Youkali

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο, Καφενείο
ΔιεύθυνσηΕθνικής Αμύνης 6, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310220310
Διαδίκτυο
Ωράριο07:00-01:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Γιουκάλι, #cafe-bar
Άνοιξε25 Οκτωβρίου 2016
ΙδιοκτησίαΠατάζιος Δημήτριος Ε.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά η Μυρσίνη, το Καφεναί, η Σαλονίκη και το Corner.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα 2 φορές Δεκέμβριο 2018. Ωραίος χώρος, έχει διατηρήσει το ίδιο στυλ με τα προηγούμενα μαγαζιά. Το μαγαζί συνεχώς γεμάτο, μεγάλο εύρος ηλικιών από 25-60 και αρκετές κυρίες, αρκετή φασαρία και κάπνα. Σέρβις ανάλογα το άτομο, από μέτριο σε καλό. Από φαγητά έχει μερικά κανονικά ζεστά πιάτα, δεν είναι καφενειακός μεζές. Δοκίμασα λίγα, κάποια οκ, υπήρχαν όμως αστοχίες.

Συμπερασματικά, αξίζει για την ατμόσφαιρα.

Εικόνες (17)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Μελιτζάνα καπονάτα
[εικόνα]
Συκώτι σαβόρε
[εικόνα]
Μανιταροκεφτέδες και κολοκυθοκεφτέδες
[εικόνα]
Γλώσσα μοσχαρίσια (πολύ καλή)
[εικόνα]
Ρώσικη (καλή)
[εικόνα]
Ψωμί
[εικόνα]
Συκώτι σαβόρε (νόστιμο)
[εικόνα]
Σουφλέ
[εικόνα]
Φάβα
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιανουάριος 2019)
[εικόνα]
Παλαμίδα πλακί (πολύ μέτρια)
[εικόνα]
Μακαρόνια με μοσχαράκι (οκ)
[εικόνα]
Τουρλού (απλώς οκ)
[εικόνα]
Ψημένη ρακή (οκ) & τσίπουρο (καλό, εύγεστο)
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Τσικουδιά (καλή)
[εικόνα]

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
dokimastis
Επίσκεψη βράδυ με παρέα, κυρίως μπύρες. Ο χώρος είναι ωραίος (εξαπανέκαθεν) και η κάπνα ήταν περιορισμένη- λίγο μετά τις 12 έγινε κάπως πολλή, Lewis.

Δοκιμάσαμε κάποια εδέσματα προς το vegan/vegetarian (Φάβα, Σουφλέ σπανάκι-πολύ καλό, Σουφλέ Μπρόκολο, οκ) και μετά έγινε γύρισμα σε κρεατικά: Κοτοτηγανιά με κάρυ (κοτόπουλο οκ, ζουμί με κάρυ και γάλα πολύ καλό) και Κοντοσούβλι μέτριο, κάπως σκληρό. Μανιτάρια ψητά ψιλοκομμένα, πολύ καλά.

Παραδόξως έχει πολλά κρεατικά, Κοντοσούβλια και τέτοια.. Απόρησα, και δεν ήταν και καλά. Θα ξαναπήγαινα για τα ΜΗ-κρεατικά τους.
supermandolini
Καθίσαμε για μπυρίτσα. Έχει ποικιλία από μεζέδες για να συνοδέψεις το ούζο ή την μπύρα σου. Παραγγείλαμε σκουμπρί το οποίο ήταν μια χαρά, μια σαλάτα κολοκύθι επίσης αρκετά καλή και μια μερίδα μπριάμ το οποίο δεν μας ενθουσίασε. Το προσωπικό ευγενικό και η τοποθεσία πολύ ωραία δίπλα στον Λευκό Πύργο. Τιμές φυσιολογικές. Αξίζει για το χαλαρό ύφος, την τοποθεσία και για το τσίμπημα χωρίς να είναι κάτι τρομερό.
Bolulu
Τελικά αρχίζει να μου αρέσει αυτό το μαγαζί. Ότι μεζέδες έχω δοκιμάσει είναι όλοι πολύ καλοί, τελευταία φορά δοκίμασα ντολμαδάκια, πατάτες μπέιμπι και μανιτάρια. Το τσιγάρο επιτρέπεται οπότε αυτό είναι ένα φάουλ. Τιμές πολύ καλές.
Πάντως τώρα που φτιάχνει ο καιρός αν κάθεσαι έξω με θέα το Λευκό Πύργο είναι τέλεια.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
stevaras
Ιδανικό καφέ για επαγγελματικές συναντήσεις γιατί έχει μεγάλα τραπέζια και δεν είναι ο ένας επάνω στον άλλον. Αν και καπνίζουν μέσα έχει καλό εξαερισμό και δεν είναι πολύ ενοχλητικό. Σε τελευταία επίσκεψη διαπίστωσα ότι δεν άλλαξε και πολύ από τότε που λεγόταν Καφεναί, τουλάχιστον όσον αφορά τους καφέδες, για μεζέδες θα ακολουθήσει δοκιμή.
Bolulu
Όμορφος χώρος σε στυλ καφενείου. Εκτός από καφέδες έχει και μεζέδες για κρασί, μπύρα, τσίπουρο, ρακόμελο κ.α. Ότι δοκιμάσαμε ήταν αξιοπρεπέστατο και νόστιμο. Πολύ καλή και φιλική η εξυπηρέτηση. Οι τιμές πολύ καλές! Σίγουρα θα ξαναπάω!