Το πετύχαμε μέσα σε εμπορικό κέντρο.
Φτιάχνουν το τυρένιο "κέρμα" που είχαμε ακούσει από άλλους και μας είπαν να δοκιμάσουμε.
Το μείγμα τυριού ρίχνεται επί τόπου στο καλούπι, και μερικά λεπτά το κέρμα είναι έτοιμο.
Υπερμαλακό και τραβώντας το, οι ίνες μακραίνουν και αρνούνται να σπάσουν.
Από γεύση, τίποτα ριζοσπαστικό. Καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για κίτρινο τυρί, αλλά δεν έχει σχεδόν καθόλου αλμυράδα.
Περίπου στο 1 ευρώ, δεν είναι κάτι ιδαίτερο σε γεύση, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε γεμίζει και είναι κάπως ενδιαφέρον για γρήγορο σνακ.
Φτιάχνουν το τυρένιο "
Το μείγμα τυριού ρίχνεται επί τόπου στο καλούπι, και μερικά λεπτά το κέρμα είναι έτοιμο.
Υπερμαλακό και τραβώντας το, οι ίνες μακραίνουν και αρνούνται να σπάσουν.
Από γεύση, τίποτα ριζοσπαστικό. Καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για κίτρινο τυρί, αλλά δεν έχει σχεδόν καθόλου αλμυράδα.
Περίπου στο 1 ευρώ, δεν είναι κάτι ιδαίτερο σε γεύση, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε γεμίζει και είναι κάπως ενδιαφέρον για γρήγορο σνακ.