Επίσκεψη το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου στο τέλος της εποχής.Η ταβέρνα είναι ακριβώς μπροστά στο μονοπάτι που οδηγεί με τα πόδια στην υπέροχη παραλία του Ρούκουνα με μια δροσερή αυλή και χαδιάρικα γατιά.Στην κουζίνα μαγειρεύει η μαμά Ζαμπέτα, γνωστή και ως "παπαδιά" μαζί με τον γιο της Αναστάση ενώ ο άλλος γιος ο Στάθης είναι στο σέρβις.Εδώ δεν υπάρχει κατάλογος ο Τάσος απαγγέλει τι μαγείρεψε η μαμά και διαλέγεις.Στο πίσω μέρος του μαγαζιού βρίσκονται και δύο φουρνιά τα οποία όμως δεν τα δουλεύανε λόγω της εποχής.Μας είπαν όμως ότι όταν έχει κόσμο το καλοκαίρι ψήνουν κατσικάκι με πατάτες,λεμονάτες χοιρινές μπριζόλες με πατάτες,ψωμί ή και καμιά ρεβυθάδα.Τέλειο λοιπόν χαλαρό παρεΐστικο περιβάλλον που σε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο.Την τιμήσαμε δύο φορές μετά τις βουτιές μας στην παραλία.Πήραμε υπέροχο ντάκος (7,50 ευρώ),σαρδέλες φούρνου λεμονάτες (9,50 ευρώ),φασολάκια 9,50 ευρώ),πατάτες φούρνου (5 ευρώ),ρεβίθια (7,50 ευρώ),κεφαλογραβιέρα (5,50 ευρώ) και ήπιαμε μπύρα Νύμφη (4 ευρώ).Πολύ καλή εμπειρία,συστήνεται