Ο Κούλης

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Ο Κούλης. Υπάρχουν 2 καταστήματα.
ΚατηγορίαΓυράδικο, Ψητοπωλείο
Διεύθυνση25ης Μαρτίου ? & Αντωνίου Νίκα 11, Χαλκίδα
ΝομόςΕυβοίας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2221085967
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-01:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2014
Το κατάστημα αυτό βρισκόταν στο παρελθόν σε άλλη τοποθεσία.

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
crazywaters
Δυστυχώς χάλασε. Επαναληπτικές δοκιμές κακός , έφτιαξε κάπως στη συνέχεια αλλά απλά μέτριος καμιά σχέση με την παλιά ασυναγώνιστη γεύση. Εύχομαι να περνάει τη φάση του και να ξαναφτιάξει κάποια στιγμή (μάλλον όνειρα θερινής νυχτός βέβαια...)
crazywaters
Με το γύρο του Κούλη μεγάλωσα οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Χάρηκα που μετά απο τόσα χρόνια και παρ όλο που άλλαξε τοποθεσία και έγινε αλυσίδα η γεύση παραμένει η ίδια. Πραγματικά απίστευτη και ταυτόχρονα ιδιαίταιρη. Για μένα στα top 3 γυράδικα της Χαλκίδας και ένα απο τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει ποτέ. (ο ανταγωνισμός στην πόλη είναι ιδιαίτερα υψηλός) Θα αρέσει σίγουρα και στους Θεσσαλονικείς μιας και αν και η πίτα είναι όπως τα άλλα νότια γυράδικα η ποσότητα του κρέατος είναι πολύ μεγάλη, το τιγκάρει πραγματικά. Τιμή μόλις 2 ευρώ για ένα πλήρες γεύμα. Τα υπόλοιπα προιόντα του (σουβλάκια, κοντοσούβλι κτλ) μέτρια.