Υπόγειο εστιατόριο με συνταγές βασισμένες σε ιστορικά κείμενα πριν την ανακάλυψη της Αμερικής και των πατατών.
Στην πιο τουριστική μεριά της Στοκχόλμης ένα τουριστικό μαγαζί που έχει την πλάκα του. Μαζεμένος κατάλογος με 3-4 ορεκτικά (σολομός, ποικιλία αλλαντικών) και 7-8 κυρίως. Πολλές μπύρες και υδρομέλι (mead, έτσι λέγεται άραγε;). Στα αξιοθέατα και το σέρβις που είναι ντυμένοι με ρούχα μεσαιωνικής εποχής.
Καθότι το μαγαζί είναι μεσαιωνικό δεν έχει πιρούνια μόνο κουτάλι και μαχαίρι, ούτε πατάτες, ντομάτες κλπ. Μεγάλες ποσότητες τα κυρίως και νόστιμα. Χοιρινό κότσι με ρίζες αρκετά νόστιμο, όπως και το κοτόπουλο μπραιζέ. Σε κάποιους από την παρέα δεν άρεσε ο χώρος, τους φαινόταν ότι μύριζε, ότι δεν έβλεπαν καλά. Είναι αλήθεια ότι είναι υπόγειο μπουντρούμι αλλά ευχάριστο για εμένα.
Θα ξαναπήγαινα μόνο αν στην παρέα είχαμε παιδιά ή εφήβους για να το ζήσουν, μιας και το φαγητό δεν ήταν άσχημο.
Στην πιο τουριστική μεριά της Στοκχόλμης ένα τουριστικό μαγαζί που έχει την πλάκα του. Μαζεμένος κατάλογος με 3-4 ορεκτικά (σολομός, ποικιλία αλλαντικών) και 7-8 κυρίως. Πολλές μπύρες και υδρομέλι (mead, έτσι λέγεται άραγε;). Στα αξιοθέατα και το σέρβις που είναι ντυμένοι με ρούχα μεσαιωνικής εποχής.
Καθότι το μαγαζί είναι μεσαιωνικό δεν έχει πιρούνια μόνο κουτάλι και μαχαίρι, ούτε πατάτες, ντομάτες κλπ. Μεγάλες ποσότητες τα κυρίως και νόστιμα. Χοιρινό κότσι με ρίζες αρκετά νόστιμο, όπως και το κοτόπουλο μπραιζέ. Σε κάποιους από την παρέα δεν άρεσε ο χώρος, τους φαινόταν ότι μύριζε, ότι δεν έβλεπαν καλά. Είναι αλήθεια ότι είναι υπόγειο μπουντρούμι αλλά ευχάριστο για εμένα.
Θα ξαναπήγαινα μόνο αν στην παρέα είχαμε παιδιά ή εφήβους για να το ζήσουν, μιας και το φαγητό δεν ήταν άσχημο.