Ουζερί Καρακατσάνης

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο
ΔιεύθυνσηΔορυλαίου 8, Νέα Ιωνία
ΝομόςΜαγνησίας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2421084287
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-19:00, Τρίτη κλειστά
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε18 Οκτωβρίου 2022
Πρόσθετες πληροφορίες:
Chef patron ο Τιμολέων Διαμαντής (γνωστός από το Masterchef).

Στη θέση του υπήρχε ο Καρακατσάνης.

Εικόνες (14)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Τσίρος μαρινάτος (καλός)
[εικόνα]
Τσιτσίραβλα (όχι του γούστου μου)
[εικόνα]
Μεζές 3/3: Πατάτα οφτή (οκ μόνη της, σε συνδυασμό με την κοπανιστή ανέβαινε αισθητά)
[εικόνα]
Μεζές 2/3: Χταπόδι ξυδάτο (οκ, το μπούκοβο που φαίνεται είναι γλυκό)
[εικόνα]
Μεζές 1/3: Γαρίδες στα κάρβουνα (πολύ νόστιμες)
[εικόνα]
Μεζές 5/5: Πιπεριά κέρατο στα κάρβουνα (πολύ καλή, δεν έκαιγε και ήταν ελαφρώς ξυδάτη)
[εικόνα]
Μεζές 4/5: Κοπανιστή (καλή)
[εικόνα]
Μεζές 3/5: Ταραμοσαλάτα (καλή)
[εικόνα]
Μεζές 2/5: Τσιπούρα στα κάρβουνα (οκ)
[εικόνα]
Μεζές 1/5: Λυθρίνι στα κάρβουνα (πολύ καλό)
[εικόνα]
Μόστρα με λαστιχάκι για να ξεχωρίζουν τα με από τα άνευ
[εικόνα]
Ψωμί (νόστιμο)
[εικόνα]
Νερό και πάγος (έρχονται αυτόματα με το που καθίσεις)
[εικόνα]
Λογότυπο και μέρος του εσωτερικού χώρου (Νοέμβριος 2025)

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος 1ης Νοεμβρίου 2025

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
vasmous (πριν από 27 μέρες και 19 ώρες)
Επίσκεψη απόγευμα Σαββάτου, τον Νοέμβριο του 2025. Είχαμε την ατυχία η επίσκεψή μας να συμπέσει με τον αγώνα του Βόλου με τον Παναθηναϊκό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το μαγαζί (το οποίο βρίσκεται κοντά στο Πανθεσσαλικό) να είναι γεμάτο με οπαδούς του Παναθηναϊκού και ό,τι συνεπάγεται αυτό. Παραδόξως, και προς μεγάλη μου εντύπωση, το (πολυπληθές) σέρβις ήταν πολύ καλό και είχε ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο, χωρίς κανένα σημάδι απόγνωσης. Χρειάστηκε να περιμένουμε περίπου μισή ώρα για να καθίσουμε. Ο χώρος και τα πιάτα ημέρας υποστηρίζουν άνετα μεγάλες παρέες (> 6 ατόμων).

Το σχόλιο του tosatanaki με καλύπτει σε γενικές γραμμές. Να προσθέσω ότι στην πρώτη μας γύρα, με μια μόστρα των 200, ήρθαν πέντε (ή έξι) μεζέδες, ενώ στη δεύτερη τρεις (ή τέσσερις), σαφώς κατώτεροι της πρώτης. Λέω πέντε ή έξι και τρεις ή τέσσερις, αντίστοιχα, γιατί δεν θυμάμαι σε ποια γύρα ανήκε ο τσίρος. Το φαγητό ήταν σε καλό επίπεδο, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Να σημειώσω ότι δεν είχε ποικιλία στα τσίπουρα (αν θυμάμαι καλά μας είπε μόνο τρία εμφυαλωμένα).

Συμπερασματικά, αξίζει και θα ξαναπήγαινα, αν τύχαινε.
tosatanaki
Επίσκεψη Σάββατο μεσημέρι κατά τις 14:00, δύο άτομα. Γεμάτο μέσα έξω. Ο σερβιτόρος μας είπε πως το πολύ σε μισή ώρα θα αδειάσει κάτι. Άδειασε σε περίπου 15 λεπτά τραπέζι μέσα.
Χώρος απλός, φάνηκε πως έπεσε ένα φρεσκαρισμα στον παλιό χώρο (δεν τον έχω δει) ώστε να κρατηθεί το ύφος. Πολλές παρέες με την ανάλογη φασαρία (όχι απαραίτητα κακό αυτό).
Οι γυρες με 25αρακια. Κάναμε τρεις γυρες.
1η: Παστό (ωραίο), κοπανιστη (πολύ καλή)
2η: Ταραμάς λευκός (άψογος), και ψαράκι με λευκή σως (καλό)
3η γύρα πατάτες ψητή (οκ) και μύδια αχνιστα (καλά) (του υπενθύμισαμε ότι είχε φέρει μόνο ένα πιάτο στην τρίτη γύρα)
Έξτρα παραγγελία από το μενού ημέρας τα καραβιδακια (πολύ ωραία).
Όλα αυτά στα 40€ (25€ οι γυρες+15€ τα καραβιδάκια)
Συμπέρασμα: Όλα καλά, απλά και νόστιμα. Ίσως θα μπορούσαν να φέρνουν και τρίτο πιάτο στη γύρα (ίσως και όχι). Τσίπουρο χύμα άνευ καλό, ελαφρύ, ευκολόπιοτο. Θα ξαναπήγαινα αν βρισκόμουν ξανά στο Βόλο, προέχουν όμως δοκιμές και σε άλλα μαγαζιά.