Εικόνες (16)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κέρασμα #4 Γλυκά (ένα αδιάφορο, ένα ωραίο και ένα εξαιρετικό)
Custard (ελάχιστα γλυκό - δεν μου άρεσε)
Μοσχάρι και παστινάκι (καλό)
Χοιρινό, χέλι, προσούτο - ξεκίνησα να τρώω πριν τη φωτό (πολύ καλό)
Λόφιος, καπνιστό βούτυρο, μανιτάρια, γαρος (πολύ καλό)
Καλκάνι, τοπιναμπούρ, χαβιάρι (πολύ καλό)
Κολοκυθοανθός με σταφύλια τουρσί, αφρός από τυρί και κάποιο ψάρι που μου διαφεύγει
Καλαμάρι με μελάνι, ντομάτα τουρσί και σοπαρνίκ (κροατική σπανακόπιτα) (καλό)
Μανιτάρια σε διάφορες μορφές (καλό)
Σκάμπι, λαγόχορτο, σάλτσα μπύρας (πολύ καλό)
Μύδια, στρείδι, χτένι και πράσο και σπαράγγι (πολύ καλό)
Καλωσόρισμα #3 τρούφα σε 4 υφές (ωραίο)
Καλωσόρισμα #2 Μπριός τηγανισμένο με βούτυρο, προσούτο και κολοκύθα (πολύ καλό)
Καλωσόρισμα #1 Κρέμα καλαμποκιού με ποπ κορν (αδιάφορο)
Ο χωρος μέσα πολύ όμορφος: επισημος,
Το σέρβις με κέρδισε, ήταν φιλικό και πολύ φροντιστικο χωρίς να γίνεται υποκριτικά επιτηδευμένο.
Το μενού έχει 20 πιάτα. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 5, 7, 10, 15 και 20 πιάτα.
Αποφασίσαμε να πάμε με τα 10 και να αφήσουμε τον σεφ να επιλέξει, μαζί με το wine pairing.
Τα περισσότερα μου άρεσαν. Υπέρξαν κάποια λίγα που δεν ακούμπησαν και κάποια που ήταν απλώς καλά αλλά τα περισσότερα ήταν πολύ καλά +.
Περισσότερο και από το φαγητό χάρηκα το κρασί, όχι για το ποτό αυτό καθαυτό αλλά για τις περιγραφές και τις εξηγήσεις του προσωπικού για αυτό. Από τις ποικιλίες και την σημασία τους μέχρι την ιστορία του κάθε οινοποιείου αλλά και το γιατί το συγκεκριμένο κρασί δίνεται με το συγκεκριμένο πιάτο.
Σερβιριστηκαν 10 κρασιά, εκ των οποίων 8 κροατικά, 1 γερμανικό και 1 γαλλικό.
Η τιμή τσιμπημενη. 10 πιάτα με pairing στα 350 ευρώ το άτομο είναι ψηλά αλλά νομίζω δεν υπάρχει πλέον μέρος στις ακτές της Κροατίας που να μην πληρώνεις υπεραξία.
Γενικά το χάρηκα. Θα το κοστολογουσα χαμηλότερα, ίσως άλλαζα καναδυο πιατακια από τα 10, αλλά το χάρηκα και θα ξαναπήγαινα με χαρά.