Εικόνες (23)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Σερβίτσιο (Νοέμβριος 2025)
Εξωτερικά (Νοέμβριος 2025)
Ελαιόλαδο (συνοδευτικό του ψωμιού, καλό)
Τυροκαυτερή (καλή, η φέτα βουτυράτη, η πιπεριά δεν ήταν καυτερή)
Ψητός καβουρμάς με φρικασέ μανιταριών, τηγανητό αυγό και αγκινάρα τοπιναμπούρ (εξαιρετικό)
Αρνί σπάλα σιγοψημένο με ανατολίτικο πιλάφι, σταφίδες πίκλα και πουρέ κουνουπίδι (πολύ καλό, με εξαίρεση τον πουρέ που ήταν κακός και έριχνε το πιάτο)
Μπολονέζ προβατίνας με νιόκι, καπνιστό τυρί και ζά'αταρ (ενδιαφέρουσα αποδόμηση, απλώς οκ αποτέλεσμα, η σάλτσα τύπου μπεσαμέλ από κάτω ήταν αρκετά λιγωτική)
Ροδίτης πορτοκαλί, Κτήμα Σκλάβου, Κεφαλονιά (ενδιαφέρον, αξίζει μια δοκιμή, έλειπε πολυπλοκότητα)
Γλυκάκι τύπου cheesecake (κέρασμα, καλό)
Μοσχαρίσια στηθοπλευρά με πουρέ
Τυροκαυτερή με βουτυράτη φέτα από το Ρέθυμνο
"Μπακλαβάς με κρέμα φιστίκι, σάλτσα από καμένο μέλι και παγωτό βανίλια"
Μπακλαβάς και κερασμένο μακαρόν σοκολάτας
"Σφυρίδα με νιόκι, ραγού θαλασσινών και βασιλικό" (νόστιμο και πλούσιο)
Καλωσόρισμα μέρος 2 (γενναιόδωρο)
Κατάλογος (9)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Νοεμβρίου 2025: σελίδα 5/5
Κατάλογος Νοεμβρίου 2025: σελίδα 4/5
Κατάλογος Νοεμβρίου 2025: σελίδα 3/5
Κατάλογος Νοεμβρίου 2025: σελίδα 2/5
Κατάλογος Νοεμβρίου 2025: σελίδα 1/5
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2022: σελίδα 4/4
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2022: σελίδα 3/4
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2022: σελίδα 2/4
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2022: σελίδα 1/4
Στα του φαγητού, το Απίρι ξεχωρίζει, τουλάχιστον στο δημιουργικό κομμάτι, από την πλειοψηφία των εστιατορίων του Ηρακλείου (και της ευρύτερης περιοχής). Παραμένει βέβαια σε χαμηλότερα επίπεδα από τα αντίστοιχα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Από αυτά που δοκιμάσαμε ξεχώρισε με διαφορά το πιάτο με τον καβουρμά, ο οποίος ήταν πολύ καλός, δικής τους παραγωγής. Πολύ καλός ήταν και ο συνδυασμός αρνί-πιλάφι-σταφίδες πίκλα. Ο κατάλογος γράφει ότι το πιάτο αυτό συνοδεύεται από παστινάκι (υποθέτω πουρέ). Όταν το δοκιμάσαμε ήμασταν σκεπτικοί για το αν είναι παστινάκι και όταν ρωτήσαμε μας είπαν ότι είναι πουρές μπρόκολου (και μάλιστα ότι δεν είναι από τα αγαπημένα της σερβιτόρας). Θα μπορούσαν να μας είχαν ενημερώσει εκ των προτέρων για την αλλαγή.
Συμπερασματικά, θα ξαναπήγαινα με ευχαρίστηση να δοκιμάσω και άλλα πιάτα και το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Έχει βραβευθεί με χρυσό σκούφο (για όποιον ενδιαφέρεται για τα βραβεία ) δοκιμάστηκαν αρκετά πράγματα μείναμε ικανοποιημένοι ,
Ωραία λιατα κρασιών και φιλικό σέρβις
Από μένα προτείνεται
Ωραίος χώρος μέσα και έξω ψιλοκυριλέ (όχι πολύ). Πήραμε 1 μουχαμάρα (καλή) ψητά πατζάρια με γαλομυζήθρα (πως τα κατάφερε να είναι κάποια πατζάρια παραβρασμένα και κάποια ωμά ένας θεός ξέρει) ουρά μόσχου με πουρε μελιτζάνας (δεν υπήρχε πουρές μελιτζάνας, το κρέας κοκκινιστό και λίγο αλλά μου άρεσε-στα άλλα 2 άτομα όχι), κοτόπουλο με σάλτσα χωριάτικης (νερουλή και όχι ιδιαίτερα νόστιμη). 1,