Εικόνες (14)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
"Πιάτο #3: Texas Style Brisket" (όπου είχε λίπος πολύ καλό, αλλιώς στο ψαχνό είχε στεγνώσει)
Επιπλέον ταμπλό για χοιρινό με τα 3 είδη του, χωρίς συνοδευτικά
Κοντινό στο μοσχαρίσιο rib
Platter με μοσχάρι rib (το ανέφερε και dinosaur rib. Καλό, με το λιπάκι του)
Tacos με 2 είδη χοιρινό (pulled pork το ένα και ψαχνό μάλλον ribs το άλλο. Καλά, ζουμερά)
"Πιάτο #2: Χοιρινό" (χοιρινή κοιλιά εξαιρετική, pulled pork πολύ καλό, χοιρινά ribs απλώς οκ)
"Πιάτο #2: Χοιρινό" (χοιρινή κοιλιά εξαιρετική, pulled pork πολύ καλό, χοιρινά ribs απλώς οκ)
Εξωτερικά (Δεκέμβριος 2024)
Σxόλια (2)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Σχόλια (2)
tavern_comments#78964#0#0
Ο χώρος εσωτερικά πολύ λιτός, τόσο λιτός που δε βλέπω τον λόγο πχ. γύρω γύρω υπάρχει ένα τσίγκινο κάλυμμα σαν τολ, από λαμαρίνα κυματιστή.
Η κοπέλα που είναι στο σέρβις, η σύντροφος δηλαδή του ψήστη, πολύ επικοινωνιακή και πρόσχαρη. Μάς μιλούσε συχνά και μάς ρωτούσε αν όλα καλά και αν θέλουμε κάτι.
Στα του φαγητού: Στην αρχή μάς πρότεινε και έφερε ένα πιάτο με 2 τάκος χοιρινού, που ήταν καλά για ξεκίνημα, ζουμερά.
Το brisket είχε τελειώσει και πιθανώς θα κάνουμε καιρό να το ξαναδούμε, γιατί μάς είπε ότι το βρίσκουν απαγορευτικά ακριβό. Αντ' αυτού είχαν και θα έχουν μοσχαρίσια πλευρά (με το κόκκαλο- τα ανέφερε και σαν dinosaur ribs) Ήταν καλά, με ξεροψημένη κρούστα στην άκρη, αλλά όχι τέλεια. Σε 2η φάση τα χοιρινά ήταν πιο βατά, με την κοιλιά και το pulled pork όντως να ξεχωρίζουν (τα πλευρά ήταν στεγνωμένα από το ψήσιμο, όπως δείχνει το αλάνι). Τα διάφορα συνοδευτικά οκ, δεν υπήρχε κάτι πολύ αξιοσημείωτο.
Στο σύνολο μάς βγήκε ~60ε τα 2 άτομα. Ενδιαφέρουσα εμπειρία, αλλά θέλει κάποια δουλίτσα. Θα ξαναερχόμασταν, αλλά να περάσει κάποιος καιρός.