To μαγαζί είναι ανοιχτό, καθίσαμε εκεί Ιούνη '24.
Είναι ίδιας ιδιοκτησίας με τον Μπάρμπα Γιάννη και το *χωρίς όνομα* ψητοπωλείο της γωνία Φρουρίου & Σμύρνης (ιδιοκτήτης ο γιος του Μπάρμπα Γιάννης, ο Παναγιώτης Μαργαρίτης). Αισθητικά πρόκεται για πιο κυριλέ ταβέρνα, κάτι που περνά και σε ορισμένα πιάτα, κυρίως ορεκτικά.
Πήραμε ορισμένα ορεκτικά, καθώς και κάποια κρεατικά.
Στα πρώτα οι πτήσεις ήταν ιδιαίτερα χαμηλές. Περιέργως αδιάφορα -όχι κακά- τα κολοκυθάκια, που μου έκανε εντύπωση ως γεγονός, παρά το ποτένσιαλ.
Στα δεύτερα κάπως (έως πολύ) καλύτερα και ιδιαίτερα στο σουτζουκάκι, στο οποίο ειδικεύονται (βλ. Εικόνες).
Δεδομένου ότι θα επέστρεφα μόνο για τα κρέατα, θα επέλεγα να πάω σε ένα άλλο εκ των δύο της οικογένειας, που το περιβάλλον είναι πιο λαϊκό.
Είναι ίδιας ιδιοκτησίας με τον Μπάρμπα Γιάννη και το *χωρίς όνομα* ψητοπωλείο της γωνία Φρουρίου & Σμύρνης (ιδιοκτήτης ο γιος του Μπάρμπα Γιάννης, ο Παναγιώτης Μαργαρίτης). Αισθητικά πρόκεται για πιο κυριλέ ταβέρνα, κάτι που περνά και σε ορισμένα πιάτα, κυρίως ορεκτικά.
Πήραμε ορισμένα ορεκτικά, καθώς και κάποια κρεατικά.
Στα πρώτα οι πτήσεις ήταν ιδιαίτερα χαμηλές. Περιέργως αδιάφορα -όχι κακά- τα κολοκυθάκια, που μου έκανε εντύπωση ως γεγονός, παρά το ποτένσιαλ.
Στα δεύτερα κάπως (έως πολύ) καλύτερα και ιδιαίτερα στο σουτζουκάκι, στο οποίο ειδικεύονται (βλ. Εικόνες).
Δεδομένου ότι θα επέστρεφα μόνο για τα κρέατα, θα επέλεγα να πάω σε ένα άλλο εκ των δύο της οικογένειας, που το περιβάλλον είναι πιο λαϊκό.