Εικόνες (21)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2025)
Ξεροτήγανα με μέλι και γύρη (νόστιμα, έμοιαζαν γευστικά περισσότερο με δίπλες, παρά με ξεροτήγανα)
Χοιρινό λουκάνικο σχάρας (καλό, πολύ ζουμερό, ίσως το ήθελα λίγη παραπάνω ώρα στη σχάρα)
Φασολάκια, λεμόνι, καρότο, πατάτα (νόστιμα, ωραία μελωμένα)
Βλήτα σχάρας, τομάτα, ξύγαλο (όνειρο, η καπνάδα από τη φωτιά στα χόρτα το απογείωσε)
Τουρσιά: αγγούρι, λάχανο και καρότο (εξαιρετικά), πιπερίτσες (δυσάρεστα σκληρές, μας είπαν ότι έτσι τις ήθελαν)
Ελαιόλαδο Νεμαίας (κερασμένο, νόστιμο)
Ψωμί (καλό, αν και δεν ήταν περασμένο από τη φωτιά αυτή τη φορά)
Γαλατόπιτα, γλυκό κεράσι (καλή)
Ρυζόγαλο (κερασμένο, πολύ καλό, είχε μια κρούστα καραμελωμένης ζάχαρης τύπου κρεμ μπρουλέ και ένα κράμπλ ελληνικού καφέ)
Μακαρόνια σύζουμα, ξηρός ανθότυρος (κορυφαίο)
Μελιτζάνα ψητή, τομάτα, τυρί (καλή, θύμιζε μελιτζανοσαλάτα, έντονο το καπνιστό στοιχείο και μπόλικο σκόρδο)
Καλαρρύτικο (αν θυμάμαι καλά) πρόβατο (εκτός καταλόγου, πολύ καλό και το λεμόνι περασμένο από την φωτιά έδινε έξτρα νοστιμιά)
Μανιταρόπιτα (κερασμένη, καλή, με ολόκληρα κομμάτια μανιταριών)
Τοματίνια, τομάτα, αγγούρι, καρπούζι, μυζήθρα (καταπληκτική, ο συνδιασμός καρπούζι-τοματίνι-μυζήθρα με την οξύτητα από το ξύδι και άρωμα φρέσκου βασιλικού το απογείωσε)
Ντολμαδάκια μοσχαρίσια γλώσσα, γιαούρτι, ταχίνι (νόστιμα, ενδιαφέρουσα η σάλτσα γιαούρτι-ταχίνι, παρέπεμπε σε μέση ανατολή)
Τυροκαυτερή (πολύ καλή, αρκετά καυτερή μ' ευχάριστο τρόπο)
Ψωμί (πολύ καλό με καπνάδα από την ανοικτή φωτιά) και ελαιόλαδο Νεμέας (κερασμένο, νόστιμο)
Κατάλογος (4)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος 8ης Αυγούστου 2025
Κατάλογος 26ης Ιουνίου 2025: σελίδα 3/3
Κατάλογος 26ης Ιουνίου 2025: σελίδα 2/3
Κατάλογος 26ης Ιουνίου 2025: σελίδα 1/3
Δεν παρατήρησα κάτι αρνητικό και συνεχίζω να το προτείνω!
Στα του φαγητού όλα ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, ελληνικές γεύσεις με επίκεντρο την ανοικτή φωτιά και μενού που περιστρέφεται γύρω από την εποχικότητα των υλικών. Μας ενημέρωσαν ότι στόχος τους είναι το μενού να αλλάζει τακτικά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των υλικών. Τα παιδιά που το έχουν (πρώην εργαζόμενοι στο Pharaoh) έχουν καταβολές από Κρήτη, Καλαμάτα και Ήπειρο. Οι επιρροές είναι εμφανείς στα πιάτα και τις πρώτες ύλες. Για παράδειγμα τα μακαρόνια σύζουμα, κλασικό after-hours πιάτο που σερβίρεται σε κρητικά γλέντια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η σαλάτα "
Συμπερασματικά, θα το ξαναεπισκεφτώ σίγουρα στο μέλλον και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Κρίνω ότι έχει προοπτική να εδραιωθεί στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή. Στα θετικά να σημειωθεί και ότι το παρκάρισμα στην περιοχή είναι (για την ώρα) εύκολο, σε αντίθεση με περιοχές όπως Κυψέλη και Παγκράτι.