Εικόνες (15)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κάμπια από μυρώνια και κουκουνάρι
Παπαρούνα με ιπποφαές, καραμελωμένο βούτυρο, τόφι φουντούκι
Βρώσιμη πεταλούδα, κρέμα γύρης, παγωτό ξινόγαλο
Χοιρινή ράχη από ελληνικό iberico, σιτηρά σε ζύμωση.
Παστή γλώσσα, σέσκουλα, χαβιάρι, σάλτσα κρασιού από ραβέντι
Brioche γλάσο κρεμμυδιού σε ζύμωση φρέσκο κατσικίσιο τυρί (θα πλήρωνα όλο το μενού για να ξαναφάω μόνο αυτό το πιάτο)
Μπακαλιάρος μαγειρεμένος σε λάδι εσπεριδοειδών σε σάλτσα μυδιών (ασύλληπτα νόστιμο)
Στρειδόχτενο κρέμα λεμόνι
Γυαλιστερή με φρούτα και λαχανικά σε ζύμωση
Πιπεριά με koji, γεμιστή με καλαμάρι και μπάτζο
"Δαγκάνα" αστακού από ψητό λωτό, γιαούρτι
Θαλάσσια ανεμώνη, αυγά ψαριών
Τα γλυκά ένιωσα πως ήταν το αδύναμο σημείο του μενού. Πολύ εντυπωσιακά στην εμφάνιση αλλά αρκετά αδιάφορα γευστικά, σίγουρα πολύ κάτω από το επίπεδο του υπόλοιπου μενού.
Ενώ τα 240€ τα θεωρώ πραγματικά λίγα για αυτό που έφαγα (σε σχέση με αντίστοιχα εστιατόρια του εξωτερικού), στο wine pairing των 140€ δεν ένιωσα πως είχα καλό value for money. Με εξαίρεση τα γλυκά κρασιά, τα υπόλοιπα δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό. Αν ξαναπήγαινα θα προτιμούσα να κάνω επιλογή 2-3 ποτήρια κρασιού πληρώνοντας 1/3 της τιμής.
Το σέρβις ήταν εξαιρετικό σε όλα. Ο χώρος επίσης υπέροχος και τα σκεύη ξεχωριστά. Μάλλον στενάχωρο πως βράδυ Παρασκευής ήμασταν μόνο τέσσερα τραπέζια στο εστιατόριο (συνολικά 11 πελάτες).
Προτείνεται με κλειστά μάτια, πιστεύω πως και άσχετος να είναι κανείς με τη γαστρονομία η εμπειρία θα του μείνει αξέχαστη.
Ο χώρος είναι ακραία εντυπωσιακός με θέα προς τη θάλασσα. Το φαγητό έχει πολλά περίεργα υλικά, δύσκολες τεχνικές, περίεργους συνδυασμούς (μπακαλιάρος με βερύκοκο ή καλκάνι με κεράσι) παρουσίαση και γεύση. Το σέρβις επαγγελματικό και όπως πρέπει.
Σε κρασί, πολλές ετικέτες απο κάθε χώρα, άπειρες επιλογές σε ποτήρι με το σύστημα που δεν ανοίγει η φιάλη και δεν οξειδώνεται το κρασί. Τα ποτήρια απο 11-12 ευρώ και οι φιάλες από μόλις 32 ευρώ έως και τετραψήφια. Αξίζει και με το παραπάνω το κόστος του degustation τους, που πλεόν είναι στα 240 ευρώ το άτομο.
Κάτι που μου φάνηκε μερικώς άκομψο είναι ότι χρέωσαν 10 ευρώ στο τραπέζι για νερό που σερβιριζόταν απο κανάτα.
Μενού degustation 12 πιάτων 200 ευρώ
Juice pairing 70 Ευρώ
Wine pairing 120 (6 ετικέτες) ευρώ
Fine wine pairing 200 Ευρώ (7 ετικέτες)
Όποιος θέλει να μου κάνει το τραπέζι θα το δεχτώ με χαρά