Χατζηφωτίου

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Χατζηφωτίου. Υπάρχουν 5 καταστήματα.
ΚατηγορίαΦούρνος-Ζαχαροπλαστείο
ΔιεύθυνσηΧηλής 3, Καλαμαριά
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310452002
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1994

Εικόνες (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Πουράκι (καλό)
[εικόνα]
Πουράκι (καλό)
[εικόνα]
Πουράκι (καλό)

Κατάλογος (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2011: σελίδα 4/4
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2011: σελίδα 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2011: σελίδα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2011: σελίδα 1/4

Σxόλια (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Nick1
Κουλουράκια μπατον σαλέ με τυρί πολύ αλμυρά. Cheesecake η κρέμα του πολύ βουτυρώδης, βγάζει μια εντονη γευση βουτύρου στο στόμα που δεν μου άρεσε. Προφιτερόλ που η σαντιγύ στο πάνω μέρος δεν φαινόταν φρέσκια και γενικά ήταν αδιάφορο σαν γεύση. Παγωτό φράουλα επισης αδιάφορο, οπως και το lime. Παγωτο κρέμα απλά μέτριο. Δεν νομίζω οτι θα ξαναπάω.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Jørgen
Πολύ καλή και η τρούφα του, αγαπημένα τα πουράκια, τα μελομακάρονα απλώς οκ, αν και είχαν και κάποια μελομακάρονα-μπουκίτσες (νομίζω σμυρνέικα τα είπαν) αρκετά καλά. Ο χώρος βέβαια χρήζει μιας μικρής ανανέωσης, πρέπει να είναι έτσι απ' τα 90s.
Jørgen
Σταθερή αξία τα πουράκια του, με διαφοροποιήσεις (κουβερτούρα, με γλυκαντικά κτλ).
Update στο από το 2011 σχόλιό μου, αφού από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Τώρα τα γλυκά τους είναι πάντα φρέσκα, οι υπάλληλοι πολύ ευγενικές, ψωνίζω πλέον σχεδόν αποκλειστικά από εδώ. Τα παιδιά του ιδρυτή της αλυσίδας αποδεικνύουν ότι είναι εξαιρετικοί ζαχαροπλάστες και επαγγελματίες.
Jørgen
Τέλεια πουράκια και αρκετά καλές τούρτες αλλα όχι φρέσκα προιόντα (ειδικά πάστες) και μικρή ποικιλία. Επίσης (για προφανείς λόγους), κλείνει πολύ νωρίς.
Το κατάστημα συνεχίζει να αποτελεί την καλύτερη δυσφήμηση της αλυσίδας. Έκανα το λάθος να πάρω μερικά σοροπιαστά πριν από δύο ημέρες και το σκυλομετάνιωσα, ήταν τουλάχιστον δέκα ημερών... Κρίμα
Ελενάκι
το συγκεκριμένο κατάστημα χαλάει το όνομα του ζαχαροπλαστίου...πήγα για παγωτο κ πάστες καλοκαίρι όπως καταλάβατε κ σε όλα τα κουλουράκια στρογγιλοκαθόταν κ μια μύγα τελικά πήρα 2 πάστες που ήταν τοσο μπαγιάτικες κ τις πέταξα...δεν εχει καμία σχεση με τον χατζηφωτίου στο δρόμο για χαλκιδική