Γλυκύτατο καφενείο στην Αγία Παρασκευή, στο οποίο καθίσαμε επανειλημμένως για φαγητό και ματς, Μάρτιος-Απρίλιος '25.
Στην κουζίνα όλα περνούν από τα χέρια της Λίτσας, που ετοιμάζει φαγητά για να βγουν είτε ως μεζές είτε ως κυρίως. Από τα δεύτερα, καλό θα ήταν να μη χάσετε το χταπόδι με ελιές.
Με το ούζο φέρνει 3-4 πιάτα μεζέ, τα οποία ξαναγεμίζουν τακτικά και αναλόγως τις αναγομώσεις σε αλκόολ.
Στα κυρίως προστίθενται και διαφόρων λογής κρεατικά (παϊδάκια, προφανώς). Ψήνει στα κάρβουνα, ενώ έχει και σούβλες (καλές).
Από ούζα και δη Πλωμαρίου, βρήκαμε του Βαρβαγιάννη.
Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, νόστιμα φαγητά, εάν βρεθείτε στην περιοχή αξίζει την επίσκεψή του.
Στην κουζίνα όλα περνούν από τα χέρια της Λίτσας, που ετοιμάζει φαγητά για να βγουν είτε ως μεζές είτε ως κυρίως. Από τα δεύτερα, καλό θα ήταν να μη χάσετε το χταπόδι με ελιές.
Με το ούζο φέρνει 3-4 πιάτα μεζέ, τα οποία ξαναγεμίζουν τακτικά και αναλόγως τις αναγομώσεις σε αλκόολ.
Στα κυρίως προστίθενται και διαφόρων λογής κρεατικά (παϊδάκια, προφανώς). Ψήνει στα κάρβουνα, ενώ έχει και σούβλες (καλές).
Από ούζα και δη Πλωμαρίου, βρήκαμε του Βαρβαγιάννη.
Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, νόστιμα φαγητά, εάν βρεθείτε στην περιοχή αξίζει την επίσκεψή του.