Ροζ Πάνθηρας [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΓυράδικο
ΔιεύθυνσηΓεωργίου Βιζυηνού 49, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεδεκαετία 90
Έκλεισεπερίπου 2000
Πρόσθετες πληροφορίες:
Ιδιοκτήτρια η Παρθένα Αϊτσίδου.

Στη θέση του υπήρχε ο Χρήστος. Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά ο Billy's, ο Βάγγος, το Abiento και ο Βάγγος και η ιστορία του.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Είχα φάει πολλές φορές δεκαετία 90. Επρόκειτο για ένα τελείως ανύπαρκτο γυράδικο το οποίο μυστηριωδώς κρατήθηκε για πολλά χρόνια στη ζωή. Κυκλοφορούσαν μεταξύ σοβαρού και αστείου φήμες για ξέπλυμα! Θυμάμαι ότι στα σάντουιτς μετρούσε τις πατάτες που έβαζε (γύρω στις 2-3 έβαζε).

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
MANOS
πιο παλιά λέγονταν Λίνοs kai μετά οι ίδιοι το
μετονόμασαν σε πινκ - πάνθερ..πάντωs το 83' αν θυμάμαι που
άνοιξε πήγαινε καλά μετά την ανακαίνιση παρήκμασε σε
βαθμό...γελοιότηταs..πάντωs είναι γεγονόs ότι στιs 40
εκκλησιέs επειδή το κέντρο είναι και κοντά δύσκολα θα
κρατηθεί ΄τέτοιου τύπου επιχείριση, αν δεν είναι πολύ καλή!
ρε,τι βρίσκει κανείs στα νεκροταφεία
Johnie
Δυστυχώς δεν μου επετράπη να πάρω την θρυλική ταμπέλα νεόν με τον κουλ ροζ πάνθηρα...αυτό θα ήταν σουβενίρ αν και τη γεύση του που τότε φυσικά θεωρούσα θεϊκή (με το μυαλό μου) δεν παίζει να την ξεχάσω ποτέ. ροζ πάνθηρα μας λείπεις...
giouri
Θρυλικό μαγαζί! Θα διαφωνήσω όμως με την ποσότητα της κέτσαπ... Όντως έπιανε την κουτάλα, την βουτούσε στο κατσαρόλι, γέμιζε ασφυκτικά, αλλά στο τέλος έπεφταν μόλις μερικές σταγόνες στο σάντουιτς, με μια περίτεχνη κίνηση του χεριού. Από τις πρώτες μου επαφές με τον διατροφικό μινιμαλισμό (και διαστροφικό μάλλον) και τους urban legends.
XEXE
Δεν θα ξεχάσω την σπιτική κέτσαπ!! Ήταν τοματοπελτές κύκνος αραιωμένος με 5 λύτρα νερό. το βαζε με την κουτάλα!! σαν τοματόσουπα. και μας έλεγε η τύπισα ότι ήταν πιο υγιεινός. λες και αυτό μας πείραξε! τα κρέατα που ήταν του 1850 πΧ δεν ήταν πρόβλημα. επίσης οι πατάτες. μια φορά μου είχε βάλει στο σάντουιτς 2 πατάτες !!! ούτε καν τρεις!!!