Έκατσα Μάρτιο 2025. Μικρό, λιτό εστιατόριο/ψητοπωλείο, με μόνο 12 σταθερά πιάτα, συμπεριλαμβανομένων των ορεκτικών. Το ακούω σαν κόνσεπτ, αλλά μου γεννά και προσδοκίες ότι θα πρέπει να είναι όλα τοπ αφού είναι μόλις δώδεκα. Τελικά ήταν αξιοπρεπή όσα δοκίμασα, αλλά επισκίασε την προσπάθεια ο άνευρος γύρος. Άλιπος, στεγνός, ήταν το πιο αδύναμο πιάτο. Τους τον ετοιμάζει μια μεγάλη μονάδα, custom παραγγελία, επομένως δεν εμπίπτει στον ορισμό του "χειροποίητος". Στα καλά πιάτα, ξεχώρισα το διάφραγμα και το ψωμί με πελτέ.
Συμπερασματικά, αν έμενα Κουκάκι θα ξαναπήγαινα, ως Θεσσαλονικιός τουρίστας μια δοκιμή αρκεί, η to-do list είναι ήδη μεγάλη.
Εικόνες (12)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Καραμέλες κέρασμα
Διάφραγμα (πολύ καλό, παρόλο που by default το ψήνουν medium)
Καλές προθέσεις αλλά θέλουν δουλίτσα …
Είναι λίγες μέρες που ξεκίνησε ,χειροποίητος όντως ο γύρος αλλλα όχι τραγανός , καλό το μπιφτεκάκι (σίγουρα είχε αρνί μέσα)…να σημειώσω και μια ενδιαφέρουσα ζεστή τυροκαυτερή με φέτα, ανθότυρο, πιπεριά Φλωρίνης και πάπρικα
Επιμέλεια και συνιδιοκτησία Παύλος Κυριάκης
Θα επανέλθω βράδυ για επανέλεγχο μετά από κανένα μήνα ίσως
Είναι λίγες μέρες που ξεκίνησε ,
Επιμέλεια και συνιδιοκτησία Παύλος Κυριάκης
Θα επανέλθω βράδυ για επανέλεγχο μετά από κανένα μήνα ίσως