Καθ' οδόν

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΕμμανουήλ Ανδρόνικου 30, Σέρρες
ΝομόςΣερρών
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2321023290
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-01:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Παλιό σχόλιο, να μη ληφθεί πλέον υπόψη:

φαγητό:3/3 φράγκα:3/3 λαϊκό:2/3
Έκατσα Ιούνιο 2008. Εκτός από την σερραϊκή μπουγάτσα, τον ακανέ και τον καβουρμά από τα βουβάλια της Κερκίνης, οι Σέρρες είναι γνωστές για τα καταπληκτικά μαγαζιά με σουβλάκια στη λαδόκολλα.

Το Καθ' οδόν σύμφωνα με το λαμόγιο Σερραίο φίλο μου θεωρείται το πιο καλό της περιοχής (έχει εκεί τριγύρω στα στενά καμιά 10αριά τέτοια μαγαζιά). Δυστυχώς δεν τα σερβίρουν πραγματικά σε λαδόκολλα, κάτι το οποίο με ξενερώνει. Πάντως το σουβλάκι του είναι πολύ σπέσιαλ και το έχει 1,1€ το τεμάχιο που συγκριτικά με Θεσσαλονίκη είναι πολύ φθηνό. Η πανσέτα και το λουκάνικο είναι μέτρια. Έχει πολύ καλές σπιτικές αλοιφές και ξεχωρίζει η μελιτζανοσαλάτα. Οι τηγανητές πατάτες είναι χειροποίητες. 10€ το άτομο περίπου.

Εικόνες (13)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κρέατα
[εικόνα]
Τηγανητά λαχανικά
[εικόνα]
Κρέατα
[εικόνα]
Σουβλάκια
[εικόνα]
Γύρος
[εικόνα]
Ντοματοσαλάτα
[εικόνα]
Μπουγιουρντί
[εικόνα]
Αλάτι και μπούκοβο βρεγμένα με βιομηχανικό λεμόνι για να βουτάμε τα σουβλάκια
[εικόνα]
Μελιτζάνα, χτυπητή και πατάτες
[εικόνα]
Πανσετούλα ενώ ξεκουράζεται σε ένα στρώμα κρεμμυδιών
[εικόνα]
Το τελευταίο λαχταριστό κομμάτι λίπους
[εικόνα]
Το καλό σουβλάκι έχει πάντα στο τέλος ένα καθαρό κομμάτι λίπους
[εικόνα]
Σουβλάκια

Σxόλια (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
danas271
Κυριακή μεσημέρι.
Service γρήγορο και εξυπηρετικό.
Χωριάτικη, τζατζίκι, χτυπητή και μπακάλικα πιπεράκια πολύ καλά.
Μερίδα γύρος χοιρινός αρκετά καλός
2 Λουκάνικα Τζουμαγιάς καλά
8 Χοιρινά σουβλάκια, δεν με ικανοποίησαν, νόστιμα αλλά σκληρά
6 πανσέτες νόστιμες αλλά τις προτιμώ χωρίς το κόκκαλο
12 βουβαλίσια σουτζουκάκια πάρα πολύ καλά
Πατάτες τηγανητές καλές
Ποικιλία από τηγανητά κολοκυθάκια, μελιτζάνες και πιπεριές, αποτυχία,
Μαζί με 1 ρετσίνα και 6 αναψυκτικά 85€
Γενική εντύπωση καλή δίχως κάτι να συναρπάζει
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Μίμης
Νωρίς το βράδυ καθημερινής, τα καφέ της περιοχής τίγκα, τα φαγάδικα μισά κλειστά και μισά άδεια.
Καλά τα σουβλάκια του στα 1,30 Ε/τμχ., ομοίως τα σουτζουκάκια και η πανσέτες. Καλές πατάτες (0,30 Ε η γαρνιτούρα), τζατζίκι και τυροκαφτερή κάπως αδύναμα, πικάντικη καλή. Για ψωμί φέρνει το πλακουτσωτό ψωμάκι που χρησιμοποιούν στα τοστάδικα, ψημένο, δεν λέει πολλά. Γρήγορη και ευγενική εξυπηρέτηση.
Συνολικά καλούτσικο σε ποιότητα και τιμές, θα το ξαναπροτιμούσα ως ασφαλή επιλογή, αλλά δεν μου έμεινε κάτι.
Σταύρος
Μου άρεσε το σουτζουκάκι του και το παϊδάκι του και λιγότερο τα υπόλοιπα κρέατά του. Καλές πατάτες και καλές έως πολύ καλές χειροποίητες αλοιφές. Οι πίτες του επίσης ήταν άψογες, αφράτες, χωρίς λάδι.
AG
Σουβλάκι καλύτερο από τον Βλάχο και γενικά εμένα μου άρεσαν πιό πολύ τα κρέατά του. Ωστόσο δεν είναι κάτι που θα σας κάνει να πείτε "wow".
ΜΑΡΙΑ
ειναι αδυνατον να παει κοπελα εκει.... ολο ανδρες πανε...
koiliodoulos
Τα σουβλατζίδικα του κεντρικού πεζόδρομου παραπλεύρως της πλατείας ελευθερίας (Κουντουριώτου), δεν είναι πλέον σουβλατζίδικα... Όλα ξεκίνησαν, μετά την ανακαίνιση του ΒΛΑΧΟΥ. Όταν πέθανε ο πατέρας των σημερινών ιδιοκτητών και ιδρυτής, όλα άλλαξαν. Τα παιδιά ξεκίνησαν μια φιλότιμη προσπάθεια, αλλά αναπτύσσοντας τα τραπεζοκαθίσματα, άρχισαν σιγά σιγά να χαμηλώνουν, άθελα τους πιστεύω την ποιότητα. Είναι αξιοσημείωτο, το γεγονός, ότι όσο το μαγαζί παρέμενε επι πατρός ακόμα μερακλίδικο και παραδοσιακό, υπήρχαν ώρες της ημέρας που του τελείωνε το σουβλάκι.
Αυτή ήταν αρχή του τέλους για ένα μαγαζί με όνομα, που συμπαρέσυρε μαζί του κι άλλους ιδιοκτήτες, και χάσανε την ταυτότητά τους και μεταλλάχθηκαν σε ταβέρνες.
Ακολούθησε το ΚΑΘ'ΟΔΟΝ, μεταγενέστερο βέβαια μαγαζί με καλά μαστοράκια στην παραγωγή.. η δικία του συμβολή στο ξήλωμα του "πουλόβερ", ήταν να αυξήσει την ποικιλία των κρεάτων, κι εκεί που όλα τα παραδοσιακά σερραϊκα σουβλατζίδικα σερβίρανε σουβλάκι και σουτζουκάκι (μπιφτεκάκι), ξαφνικά άρχισαν να εμφανίζονται, πανσέτες, λουκάνικα, παϊδάκια κτλ κτλ.
Όσα μαγαζία ακολούθησαν στην περιοχή, κάνανε ακριβώς το ίδιο. Ακόμα και ο ΣΩΤΟΣ, που δικαίως αυτοχαρακτηριζόταν το "το πιο δυνατο σουβλάκι της πόλης", εγκαταλείπει το παλιό του μαγαζάκι, μεγαλώνει το εύρος των τραπεζοκαθισμάτων του στο νέο πεζόδρομο και γίνεται κι αυτός μια bistro greek tavern. Δεν μπορώ να χαρακτηρίζω αθέμιτο κάτι τέτοιο ή λάθος, αλλά πρέπει κι οι ίδιοι να καταλάβουν, ότι είναι πλέον ταβερνάκια... Τα αυθεντικά σουβλατζίδικα πωλούσαν -σουβλάκι, σουτζουκάκι, καυτερή πιπερία, ντομάτα κρεμμύδι, φέτα- και ορισμένοι βάζανε νερό στο κρασί τους και τηγάνιζαν και καμία πατάτα. Ανοίγανε στις 7 το πρωί και προσφέρανε πρωινό σουβλάκι σε όποιον το επιθυμούσε... από εμάς τους πιτσιρικάδες, που κάναμε κοπάνα την πρώτη ώρα από το λύκειο, μέχρι τους οικοδόμους, που θέλανε κάτι δυνατό για πρωινό (για να μην νομίζετε, ότι πάω πολύ πίσω, μιλάω για το 2000-2001). Μέχρι τις 16.00-17.00 το απόγευμα κλείνανε.. Δεν ήταν ταβέρνες να ανοίγουν και το βράδυ ήταν !!!ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ!!!
Σήμερα παραμένουν σ'αυτό το στυλ τα εναπομείναντα μαγαζάκια της πεζοδρομημένης οδού Καραολή, Ο ΝΤΟΚΑΣ, Η ΑΡΤΑΚΗ, Ο ΣΩΤΗΡΗΣ καθώς και πολλά συνοικιακά, που επειδή κάποιο μπορεί να μου ξεφεύγει, δεν τα αναφέρω.
mxkrtg13
Όταν ξεκίνησε ήταν το κάτι άλλο.Τώρα ούτε απέξω δεν θέλω να περάσω.Μόνο το μέρος πετράει(περνάει κόσμος και κόσμος).Τελευταία πιο πολύ ωμό κρέας και λίπος παρά σουβλάκι.
Θα συμβούλευα να μείνετε μακρυά απο αυτό το μαγαζί και τα ΣΩΤΟΣ,ΒΛΑΧΟΣ, που ξεκίνησαν λίγο πολύ στο ίδιο στυλ σουβλάκι στη λαδόκολλα και πλέον έχουν πέσει πολύ..Προτιμήστε κάποιο άλλο λιγότερο "πολυκοσμικο" σουβλατζίδικο
Ανδρέας
Καλό μαγαζάκι με αρκετά καλό σουβλάκι. Είναι και σε σημείο περαντζάδα οπότε αξίζει να πας.
Αλλά αν θές ατόφιο καλό σουβλάκι υπάρχουν και καλύτερα που δεν τα βρήκα στο site. Όταν κάνεις update θα γράψω.