Με πήγανε ντόπιοι και ήταν εξαιρετική φάση: παίρνεις ψάρια από τα ψαράδικα δίπλα και τους τα δίνεις και τα ψήνουνε. Ύστερα ή τα παίρνεις σπίτι ή κάθεσαι και τα τρως εκεί με σαλάτες συνοδευτικά κτλ. Εμείς κάτσαμε εκεί και ήταν εξαιρετική, λαϊκή φάση! Είχανε και μια γιορτή και μας κεράσανε μια μερίδα Μάγουλα με ρεβύθια στο πήλινο και επίσης Παστουρμαδόπιτα! Όλο- όλο ψάρια και ταβέρνα μαζί μας βγήκε 15/ άτομο (1 μυλοκόπι μεγάλο, και 1 μικρή τσιπούρα και 1 μικρό λαβράκι).