Οικογενειακή επιχείρηση από γνώστες της ιταλικής πίτσας. Φτιάχνουν φοκάτσες, πίτσες σε ρωμαϊκό στυλ(λεπτή ξεροψημένη ζύμη) και παραδοσιακές pinse (ζύμη από 3 άλευρα) σε ευφάνταστες παραλλαγές με κοζανίτικα ονόματα, λίγα ζυμαρικά και λίγες σαλάτες. Αρχικά έφτιαχναν και τα παραδοσιακά ορεκτικά suppli και arancini, αλλά τα σταμάτησαν. Πήρα μία φοκάτσα (με λάδι, ρίγανη, δενδρολίβανο) και μια pinsa margherita (με μοτσαρέλα, ντομάτα και φρέσκο βασιλικό) και ήταν μια χαρά.