Πετύχαμε πλανόδια που έφτιαχνε κάποιο είδος ασιατικής "κρέπας" (roll) με αυγά ορτυκιού και είπαμε να δοκιμάσουμε.
Η συμπαθητικότατη κοπέλα έριξε ένα rice paper πάνω στην σχάρα, έσπασε 2 αυγουλάκια, έβαλε μισό τριγωνάκι lavas quiri, κρεμυδάκι και άλλα μυρωδικά και κάποιες σως.
Το αποτέλεσμα ήταν καλούτσικο αλλά διακρίναμε την μία σως να είναι fish sauce η οποία προσωπικά με χάλασε.
Γύρω στα 80 λεπτά κόστισε, για δοκιμή ντόπιου street food μια χαρά ήταν.
Η συμπαθητικότατη κοπέλα έριξε ένα rice paper πάνω στην σχάρα, έσπασε 2 αυγουλάκια, έβαλε μισό τριγωνάκι lavas quiri, κρεμυδάκι και άλλα μυρωδικά και κάποιες σως.
Το αποτέλεσμα ήταν καλούτσικο αλλά διακρίναμε την μία σως να είναι fish sauce η οποία προσωπικά με χάλασε.
Γύρω στα 80 λεπτά κόστισε, για δοκιμή ντόπιου street food μια χαρά ήταν.