Εικόνες (9)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Τσίπουρο Πειρίθοον (συμπαθητικό)
Paccheri, κατσικάκι, κρέμα γραβιέρας, λάδι τρούφας (καλό, αν και αλμυρό)
Ταρτάρ τόνου, κρέμα αβοκάντο, μαγιονέζα yuzu (ενδιαφέρον, αλλά αρκετά αλμυρό ώστε να μην καταλάβω τις γεύσεις)
Σούπα κακαβιάς (μέτρια προς κακή, έντονη οξύτητα λεμονιού, χωρίς ψαχνό ψαριού)
Πατάτες αφυδατωμένες με ketchup από πιπεριά Φλωρίνης (μπερδεμένο, οι πατάτες ήταν σαν φούρνου με τραγανή κρούστα, δεν κατάλαβα τι εννοούσαν με το αφυδατωμένες, η σάλτσα πολύ καλή)
Μους ταραμά, φύλλα νόρι, λάδι καπνιστής ρέγγας (καλή)
Σαλάτα παντζάρι, ροδάκινο, κατσικίσιο τυρί και αμύγδαλα (καλή)
Κατάλογος (3)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Αυγούστου 2025: σελίδα 3/4
Κατάλογος Αυγούστου 2025: σελίδα 2/4
Κατάλογος Αυγούστου 2025: σελίδα 1/4
Ρίχνοντας μια ματιά στο μενού διακρίνει κανείς διάθεση για δημιουργικότητα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος. Δεν με ενόχλησαν τόσο οι εκτελέσεις (μπορεί να ήταν μια κακή μέρα), όσο η αναλογία τιμής/μεγέθους των πιάτων. Τα περισσότερα πιάτα ήταν αρκετά μικρά με έντονο παράδειγμα την σαλάτα παντζαριού, η οποία αντιστοιχούσε σε το πολύ δυο πιρουνιές για τέσσερα άτομα (στα 11 ευρώ). Στα θετικά να σημειωθεί ότι ήταν το μόνο μαγαζί στην Αμοργό που επισκεφθήκαμε και είχε κέρασμα (ένα σφηνάκι λικέρ μαστίχα).
Συμπερασματικά, θα του έδινα μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς ξεχώριζε από δημιουργικής άποψης από τα υπόλοιπα εστιατόρια της Αμοργού και το προτείνω για την γραφικότητά του.