Προφίλ του χρήστη Nick1

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 21/12/2010
Έγινε μέλος με πρόσκληση από τον χρήστη ταβερνοαλάνι
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (60)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Nick1
στο κατάστημα Benvenuto [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Θεμιστοκλή Σοφούλη 2Α, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχει περάσει κάποιος καιρός, αλλά μετά το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχω ξαναπαραγγείλει από το benvenuto. Είχαμε παραγγείλει μια πίτσα. Έρχεται η πίτσα και είχαν βάλει και ένα υλικό το οποίο εγώ ουδέποτε ζήτησα (πιπεριά). Παίρνω τηλέφωνο και μίλησα με μια κυρία όπου της είπα ότι εμείς δεν ζητήσαμε πιπεριά στην πίτσα και μου απαντάει με ειρωνεία "και τότε εγώ γιατί την έβαλα;". Είμασταν 2 άτομα στην παραγγελία. Δεν ειπώθηκε ποτέ τίποτα για πιπεριά. Αντί να ζητήσει συγνώμη η συγκεκριμένη κυρία, ειρωνεύτηκε κιόλας. Δεν έχω ξαναπαραγγείλει ποτέ από τότε και ούτε θα ξαναπαραγγείλω ποτέ.
Nick1
στο κατάστημα Ο Γιάννης Ψητοπωλείο, Κλεάνθους 54, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Σε πρόσφατη παραγγελία τα σουβλάκια ήρθαν με αρκετό κάρβουνο πάνω τους. Προφανώς δεν καθαρίζουν συχνά και σωστά την ψησταριά και μένουν κομμάτια κάρβουνο πάνω σε ό,τι ψήνουν. Μπήκα στη διαδικασία να βγάζω κομμάτια κάρβουνο από τα σουβλάκια μπας και σώσω κάτι και φάω, αλλά δεν τα κατάφερα. Τα σουβλάκια πετάχτηκαν. Από τις λίγες φορές που έχω δει τόσο κάρβουνο πάνω σε σουβλάκια, κάτι που είναι όχι μόνο ανθυγιεινό αλλά και επικίνδυνο. Επίσης, η παραγγελία άργησε 1 ώρα. Προσωπικά, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ξαναπαραγγείλω.
Nick1
στο κατάστημα Pizza Mia Πιτσαρία, Θεμιστοκλή Σοφούλη 97, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Παραγγείλαμε ξανά πριν από λίγο καιρό. Η πίτσα ήρθε από κάτω αρπαγμένη και από τη μία μεριά αρκετά μαυρισμένη. Πήραμε τηλέφωνο και μας είπαν ότι ο αυτός που την έφτιαξε έχει φύγει (ήταν λίγο αργά), δηλαδή από ότι κατάλαβα δεν μπορούσαν να μας φτιάξουν άλλη. Παρ'όλα αυτά, πιστεύω ότι έπρεπε να μας πουν να παίρναμε μια οποιαδήποτε άλλη μέρα και να μας έφερναν μια πίτσα δωρεάν, καθώς αυτή που μας έφεραν την πετάξαμε. Προσωπικά δεν θα τους ξαναπροτιμήσουμε.
Nick1
στο κατάστημα Ο Νίκος Ταβέρνα, Διονυσίου, Ν. Χαλκιδικής
Την ταβέρνα αυτή την επισκευτήκαμε το καλοκαίρι του 2005 3-4 φορές. Όπως αναφέρει ο montecristo όντως μικρός κατάλογος χωρίς να χάνεσαι στο τι θα παραγγείλεις. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι πολύ καλής ποιότητας. Προσωπικά δεν τρώω μπιφτέκι έξω λόγω του ότι οι κιμάδες γενικά είναι αμφιβόλου προελεύσεως και δεν ξέρεις αν θα έχεις "παρενέργειες" μετά. Σε αυτή την ταβέρνα όμως είπα να δοκιμάσω γιατί μου είπαν ότι όντως τα κρέατά τους είναι διαλεγμένα, και ήταν απλά τέλειο. Τις υπόλοιπες φορές που πήγαινα έπερνα και μπιφτέκι. Σαββατοκύριακα και γιορτές βάζει και σούβλες. Το αφεντικό φιλικότατο και εξυπηρετικότατο, κάτι που για εμένα μετράει πολύ. Τιμές φυσιολογικότατες. Σίγουρα από τις πολύ καλές επιλογές στην περιοχή!
Nick1
στο κατάστημα Η Γέφυρα [νεκροταφείο] Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Νέα Ποτίδαια, Ν. Χαλκιδικής
έχει κλείσει
Nick1
στο κατάστημα Il Fungo [νεκροταφείο] Εστιατόριο, Θεμιστοκλή Σοφούλη 94, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Και σε επίσκεψη στο μαγαζί, αλλά και τηλεφωνικώς σε παραγγελία τους έχω πει κατά επανάληψη αυτό που βλέπω και εδώ και από άλλους στα σχόλια, και επιβεβαιώνομαι. Τα φαγητά τους είναι ΛΥΣΣΑ, ακόμα και οι πίτσες. Παραγγείλαμε, να δούμε μήπως έχει αλάξει κάτι, αλλά τίποτα, πάλι λύσσα. Οπότε, θα συνεχίσουμε να μην παραγγέλνουμε. Πρώτη φορά βλέπω κατάστημα να έχει παράπονα για συγκεκριμένο πράγμα, το ΠΟΛΥ αλάτι, και να συνεχίζει να δυσαρεστεί τους πελάτες του, κάνοντάς τους να μην θέλουν να το ξαναπροτιμήσουν. Ειλικρινά λυπάμαι, γιατί κατά τα άλλα έχουν μια καλή ποιότητα υλικών, αλλά με ΤΟΣΟ αλάτι που επιμένουν να βάζουν, δεν τρώγονται... Μακάρι να αλάξει κάτι στο μέλλον.
Nick1
στο κατάστημα Η κυρά της Σμύρνης Ταβέρνα, Νικολάου Πλαστήρα 107, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Συνεχίζει προσωπικά να παραμένει μια σταθερή επιλογή. Οι τιμές παραμένουν φυσιολογικές ΑΝ αναλογιστεί κάποιος το μέγεθος από τις μερίδες, οι οποίες είναι μεγάλες. Η σαλάτα σμύρνης είναι απλά must. Παρασκευή και Σάββατο βράδυ πια έχει και ζωντανή μουσική. Προσωπικά μου αρέσει η φιλικότητα του service και του αφεντικού. Μπαίνω σε κάτι ταβέρνες ή εστιατόρια και το service είναι λες και τους χρωστάς ή αδιάφορο... Το κουβέρ προσωπικά δεν ξέρω αν υπάρχει εστιατόριο κρεατικών/ψαριών που να μην χρεώνει. Το νερό όντως το φέρνει, απλά εμείς όποτε το θέλουμε το κρατάμε, όποτε δεν το θέλουμε, του λέμε να το πάρει πίσω, και τότε φυσικά δεν μας το χρεώνει. Πέρνουμε συνήθως χύμα κρασάκι. Γενικά πολύ καλή επιλογή κατά τη γνώμη μου.
Nick1
στο κατάστημα Φούλ του μεζέ Ταβέρνα, Κατούνη 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλούτσικη σε γενικές γραμμές επιλογή. Έχει καλή ποιότητα στα κρέατά του. Φιλικό το service. Αυτό που δεν είναι τόσο καλό είναι οτι γενικά βάζει αρκετή σάλτσα/dressing στα πιάτα του, με αποτέλεσμα συνήθως να γεύεσαι πιο πολύ σάλτσα/dressing, παρά αυτό που τρως. Επίσης, μπορεί οι τιμές να φαίνονται κάπως φυσιολογικές, αλλά αν δει κάποιος το σχετικά μικρό μέγεθος από τις μερίδες, καταλαβαίνει τελικά ότι οι τιμές είναι μάλλον σχετικά υψηλές. Θα ξαναπήγαινα πάντως, αλλά θα ήθελα να δω λίγο μεγαλύτερες μερίδες, στην ίδια καλή ποιότητα, για τις τιμές που έχουν.
Nick1
στο κατάστημα Leo d'Oro Πιτσαρία, Γρηγορίου Ξενόπουλου 8, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Τελευταία φορά που παράγγειλα, απογοητεύτηκα πολύ. Καταλαβαίνω ότι καμιά φορα μπορεί μια πίτσα ή μακαρονάδα να μην βγει τόσο πετυχημένη όσο άλλες φορές, όμως αυτό ήταν κάτι διαφορετικό. Πέρα από το γεγονός ότι η σάλτσα στην μακαρονάδα που μου έστειλαν ήταν λίγότερη, όταν δοκίμασα, το σπαγγέτι μου φάνηκε τελείως στεγνό, σαν "μπαγιάτικο". Είπα αφελώς να συνεχίσω να τρώω, όμως μετά την τέταρτη-πέμπτη πιρουνιά, αποφασίζω να μην συνεχίσω να τρώω καθώς Όντως δεν μου φαίνεται εντάξει η μακαρονάδα, και από ότι φάνηκε έκανα καλά, γιατί τελικά και με τις 4-5 πιρουνιές που έφαγα, έπαθα μεγάλη αναστάτωση στο στομάχι. Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν την έτρωγα ολόκληρη την μακαρονάδα.
Εννοείται ότι Δεν θα τους ξαναπροτιμήσω.
Nick1
στο κατάστημα Joy Πιτσαρία, Φιλίππου Χειμωνίδου 37, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλούτσικη σε γενικές γραμμές πίτσα, όμως δεν μπορώ να πω ότι το κίτρινο τυρί που χρησιμοποιούν προσδίδει το καλύτερο αποτέλεσμα. Η ζύμη τους είναι αφράτη, όπως πολλές άλλες Ελληνικές πίτσες. Έχουν επιλογή και τραγανής και λεπτής ζύμης που την έχω δοκιμάσει και αυτή στο παρελθόν, που όμως προσωπικά δεν είδα κάποια Μεγάλη διαφορά από την κανονική τους ζύμη. Οι μακαρονάδες τους που δοκίμασα επίσης είναι καλές. Οι τιμές τους είναι φυσιολογικές. Οι άνθρωποι στο τηλέφωνο είναι επίσης πάντα ευγενικοί.
Nick1
στο κατάστημα Pasta's Pizzeria Πιτσαρία, Κομνηνών 41, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Παραγγείλαμε πριν μερικές μέρες. Προσωπικά δεν μου άρεσε η τόσο γλυκιά γεύση της σάλτσας τους, που μάλλον πρέπει να περιέχει ή εξτρα ζάχαρη, μέλι ή κάποιο γλυκαντικό. Το κίτρινο τυρί που χρησιμοποιούν σαν βάση είναι μέτριας ποιότητας. Η βάση της πίτσας είναι αρκετά "αφρός" όπως και άλλες ελληνικού τύπου πίτσες και επίσης μέτρια σαν γεύση και ποιότητα. Οι τιμές είναι φυσιολογικές πάντως. Στα 6 ευρώ η οικογενειακή, και στα 8 η γίγας.
Nick1
στο κατάστημα Ανεμώνη Πιτσαρία, Ελευθερίου Βενιζέλου 14, Νέα Ποτίδαια, Ν. Χαλκιδικής
Η μπουγάτσα του όντως Δεν είναι καλή, όπως και τα γλυκά του. Όπως είπε ο ιάσων, απλά μεταπωλούν μέτριας προς κατώτερης ποιότητας φαγητά-γλυκά. Η οικογενειακή πίτσα στην εξωφρενική τιμή των 9 ευρώ, ανεξαρτήτου τι υλικά θα βάλει κάποιος, και επίσης είναι μέτριας ποιότητας παρ'ολο που είναι σε ξυλόφουρνο λογω μέτριας ποιότητας των υλικών. Η μακαρονάδα του είναι επίσης χαμηλής ποιότητας.
Nick1
στο κατάστημα Πασχαλάκης Ταβέρνα, Νέα Ποτίδαια, Ν. Χαλκιδικής
Πήγαμε πριν από μερικές μέρες. Το κοτόπουλο του ήταν καλό που πήρα εγώ. Ο φίλος πήρε σουβλάκια και είπε ότι ήταν καλά. Αυτό όμως που μας απογοήτευσε ήταν το εξής. Με το που φέρνει το μπουκάλι της Χ μάρκας ρετσίνας που πήραμε (είναι ρετσίνα που στα μπουκάλια της έχει φελό, και όχι μεταλικό καπάκι), βλέπουμε ότι το ανοιχτήρι ήταν ήδη στο φελό, Και το φελό ήταν Ήδη μισό προς τα πάνω ανοιγμένο. Δοκιμάζουμε, και αντιλαμβανόμαστε, έχοντας πιεί την Χ ρετσίνα πολλές φορές καθώς την προτιμάω και εγώ και ο φίλος, ότι πρώτον, αυτό δεν ήταν η Χ ρετσίνα, και δεύτερο ότι ό,τι και να ήταν αυτό που μας έφερε, ήταν επίσης νερωμένο. Ο φίλος μου λέει ότι αυτό έχει ξανασυμβεί σε εκείνον όταν είχε πάει με άλλη παρέα στο μαγαζί αυτό. Λυπάμαι που για μερικά ευρώ, κάποιοι τέτοιοι "επιχειρηματίες" εξαπατούν τους ανυποψίαστους πελάτες, και ειδικά τους τουρίστες, με τετοιες πονηριές και τεχνάσματα. Προσωπικά δεν θα ξαναπάω.
Nick1
στο κατάστημα Di Spagna [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Θεμιστοκλή Σοφούλη 90, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Παρήγγειλα πριν από μερικές μέρες. Υπάρχουν ακριβές πιτσαρίες, και μετά υπάρχει και η Dispagna. 9 ευρώ και 10 λεπτά για μια πίτσα οικογενειακή, μόνο με κασέρι και ντομάτα.
Είναι δυνατόν να χρεώνουν τόσο μια τέτοια πίτσα σε τέτοιους καιρούς;
Η ποιότητα άλαξε προς το χειρότερο και η πίτσα έχει μια λίγδα στη βάση της (τι λάδια βάζουν δεν ξέρω). Προσωπικά δεν θα ξαναπάρω.
Nick1
στο κατάστημα Dante di Verona Πιτσαρία, Ταξιαρχών 30, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Oι τιμές που αναφέρεις Blackadder είναι τιμές προσφοράς, όχι οι αληθινές τιμές στην παραγγελία μιας πίτσας. 1 πίτσα οικογενειακή "απ'όλα" την χρεώνουν 7,30, και αυτό Δεν το λες φθηνό! Είναι μέτρια τιμή, ούτε πολύ ακριβή, αλλά ούτε φθηνή. Και να μην ξεχνάμε ότι προσφορές έχουν ΟΛΕΣ οι πιτσαρίες. Πολλούς όμως μας ενδιαφέρει απλά να πάρουμε 1 πίτσα, οπότε δεν μας ενδιαφέρουν οι προσφορές. Προσωπικά, όπως είπα, αυτό που με ενόχλησε πολύ ήταν ότι έδωσα 9.90 για 1 γίγας πίτσα απλή με κασέρι-ντομάτα. Και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να βρει το 9.90 λογική τιμή για μια γίγας πίτσα μόνο με κασέρι-ντομάτα, πόσο μάλλον εν καιρώ κρίσης, ειδικά αν αναλογιστεί ότι στη βάση της πίτσας τους, σύμφωνα με φυλλάδιό τους βάζουν ηλιέλαιο, το οποίο είναι φθηνό και όχι ποιοτικό.
Επίσης όταν τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι "καλά, 9.90 θα πληρώσω για μια πίτσα γίγας απλή κασέρι-ντομάτα; Στο φυλλάδιο σας γράφει 8.50" μου λέει "Ε, άλλαξαν οι τιμές" (Σημειωτέον τις άυξησαν εν καιρώ κρίσης) και του λέω "Εγώ μόνο κασέρι όμως και ντομάτα έβαλα" και μου λέει "Ο,τι και να πάρεις από υλικά το ίδιο είναι για τις γίγας. Το κάναμε μία τιμή για τις γίγας ανεξαρτήτως υλικών". Δηλαδή εγώ που πήρα απλή γιγας πίτσα μόνο με κασέρι ντομάτα θα πληρώσω το ίδιο με αυτόν που παίρνει "Απ΄όλα" ;;;
Ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του...
Nick1
στο κατάστημα Leo d'Oro Πιτσαρία, Γρηγορίου Ξενόπουλου 8, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Προσωπικά πιστεύω ότι κάνει από τις καλύτερες μακαρονάδες. Το μακαρόνι φρέσκο και όχι προβρασμένο όπως κάνουν αλλα μαγαζιά για να κερδίσουν χρόνο, και η σάλτσα σε νορμάλ ποσότητα, δεν σε "μπουκώνει", και δένει πολύ καλά με τα μακαρόνια. Οι πίτσες/καλτσόνε τους επίσης καλές/καλά, αλλά πιστεύω χρειάζεται να βάζουν λίγο περισσότερο υλικό. Ευγενικοί στο τηλέφωνο και οι τιμές τους στο μέσο όρο. Θα ξαναπαραγγείλω.
Nick1
στο κατάστημα Τα Πινελίκια [νεκροταφείο] Εστιατόριο, Θεμιστοκλή Σοφούλη 89, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Προσωπικά, οι εντυπώσεις που μας άφησε δεν ήταν τόσο καλές. Η πικάντικη σαλάτα του (λάχανο-καρότο) προφανώς είχε προετοιμαστεί πριν από πολύ ώρα γιατί ήταν "μουλιασμένη" στο λάδι. Τα καλαμαράκια του αδιάφορα σαν γεύση, όπως και το χταποδάκι του. Το χειρότερο όλων ήταν οι προτηγανισμένες πατάτες. Για εμένα, εστιατόριο που σερβίρει τους πελάτες του προτηγανισμένες πατάτες, απλά δεν σέβεται την πελατία του. Τιμές τσιμπημένες αδικαιολόγητα, αφού τα καλαμαράκια και το χταποδάκι του είναι κατεψυγμένα, και όχι φρέσκα. Δεν θα το ξαναπροτιμήσουμε.
Nick1
στο κατάστημα Pizza μου [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Επιδαύρου 41, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Σε γενικές γραμμές καλούτσικη πίτσα. Έχει χαμηλές τιμές, κάτι που την κάνει ελκυστική. Όμως, η ποιότητα του κασεριού που χρησιμοποιούν σαν βάση είναι εμφανώς χαμηλή. Η ζύμη του καλή, που όμως δεν πρέπει να φτιάχνεται εκείνη τη στιγμή, γιατί όταν ζήτησα πιο λεπτή ζύμη μου είπαν ότι δεν γίνεται. Είναι η κλασική ελληνική ζύμη, αφράτη. Καλούτσικη λοιπόν επιλογή για τα λεφτά της, αν και προσωπικά, προτιμώ να δώσω 1-2 ευρώ παραπάνω και να φάω καλύτερης ποιότητας κασέρι στη βάση της πίτσας.
Nick1
στο κατάστημα Ο Μιλτιάδης Ψητοπωλείο, Άγιος Πρόδρομος, Ν. Χαλκιδικής
Καλή ποιότητα φαγητού/κρεάτων σε γενικές γραμμές, και ευγενικό το αφεντικό, αλλά όπως αναφέρθηκε, οι τιμές είναι "τσιμπημένες" και η ποικιλία δεν είναι μεγάλη στο τι μπορείς να παραγγείλεις στα ορεκτικά. Θα τον ξαναπροτιμήσουμε πάντως όταν ξαναπεράσουμε από την περιοχή.
Nick1
στο κατάστημα Τα Πεύκα Ταβέρνα, Δημητρίου Τσιαπάνου 54, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πραγματικά καλή ταβέρνα. Καλή ποιότητα στα κρέατά του, και στα ορεκτικά. Η πατάτα του σπιτική, και όχι προτηγανισμένη. Ο ιδιοκτήτης πολύ ευγενικός με τους πελάτες. Το προσωπικό επίσης ευγενικό και συνέχεια κοιτάζουν το τι χρειάζονται οι πελάτες. Σίγουρα θα ξαναπάμε.
Nick1
στο κατάστημα Κάρδαμο [νεκροταφείο] Ταβέρνα, Θεμιστοκλή Σοφούλη 75 & Καπετανίδου 2, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Από τα πολύ καλά μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη. Καλές ποσότητες στις μερίδες και ποιοτικά τα υλικά που χρησιμοποιούν. Το παλικάρι που έχει το μαγαζί είναι σεφ, ρώτησα και μου είπαν, και έχει επιμεληθεί ο ίδιος το μενού, το μαγείρεμα και τις γεύσεις. Το προσωπικό ευγενικό. Γενικά προτίνεται ανεπιφύλακτα από όλες τις απόψεις!
Nick1
στο κατάστημα BeerArt [νεκροταφείο] Μπυραρία, Μιαούλη 2, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήγα τις προάλλες με 2 φίλους. Καθίσαμε στον πάνω όροφο και παραγγείλαμε. Τα στικς κοτόπουλου με σουσάμι που πήρε ένας φίλος απλά δεν μπορούσες να τα φας, διότι από ποιότητα ήταν τελείως χάλια. Το ίδιο και αυτό που πήρα εγώ, μαριναρισμένες μπάλες στήθος κοτόπουλο. Οι δυό μας τα αφήσαμε τα πιάτα μας, αφού είχαμε χαλαστεί από την κακή ποιότητα και την κακή γεύση. Δεν φάγαμε, και απλά ήπιαμε τις μπύρες μας. Ο σερβιτόρος είδε ότι έχουμε αφήσει τα πιάτα μας χωρις να φάμε, και δεν είπε ούτε κουβέντα. Ας ρωτούσε τουλάχιστον αν έχουμε κάποιο πρόβλημα με το φαγητό, να δείξει ένα ενδιαφέρον για τον πελάτη που πληρώνει. Ένας άλλος φίλος έφαγε μια μπριζόλα η οποία δεν ήταν ικανοποιητική, όπως είπε. Και στους 3 η ίδια γαρνιτούρα, πουρές, ο οποίος ήταν σχηματισμένος έτσι ωστε να δείχνει δήθεν γκουρμέ φάση. Γενικά, το μαγαζί δεν έχει ουσιαστική ποιότητα, είναι πολύ "δήθεν", και προσωπικά, δεν θα το ξαναπροτιμήσω.
Nick1
στο κατάστημα Pizza Della Mamma Πιτσαρία, Κουντουριώτου 36, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Παλιά, πριν από περίπου 1 χρόνο, ήταν καλή. Έχει 1 χρόνο πάνω-κάτω που έχει χαλάσει πολύ. Το κασέρι τους είναι πολύ κακής ποιότητας, και το ίδιο και η ζύμη τους που βγάζει και μια περίεργη μυρωδιά. Έχω ξαναπαραγγείλει αρκετές φορές μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ ότι όντως έχει πέσει η ποιότητα. Απλά, κάναν περικοπές στα υλικά τους, αγόρασαν χειρότερης ποιότητας για να έχουν μεγαλύτερο κέρδος και το αποτέλεσμα είναι πολύ κακό. Κρίμα...
Nick1
στο κατάστημα Varese Πιτσαρία, Κρήτης 56, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Μόλις άνοιξα το κουτί της πίτσας, έμεινα έκπληκτος με την λαδιά στην λαδόκολα που είχε από κάτω. Σήκωσα ένα κομάτι, και από κάτω η λαδόκολα ήταν γεμάτη λαδιά. Πολύ μέτριας ποιότητας υλικά, για να το θέσω ευγενικά... Προσωπικά, δέν θα ξαναπαραγγείλω...
Nick1
στο κατάστημα Βυζαντινό Εστιατόριο, Θεμιστοκλή Σοφούλη 99, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήγαμε πριν μερικές μέρες. Η σαλάτα που μας έφεραν, μαρούλι ντομάτα αγγούρι, με αρκετό ξύδι, τελείως αδιάφορη. Η ντομάτα είχε ένα χρώμα χάλια σαν άγουρη-θερμοκηπίου. Το μπουγιουρντί σχετικά καλό, αλλά η μερίδα είναι μικρή. Η τηγανιά κοτόπουλο άνοστη. Το γιαουρτλού μέτριο. Παραγγείλαμε και ένα πολίτικο ρύζι, το οποίο χωρίς να το ξέρουμε είχε και συκώτι μέσα. Δεν μας άρεσε και ήταν βαρύ. Επίσης, οι τιμές του είναι ακριβές.
Nick1
στο κατάστημα Χατζή Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Θεμιστοκλή Σοφούλη 73, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Σε μια επίσκεψη με έναν φίλο, μας ενημέρωσε ο σερβιτόρος ότι υπήρχε η προσφορά με κάθε κυρίως πιάτο (γλυκό ή κάποια τυρόπιτα), δωρεάν καφέ ή τσάι. ο φίλος πήρε ένα γλυκό, και στην ερώτηση του σερβιτόρου τι ρόφημα θέλει δωρεάν, είπε δεν θέλω τίποτα. Εγώ ήθελα μια μπουγάτσα τυρί, αλλά επειδή δεν είχε μου είπαν οτι είχε μείνει μόνο ένα κομάτι μεσαίο σπανακοτυρόπιτα. τους λεω οκ. Με ρωτάει ο σερβιτόρος τι θα πάρω για ρόφημα και λέω ένα τσάϊ (αφού μας έχει πει ότι είναι δωρεάν για κάθε κυρίως πιάτο). Έρχεται ο λογαριασμός και βλέπω να μην μου έχουν χρεώσει την πίτα αλλά να μου έχουν χρεώσει το τσάι (που κόστιζε ποιο πολλά). Ρωτάω τον σερβιρόρο, δεν είπατε ότι είναι δωρεάν το ρόφημα; Μου λέει ναι, αλλά το δικό σας πιάτο δεν θεωρείται "Κυρίως"... Αυτό δεν έπρεπε να μου το πει πριν με ρωτήσει αν θέλω ρόφημα (εννοείται μέσα στην προσφορα;). Έρχεται ο "προϊστάμενος", και μας λέει με υφάκι τα ίδια, αλλά για αυτό μου λέει δεν σας χρέωσα την πίτα. Του λέω συγνώμη, ο φίλος μου εδώ δεν πήρε ρόφημα, ενώ το δικαιούταν, στην τελική, πες ότι το πήρε αυτός, γιατί τελικά δεν το ήπια κιόλας γιατί δεν μου άρεσε, απλά έφαγα την σπανακοτυρόπιτα, και χρέωσέ μου αυτή. Μου λέει δεν γίνεται αυτό. Εσείς το παραγγείλατε το ρόφημα.... Δεν μπορεί ο καθένας να παραγγέλνει για άλλον!!! Και αφού μας μίλησε νευριασμένα ο "προϊστάμενος", λες και φταίγαμε από πάνω, του λέω, αυτές οι τσιγγουνιές που κάνετε δεν είναι σωστές, και ο κόσμος θα το μάθει. Και ο σωστός υπάλληλος μου απαντάει ας το μάθει όποιος θέλει, και ότι τους προσβάλω που τους λέω ότι κάνουν τσιγγουνιές, κοροϊδεύοντας με ότι κάνω ιστορία για 2-3 ευρώ... Του λέω δεν είναι τα ευρώ, είναι ότι μας θεωρείται κορόιδα, και δεν το δέχομαι. Δυσαρεστημένος και θέλοντας απλά να φύγω, Έριξα στο τραπέζι 10 ευρω (ήταν 6 ευρώ ο λογαριασμός περίπου) και έφυγα, υποσχόμενος να μην ξαναπατήσω ΠΟΤΕ. Ενώ είχα πάει στο αυτοκίνητό μου περιμένοντας τον φίλο να έρθει για να φύγουμε, ο φίλος έμεινε να πάρει τα ρέστα γιατί δεν ήθελε να εννοηθεί ότι αφήσαμε και φιλοδώρημα στον υπάλληλο... Συγνώμη για το μεγάλο σχόλιο, αλλά ήθελα ο κόσμος να γνωρίζει...
Nick1
στο κατάστημα Φούλ του μεζέ Ταβέρνα, Κατούνη 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ευχάριστο περιβάλλον, ευγενικό service. Αυτό όμως που δεν μου αρέσει είναι οι μικρές μερίδες. Δηλαδή, εντάξει, οι τιμές εκ πρώτης όψεως φαίνονται καλές, όμως αν αναλογιστεί κανείς το μικρό μέγεθος των μερίδων, τελικά οι τιμές δεν είναι πραγματικά χαμηλές. Γενικά μια καλούτσικη επιλογή, αλλά ή θα'πρεπε να κατεβάσουν και άλλο τις τιμές σε κάποια πιάτα, ή να σερβίρουν κανονικού μεγέθους μερίδες, και όχι τόσο μικρές.
Nick1
στο κατάστημα Dante di Verona Πιτσαρία, Ταξιαρχών 30, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Το να ανεβάζουν τις τιμές σε καιρό κρίσης, δεν το δέχομαι!
Άλλες και άλλες επιχειρήσεις έχουν ρίξει τις τιμές τους και η συγκεκριμένη πιτσαρία τις αύξησε και μάλιστα όχι λίγο.
9.90 ευρώ έδωσα για μία γίγας πίτσα, απλή με τυρί και σάλτσα!! Και επίσης δεν έχουν διαβαθμίσεις ανάλογα με τα υλικά, κάτι που είναι παράλογο. Δηλαδή εγώ θα πληρώσω το ίδιο που θα βάλω μόνο τυρί, με αυτόν που θα πάρει "απ' όλα" ;; Σαν γεύση είναι καλούτσικη, αλλά με αυτήν την πολιτική αύξησης τιμών εν καιρώ κρίσης, και έλλειψη διαφορετικών τιμών για κάθε είδους πίτσας, είναι σαν να κοροϊδεύουν τον καταναλωτή, και προσωπικά δεν θα ξαναπαραγγείλω.
Nick1
στο κατάστημα Espania Pizza [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Κωνσταντίνου Κανάρη 29, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
το κατάστημα αυτό δεν έχει κλείσει, ή μεταφέρθηκε σε άλλη διεύθυνση ίσως. πάντως προχτές παράγγειλα πίτσα από αυτό το τηλέφωνο 2310988080. Σαν ποιότητα πολύ μέτρια θα έλεγα. Και όσο για την φρέσκια ζύμη που διαφημίζουν στο διαφημιστικό τους, επιτρέψτε μου να αμφιβάλω. Το σίγουρο είναι ότι η ζύμη δεν πλάθεται την στιγμή της παραγγελίας. χαμηλές τιμές βέβαια, αλλά προτιμώ καλύτερα υλικά και πραγματικά φρέσκια ζύμη στην πίτσα που τρώω.
Nick1
στο κατάστημα Pizza Romea [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Ελπίδος 11, Πολίχνη, Ν. Θεσσαλονίκης
Μέτριας ποιότητας πίτσα. Έχει καλές προσφορές αλλά γενικά η ποιότητα των υλικών τις δικαιολογεί αυτές τις προσφορές. Κατά τα άλλα, χωρίς την προσφορά, οι τιμές δεν είναι χαμηλές, αλλά κυμαίνονται στο μέσο όρο. Γενικά, πιστεύω ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές για πίτσα, με καλύτερα υλικά, και αν όχι στις ίδιες τιμές, το πολύ με 1 ευρώ παραπάνω ανά πίτσα.
Nick1
στην αλυσίδα Pizza Della Mamma Πιτσαρία
ήμουν σταθερός πελάτης για περίπου 2 χρόνια τώρα. Μέχρι που μετά από αρκετές δοκιμές κατάλαβα ότι έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Η σάλτσα τους δεν είναι ίδια. Όπως αναφέρει ο mike και σε εμένα μου άρεσε πολύ η γλυκιά τους σάλτσα. Πια η γεύση είναι διαφορετική και επίσης σαν ποσότητα βάζουν λιγότερη. Επίσης και σε άλλα υλικά έχει γίνει μια κάθοδος σε ποιότητα πια και το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο καλό. Λυπάμαι, γιατί όντως ήταν πολύ καλή πίτσα παλιότερα.
Nick1
στο κατάστημα Rialto [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Αλεξάνδρου Σταύρου 19, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
το τηλέφωνο είναι το ίδιο με της gustoza, που ήταν η επωνυμία πριν, το 2310900927. Συμπαθητική πιτσούλα. Αναφέρουν στο φυλλάδιο ότι η ζύμη φτιάχνεται καθημερινά. Ίσως ισχύει αυτό, όμως δεν νομίζω ότι φτιάχνεται την ίδια στιγμή της παραγγελίας η βάση της πίτσας όπως σε άλλες πιτσαρίες, αλλιώς θα μπορούσαν να την κάνουν και με λεπτή ζύμη, που όταν ζήτησα μου είπαν ότι δεν γίνεται. Το κασέρι μέτριας ποιότητας. Κατά τη γνώμη μου χρειάζεται κάτι λίγο ποιο ποιοτικό και εύγευστο από κασέρι. Οι άνθρωποι πάντως στο τηλέφωνο είναι ευγενικοί και οι τιμές τους πολύ λογικές. Γενικά, μια καλούτσικη επιλογή στην περιοχή.
Nick1
στο κατάστημα Camel's Πιτσαρία, Κορομηλά 8, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πίτσα με χειροποίητη ζύμη που όμως, όπως είδα και από άλλα σχόλια και συμφωνώ, δεν την πετυχαίνουν καλά. Γίνετε σαν ένα μισοψημένο ζυμάρι. Επίσης τα υλικά είναι καλά, όμως νομίζω χρειάζεται να προσθέσουν λίγη σάλτσα ακόμα στην πίτσα ή στο καλτσόνε τους. Η μακαρονάδα φούρνου τους που δοκίμασα προσωπικά δεν μου άρεσε. Μου φάνηκε χαμηλή η ποιότητα της σε γενικές γραμμές. Γενικά καλούτσικη επιλογή για πίτσα, αλλά χρειάζεται βελτίωση.
Nick1
στο κατάστημα Εστία Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Εθνικής Αντιστάσεως 2 & Αιγαίου 25, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Τα παγωτά τους είναι πολύ κάτω του μετρίου σαν γεύση. Επίσης, έχουν μια υφή στο στόμα που σου δίνει την εντύπωση ότι τρως κάτι τελείως ανθυγιεινό... σαν να έχουν βάλει κάποιο συντηρητικό ή πρόσθετο που το κάνει να έχει αυτήν την υφή. Τα ψωμιά τους και οι πίτες τους είναι προ-κατεψυγμένα και τα ζεσταίνουν απλά εκείνη την στιγμή. Ποιος ξέρει τι συντηρητικά έχουν και αυτά μέσα. Γενικά, εγώ δεν τους προτιμώ.
Nick1
στο κατάστημα Romea 3 [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Θήχης 44, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Το κατάστημα λειτουργεί. Παράγγειλα σήμερα για δοκιμή. Η τιμή προσιτή, όμως η ποιότητα των υλικών τους είναι εμφανώς χαμηλή. Περίεργη γεύση σάλτσας που προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου. Προσωπικά, δεν θα ξαναπάρω.
Nick1
στο κατάστημα Star Burger [νεκροταφείο] Fast food, Μητροπολίτου Καλλίδου 112, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
παλιότερα που παίρναμε από την πίτσα τους, ήταν σχετικά καλή. Όμως, μετά από δοκιμές τους τελευταίους μήνες, η ζύμη τους έχει χαλάσει πολύ. Έχει μια περίεργη μυρωδιά, κάτι σαν "κακό λάδι". Τα υπόλοιπα υλικά τους είναι καλούτσικα βέβαια, όμως αν δεν μάθω ότι έκαναν κάτι για να βελτιώσουν την ζύμη τους, δεν θα ξαναπάρω.
Nick1
στο κατάστημα La Grande Pizza [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Δημητρίου Μητροπούλου 29, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Η συγκεκριμένη πιτσαρία χρησιμοποιεί φρέσκια ζύμη και όχι έτοιμη-κατεψυγμένη. Η τιμές τους είναι καλές, όμως τα μεγέθη είναι μικρότερα. Δηλαδή η οικογενειακή τους είναι λίγο ποιο μεγάλη από ατομική και η γίγας τους είναι σαν οικογενειακή ή ελάχιστα ποιο μεγάλη. Ακόμα και έτσι όμως η πίτσες τους είναι καλές από ποιότητα για την τιμή τους. Θα ξαναπαραγγείλω. Γενικά είναι μια καλή επιλογή.
Nick1
στο κατάστημα Roma Pizza Πιτσαρία, Νικολάου Πλαστήρα 14, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Σταθερή ποιότητα εδώ και χρόνια, όμως όντως όπως λένε και άλλοι χρήστες είναι σχετικά ακριβή. 7,40 για μία οικογενειακή μαργαρίτα, η οποία δεν είναι ουσιαστικά οικογενειακή σε μέγεθος, αλλά κάτι μεταξύ ατομικής και οικογενειακής. Θα ξαναπαραγγείλω, γιατί αξίζει από ποιότητα, αλλά όχι τόσο συχνά .
Nick1
στο κατάστημα Yiannis Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Βασιλίσσης Όλγας 197, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
μπορεί τα τόστ του και οι κρέπες να είναι καλά όπως λένε άλλοι χρήστες, όμως η ζύμη της πίτσας του είναι έτοιμη-κατεψυγμένη και το κασέρι χαμηλής ποιότητας. Βέβαια, η τιμή είναι χαμηλή, αλλά, προσωπικά προτιμώ να δώσω 1-2 ευρώ παραπάνω και να φάω χειροποίητη πίτσα με καλύτερα υλικά.
Nick1
στο κατάστημα Firenze Πιτσαρία, Νικολάου Πλαστήρα 91, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Η ποιότητα της πίτσας τους και των μακαρονάδων είναι γενικά μέτρια, και φτάνω σε αυτό το συμπέρασμα μετά από αρκετές δοκιμές. Οι τιμές φυσιολογικές πάνω-κάτω πάντως, όμως δεν ξεχωρίζει γενικά κάτι από τις γεύσεις τους...
Nick1
στο κατάστημα Benvenuto [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Θεμιστοκλή Σοφούλη 2Α, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Χειροποίητη ζύμη και καλούτσικα υλικά, αν και 1-2 φορές έχω πετύχει τα μακαρόνια τους σαν προ-βρασμένα ή με όχι τόσο φρέσκια "υφή" κάπως. Την προτιμάω μερικές φορές. Όμως η τιμή του είναι όντως κάπως τσιμπημένη και ένα προσωπικό παράπονο είναι ότι θεωρώ την σάλτσα που βάζουν στην πίτσα και στις μακαρονάδες τους πολύ γλυκιά. Προσθέτουν σίγουρα αρκετή ζάχαρη μάλλον στις κόκκινες σάλτσες τους και εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν οι τόσο γλυκιές σάλτσες.
Nick1
στο κατάστημα Romina [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Πεισάνδρου 8, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Η συγκεκριμένη πίτσα είναι φτιαγμένη με εμφανώς κατεψυγμένη-έτοιμη ζύμη, και τα υπόλοιπα υλικά είναι μέτριας ποιότητας.....η τιμή προσιτή πάντως, αλλά προσωπικά προτιμώ να δώσω 1-2 ευρώ παραπάνω και να φάω πίτσα με χειροποίητη ζύμη και με καλά υλικά...
Nick1
στο κατάστημα Η κυρά της Σμύρνης Ταβέρνα, Νικολάου Πλαστήρα 107, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Το μαγαζί άνοιξε ξανά περίπου μέσα στον Μάρτιο του 2013. Οι γεύσεις παραμένουν το ίδιο καλές και η ποιότητα το ίδιο καλή επίσης. Για εμένα υπήρξε εδώ και κάποια χρόνια σταθερή επιλογή λόγω της επιλογής καλών υλικών και της φιλικότητας του αφεντικού και του προσωπικού. Οι τιμές καλές, δεδομένου ότι έχει μεγάλες μερίδες. Γενικά πολύ καλή επιλογή.
Nick1
στο κατάστημα Verona Pizza [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Αριστοφάνους 4 & Πόντου 1, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Ωραία σαλτσούλα και ποιότητα ζύμης. Όμως η διαφορά στην τιμή από κατάστημα σε κατάστημα είναι προκλητική θα έλεγα. Επειδή δηλαδή το ένα κατάστημα είναι καλαμαριά, πρέπει να έχει μεγαλύτερες τιμές από τα άλλα 2 καταστήματα; Πάντως καλή επιλογή σαν γεύση γενικά.
Nick1
στο κατάστημα Peperoni [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Απόλλωνος 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
καλή η πίτσα του. Φρέσκια ζύμη και όχι κατεψυγμένη ή έτοιμη όπως κάνουν πολλοί. Επίσης το γκούντα του είναι καλής ποιότητας, και όχι το φτηνιάρικο που βάζουν πολλές πιτσαρίες. Μόνο παράπονο, 2-3 φορές έχω πετύχει να έχει βάλει πολύ λίγο κασέρι στη πίτσα. Αλλιώς, γενικά πολύ καλή επιλογή.
Nick1
στο κατάστημα Fratelli Pizza [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Μεταμορφώσεως 11, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχω προσπαθήσει να καλέσω το νούμερο τους 2 εβδομάδες περίπου τώρα και δεν το σηκώνει κανένας. Μήπως έχει κλείσει ;;
Nick1
στο κατάστημα La nostra pizza Πιτσαρία, Κορυτσάς 6, Πυλαία, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλή σε γενικές γραμμές πιτσούλα, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι που να την ξεχωρίζει από άλλες κλασικές ελληνικές πίτσες. Βέβαια, να πω ότι η ζύμη πρέπει όντως να είναι φρέσκια, όπως αναφέρεται στο φυλλάδιο τους, οπότε αυτό είναι ένα καλό στοιχείο.
Nick1
στο κατάστημα Pizza Mia Πιτσαρία, Θεμιστοκλή Σοφούλη 97, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Το συγκεκριμένο μαγαζί άλλαξε. Εφυγε από την αλυσίδα Roma
και πια ονομάζεται Πίτσα Μια. Παραγγείλαμε τις προάλλες, και μου το εξήγησε αυτό μια κυρία που απάντησε στο τηλέφωνο. Καλή η πίτσα τους, χωρίς όμως να ξεχωρίζει κάτι ιδιαίτερο. Παραμένει βασικά στο στυλ της Roma από ζύμη και κασέρι, και μενού γενικά, σε πολύ ίδιο βαθμό.
Nick1
στο κατάστημα Γυράδικο Γυράδικο, Γρηγορίου Λαμπράκη 125, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Κακής ποιότητας κρέατα, προκατ. πατάτες χείριστης ποιότητας.
Μας πουλάνε και δήθεν το λογότυπο του ISO και καλά για την ποιότητα. Ένας έλεγχος να γίνει και θα κλίσει το μαγαζί, αλλά ΠΟΥ οι έλεγχοι στην Ελλάδα;;;
Από τα χειρότερα που έχω δοκιμάσει. Όπως ανέφεραν και άλλοι, μου πήρε μια μέρα να χωνέψω τα ξίδια τους.
Εγώ προσωπικά, δεν θα ξαναπάρω από αυτό το μαγαζί ΠΟΤΕ!
Nick1
στο κατάστημα Flamingo Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Νικολάου Πλαστήρα 12, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Ωραία κρέπα και ωραίο τόστ.
Τυλιγμένα και περιποιημένα μας ήρθαν τις προάλλες που παραγγείλαμε. Αυτό και μόνο μας λέει πολλά.
Η κοπέλα στο τηλέφωνο εξυπηρετική, δεδομένου ότι παραγγείλαμε στις 1:30 το πρωί.
Γενικά ικανοποιηθήκαμε, και οι τιμές του πιστεύω οτι είναι κατά μέσο όρο οκ για την καλή ποιότητα των υλικών που προσφέρει.
Nick1
στο κατάστημα Boston's Πιτσαρία, Θεμιστοκλή Σοφούλη 37, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δεν καταλαβαίνω τα τόσο πια θετικά σχόλια.
Πήραμε τις προάλλες καλτσόνε.
Η ζύμη δεν είναι χειροποίητη. Είναι έτοιμη ή κατεψυγμένη.
Αυτό και μόνο λέει πολλά.
Τα υλικά απλά αποδεκτά.
Εγώ προσοπικά, δεν θα την ξαναπροτιμήσω.
Έχει πολυ καλύτερες πιτσαρίες η Καλαμαριά που έχουν και χειροποίητη ζύμη και καλύτερα υλικά.
Nick1
στο κατάστημα Νέα Κρήνη Ψητοπωλείο, Κουντουριώτου 55, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Κλασικό κοτόπουλο, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Μεγάλο μειονέκτημα οι πατάτες τους, που πέρα οτι είναι προκατεψυγμένες, είναι χείριστης ποιότητας.
Nick1
στο κατάστημα Di Spagna [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Θεμιστοκλή Σοφούλη 90, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Η ζύμη τους είναι αρκετά καλή αλλά το κασέρι που βάζουν είναι κακής ποιότητας. Η πίτσα όταν στην φέρνουν έχει επάνω λίπος από το κασέρι. Επίσης, αν την αφήσεις λίγη ώρα, μετά γίνεται σαν λάστιχο. Πιστεύω για την σχετικά τσιμπημένη τιμή που χρεώνουν, έπρεπε να προσέχουν πιο πολύ την ποιότητα του κασεριού τους.
Nick1
στο κατάστημα Mr. Submarine Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Μάρκου Μπότσαρη 154, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
η εξυπηρέτησή τους δεν είναι και η καλύτερη. Παραγγείλαμε κρέπες και μας φέραν τόστ. Ο τύπος στο τηλέφωνο πήγε να μας πει ότι εμείς ζητήσαμε τόστ, και οτι δεν έκανε εκείνος λάθος....Καλά, δεν ξέρουμε τι ζητήσαμε; Μας έφεραν βέβαια μετά τις κρέπες, αλλά ήταν μέτριες γενικά, και το φύλλο κρέπας τους κάπως βαρύ.
Nick1
στο κατάστημα Trocadero [νεκροταφείο] Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Νικολάου Πλαστήρα 12, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
καλή κρεπερί. το φύλλο κρέπας του είναι ελαφρύ, χωρίς να να σε βαραίνει. λίγο στιμπημένες οι τιμές πιστεύω, αλλά ίσως το αξίζει.
Nick1
στο κατάστημα Joy [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Αποστόλου Παύλου 5, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήρα μια πιτσα με μοτσαρέλλα. Τους τόνισα ότι δεν θελω άλλα κασέρια. Μου είπαν οκ.
Αυτό που μου έφεραν δεν είναι μοτσαρέλλα.
Και ναι, κάποιοι από εμάς ξέρουμε να ξεχωρίζουμε το γκούντα ή το ένταμ, από την γνήσια μοτσαρέλλα...
Δεν θα ξαναπάρω.
Nick1
στο κατάστημα Il Fungo [νεκροταφείο] Εστιατόριο, Θεμιστοκλή Σοφούλη 94, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Δεν συμφωνώ με τον van bird. Το φαγητό είναι πολύ καλό. Πήγαμε και φάγαμε μακαρονάδες, πίτσα και σαλάτα. Πολύ καλή ποιότητα υλικών. Και η κοπέλα που εξυπηρετεί είναι πολύ ευγενική και πρόθυμη. Λίγο τσιμπιμένες οι τιμές, αλλά πιστεύω το αξίζει. Θα ξαναπάμε.
Nick1
στο κατάστημα Dante di Verona Πιτσαρία, Ταξιαρχών 30, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Μόλις φάγαμε.
Είναι για αυτούς που τους αρέσει ίσως να τρώνε αφράτες πίτσες.
Πολύ ζύμη βάζουνε, το αποτέλεσμα, μέτριο θα έλεγα.
Όσο για τη διαφήμισή τους ότι είναι ψημένη σε πυρότουβλα, δέν το νομίζω. η βάση (ζύμη) φαίνεται σαν να είναι έτοιμη, ψυγείου-κατεψυγμένη. Πάντως οι τιμές τους είναι λογικές, και η ποιότητα συνολικά αποδεκτή, αλλά μέχρι εκεί.
Nick1
στο κατάστημα Il Forno [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Δελφών 187, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Οι πίτσες τους είναι πολύ καλές.
οτιδήποτε άλλο δεν λέει παιδιά.
Επίσης, είναι πολύ ακριβό μαγαζί, ίσως από τις πιο ακριβές πιτσαρίες.
Και μια παρατήρηση που την έχουμε κάνει αρκετοί που παραγγέλνουμε πίτσα απο το ill forno. Αφού φάμε, θέλουμε μια κάνάτα νερό ο καθένας. Για κάποιο λόγο, βάζει ΠΟΛΥ αλάτι στη ζύμη του...
Nick1
στο κατάστημα Κρόνος παρά θιν' αλός Ταβέρνα, Θεμιστοκλή Σοφούλη 77, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
πήγαμε με έναν φίλο για κρεατικά ένα βράδυ.
μέσα σε 2 ώρες και οι 2 πηγαίναμε συνέχεια τουαλέτα από δηλητηρίαση. ΜΑΚΡΙΑ!!