Γαλάνης

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΓυράδικο, Ψητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΕθνικής Αντίστασης 16, Σέρρες
ΝομόςΣερρών
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2321053325
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Γύρος (απλά ΟΚ)

Σxόλια (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κίτσος (πριν από 8 μέρες και 7 ώρες)
Αρχαιολογικής αξίας μαγαζί, στέκεται ίδιο και απαράλλαχτο στο ίδιο κεντρικό σημείο κοντά 4 δεκαετίες. Το μαγαζί πράγματι μένει συνήθως ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ με το γύρο να σώνεται κατά τις 1 - αν και θαρρώ ότι επίσης ανοίγει αργά σε απογευματινή ώρα, όντας από εργασιακή άποψη μια κάπως λιγότερο σκληροπυρηνική εκδοχή του τουμπιώτικου ναού Εξπρέσς.

Ο γύρος του υπερβολικά λεπτοκομμένος την τελευταία φορά για τα γούστα μου και μάλλον μικρή η όλη ποσότητα του σανδουγιτσίου - με ένα μόνο δε κορεννύεις την πείνα σου με την καμία εκτός και αν είσαι εκτοπίσματος σπουργιτιού. Πάντως νόστιμο και αρκετά λιπαρό το προϊόν, περνάει άνετα τον ποιοτικό έλεγχο, με τις π'τάτ'ς ασφαλώς να είναι ελεεινές τύπου προκάτ, σε φάση να αρνιέται ο οισοφάγος σου την κατάποσή τους. Για τα παρηκμασμένα στο κρεατοφαγικό πεδίο Σσσιέρρας πάντως το μαγαζί αξίζει και λόγω επειδή αισθητικής παλαιάς κοπής κι έτσι ναουμ.

Να σημειωθεί ότι παίζει διπλό ταμπλό και σαν τοστάδικο αλλά εγώ προσωπικά Χριστιανό να παραγγέλνει τοστ δεν έχω δει ποτέ μου. Παίζει να διατηρείται το έδεσμα (ή καλύτερα η ιδέα του εδέσματος) έτσι για την καλτχιά, σε πείσμα των καιρών.
fisher
Το μαγαζί είναι 35 χρόνια και μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ωραίος ο γύρος, χωρίς εντάσεις αλλά κρεατενιος. Μου έκανε εντύπωση το μέγεθος της βέργας που είχαν για 22:00, ίσως να κάθονται μέχρι αργά. Από σαλάτες είδα μόνο τζατζίκι, τυροσαλάτα και Σικάγο που λένε εδώ, δηλαδή Ουγγαρέζα.
3,5 € μικρό το τυλιχτό αλλά αξίζει δοκιμής.
Θα ξαναπάω μόνο και μόνο επειδή είναι διαφορετικός από τα φασόν που πλέον παίζουν παντού.
stefos
Περιμένα πολλα περισσότερα. Μου φάνηκε ενας απλος γυρος χωρις ιδιαίτερες γευστικές εξαρσεις .
Dal
Γύρος τέλειος. Αξίζει να φαγωθεί χωρίς πατάτες για πλήρη εκτίμηση.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Μασαμπούκας
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ γύρος της πόλης των Σερρών. Τρομερός γευστικά! Βέβαια ποσοτικά είναι λίγος, αλλά πραγματικά είναι τρομερός. Το μαγαζί είναι βγαλμένο από τα 80s και σε τραβάει ακόμα παραπάνω. Ο γύρος ειλικρινά είναι ότι πιο τοπ έχω φάει, και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα υλικά, γίνεται κορυφή. Αξίζει να σημειωθεί πως η πίτα επίσης είναι τρομερή!
gourmes
Epic και cult παλιό μαγαζί! Αληθινό μοσχαρίσιο burger (κρεατένιο μπιφτέκι) σε δικό τους ψωμάκι. Δοκιμάστε το :-)