Μεζεδοπωλείο που το τρέχει μόνο του το ζευγάρι των ιδιοκτητών, για αυτό και το περιορισμένο ωράριο. Παλαιότερα, που το στο κόλπο ήταν και άλλο μέλος της οικογένειας, κρατούσε μέχρι το βράδυ.
Το επισκεφθήκαμε Φλεβάρη '25. Όλα ξεκινούν με την ερώτηση "κρέας ή ψάρι" και ο αριθμός των ατόμων συνοπολογίζεται στην ποσότητα. Δεν υπάρχει κατάλογος, ό,τι μαγειρεύτηκε/ετοιμάστηκε εκείνη τη μέρα. Διαλέξαμε κρέας. Ήρθαν 3 ορεκτικτά (αγγουροντομάτα, φέτα λαδορίγανη, πατάτα βραστή) και 4 κρεατικά (τηγανιά χοιρινή, κοτόπουλο με πιπεριές, μοσχάρι κοκκινιστό, κεφτεδάκια). Σε σχέση με την επιλογή "ψάρι", μόνο η αγγουροντομάτα παρέμενε κοινή.
Όλα ήταν πολύ καλά. Ωραία στα λάδια και τις σάλτσες τους, και σπιτική γεύση παντού.
Για τα ποτά, σημειώνεται πως θα βρείτε και το "Αγιονέρι" του Τσιλιλή, ένα απ' τα πιο ωραία εμφιαλωμένα τσίπουρα εκεί έξω.
Περιβάλλον όμορφο, κουτουκοειδές, με 10 τραπέζια συνολικά. Ξεκινά να γεμίζει ήδη απ' τις 12μιση που ανοίγει, οπότε πιθανώς να θελήσει μία μέριμνα για να βρεις στα σίγουρα.
Οι ιδιοκτήτες ευγενικοί, σε ένα συνεχές τρέξιμο ετοιμασιών και service.
Με ένα 200αράκι, βγήκε στα 43€. Ευχάριστο, θα πήγαινα ξανά με χαρά.
Το επισκεφθήκαμε Φλεβάρη '
Όλα ήταν πολύ καλά. Ωραία στα λάδια και τις σάλτσες τους, και σπιτική γεύση παντού.
Για τα ποτά, σημειώνεται πως θα βρείτε και το "
Περιβάλλον όμορφο, κουτουκοειδές, με 10 τραπέζια συνολικά. Ξεκινά να γεμίζει ήδη απ' τις 12μιση που ανοίγει, οπότε πιθανώς να θελήσει μία μέριμνα για να βρεις στα σίγουρα.
Οι ιδιοκτήτες ευγενικοί, σε ένα συνεχές τρέξιμο ετοιμασιών και service.
Με ένα 200αράκι, βγήκε στα 43€. Ευχάριστο, θα πήγαινα ξανά με χαρά.
Δεν καταφέραμε να πάμε ακόμη, αλλά φτάσανε στα αφτιά μας πολύ καλά λόγια.