Το Piggy-πόπουλο

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΑρχελάου 16, Παγκράτι, Αθήνα
ΝομόςΑττικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2107237100
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Piggyπόπουλο, Piggypopoulo, Πιγκυπόπουλο, Πίγκυ Πόπουλο
ΆνοιξεΟκτώβρη 2011
ΙδιοκτησίαΓιάννης Ρουμάνος

Σxόλια (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Sylia
Ψητοπωλείο κοντά στην Πλατεία Προσκόπων, στο Παγκράτι.Έχει μόνο ψητά της ώρας (σουβλάκια, μπιφτέκια,μπριζολάκια κλπ) και μερικά πιάτα όπως χόρτα βραστά, σαλάτες κλπ. Μικρός χώρος μέσα, όταν έχει καλό καιρό βγάζει τραπεζάκια έξω. Επιτρέπεται το κάπνισμα μέσα. Μέσα σε ένα χρόνο που το δοκίμασα, έχει τρομερή πτώση στην ποιότητα, και δυστυχώς, όχι στις τιμές. Οι ίδιοι έχουν "κορνιζώσει" κριτική/αναφορά από το περιοδικό Γαστρονόμος. Ακριβός γι' αυτό που προσφέρει (2,30 η πίτα με σουβλάκι κοτόπουλο, 2,10 με χοιρινό, και φυσικά, δεν χορταίνεις με μια. Ε,ρε που είναι το θεσσαλονικιώτικο σουβλάκι..)Αξίζει το σουβλάκι κοτόπουλο(ζουμερό και νόστιμο) και οι χειροποίητες πατάτες του. Οι αλοιφές δεν θυμάμαι αν είναι χειροποίητες ή έτοιμες, αλλά σίγουρα είναι γελοίο να έρχεται ένα πιατάκι γλυκού με δυο κουταλιές αλοιφής στη μέση...

Το έχω συνολικά επισκεφτεί περί τις 10 φορές στο διάστημα από πέρυσι τον Σεπτέμβρη μέχρι φέτος. Όμως, δεν νομίζω να συμβεί ξανά σύντομα. ΑΠΟΔΕΙΞΗ, αυτός ο άγνωστος... Οι αποδείξεις έρχονται συνήθως κατόπιν αιτήσεως του πελάτη...Συγγνώμη που θα μακρηγορήσω,αλλά ακόμα συγχύζομαι κάθε που σκέφτομαι το παρακάτω περιστατικό. Είναι 9.30 το βράδυ περίπου, και έχω πάει να πάρω κάτι για πακέτο. Όσο είμαι εκεί έχει κίνηση, καθώς οι παραγγελίες για delivery διαδέχονται η μία την άλλη και τρία άτομα περιμένουν για πακέτο, ενώ έχει και 3 τραπέζια έξω. Περιμένοντας να ετοιμαστεί το πακέτο μου παρατηρώ πως, η κυρία πριν από εμένα παραλαμβάνει την παραγγελία πληρώνει, αλλά απόδειξη δεν είδα. Λέω, μπορεί να ήταν στη σακούλα. Περνάει η δεύτερη κυρία, στη σειρά για πακέτο, έτοιμη η παραγγελία, πληρώνει, πάλι δεν βλέπω να χτυπάει η κοπέλα στο ταμείο απόδειξη. Ακόμα να ετοιμαστεί η δική μου...Ετοιμάζονται 4 πακέτα για delivery και διαπιστώνω πως πάνω στην σακούλα έχει κολληθεί το αντίγραφο από το μπλοκάκι αποδείξεων και φυσικά, δεν χτυπάει απόδειξη για κανένα από αυτά τα πακέτα. Έρχεται η σειρά μου. Παίρνω τη σακούλα, ρωτάω για το αντίτιμο, μου λέει 4.40 για δύο πίτες με σουβλάκι. Πληρώνω. Απόδειξη; ο-ε-ο... Τη ζητάω. Την χτυπάει εκείνη τη στιγμή. Χαιρετάω, καμιά ανταπόκριση, παρά ξινίλα... Στο σπίτι συνειδητοποιώ πως η απόδειξη έχει αριθμό δελτίου εσόδων 15! Δηλαδή, το εν λόγω κατάστημα, το οποίο μόνο στα 15 λεπτά που ήμουν εκεί είχε περίπου 7 παραγγελίες έχει χτυπήσει 15 αποδείξεις για όλη τη μέρα... 1517, τηλέφωνο φορολογικών καταγγελιών και 11012 τηλέφωνο Οικονομικής Αστυνομίας. Ελπίζω να έκαναν τη δουλειά τους.