Σπιτικές Λιχουδιές

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα, Ταβέρνα
ΔιεύθυνσηΝέα Κούταλη, Λήμνος
ΝομόςΛέσβου
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2254092500
Διαδίκτυο
Ωράριο11:00-01:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Πρόσθετες πληροφορίες:
Chef ο Τριαντάφυλλος Καλατζής.

Εικόνες (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Πατάτες (οκ)
[εικόνα]
Σαλάχι τηγανιτό (πλήρως άγευστο)
[εικόνα]
Γαριδομακαρονάδα (πλήρης απογοήτευση)
[εικόνα]
Χωριάτικη (καλή)
[εικόνα]
Τζατζίκι (αξιοπρεπές)
[εικόνα]
Καλωσόρισμα φάβα και μάλλον ροζ σκορδαλιά (οκ)

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Meister
Επίσκεψη ημέρες 15αυγουστου, μετά από παραλία. Δοκιμάστηκε ψαρονέφρι μαγειρευτό με πατάτες, μετριοκαλό, θύμιζε τηγανιά,σκορδαλιά με προσθήκη παντζαριού καλή αλλά ανάλατη, αμπελοφάσουλα εξαιρετικά και μελιχλωρο σαγανάκι οκ. Λογαριασμός 28€ με τσίπουρο και γιαούρτι με φρούτα κερασμένο, δηλαδή στα ίδια χαμηλά επίπεδα που έχει σχεδόν όλο το νησί.
zik
Εδώ δυστυχώς την πατήσαμε.
Θα ξεκινήσω με τα θετικά.Το μέρος είναι όμορφο μπροστά στο λιμανάκι της Νέας Κουταλης.έχουν φτιάξει παραπλέυρως και μία σκεπαστή εξέδρα όπου και καθίσαμε και ήταν πολύ όμορφα.Και εδώ τελειώνουν τα θετικά.
Επισκευθήκαμε τις "σπιτικές νοστιμιές" καθώς συμμετέχει μαζί με άλλα αξιόλογα καταστήματα του νησιού σε μια πρωτοβουλία ανάδειξης τοπικών γεύσεων , οπότε υποθέσαμε πως άξιζε τον κόπο.Το μενού βέβαια που αφορούσε σε αυτήν την πρωτοβουλία βασιζόταν κυρίως σε κρεατικά οπότε δεν το τιμήσαμε.Θα αναφερθώ μόνο στα κυρίως καθώς τα περιφερειακά ήταν οκ.Η γαριδομακαρονάδα ήταν δυστυχώς απαράδεκτη.Παραβρασμένα ζυμαρικά με μια σάλτσα πουμαρό ή αραιωμένο πελτέ, χωρίς μυρωδικά, χωρίς την παραμικρή γεύση θαλασσινών , κ μερικες γαρίδες λες και ψήθηκαν ανεξαρτητα, απο επάνω.Πλήρης απογοήτευση δυστυχώς.Το σαλάχι ανόστο και τελέιως στεγνό.Τιμές δυστυχώς δε θυμάμαι που σημαινει ουτε φτηνο ουτε ακριβο μάλλον.Προσωπικά δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση.