Πασχαλάκης

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα, Ψητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΝέα Ποτίδαια
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2373041556,6948898741
Διαδίκτυο
Ωράριο20:30-01:00. Χειμώνα κλειστό.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Pasxalakis, Paschalakis
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "παραδοσιακή ταβέρνα".

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έχω κάτσει 2009, 2015 και 2020.
  • Ωραίος εξωτερικός χώρος, με ιδιαίτερη προσεγμένη αισθητική.
  • Σέρβις βαρύ, αλλά αποτελεσματικό (μου έχει τύχει σκηνικό στην πρώτη επίσκεψη να μαλώνουν μεταξύ τους μπροστά στους πελάτες οι άνθρωποι του μαγαζιού, και έτσι μου έχει μείνει το "βαρύ").
  • Έχει μικρό κατάλογο ψησταριάς, μόνο ορεκτικά και κρεατικά. Κάποια πιάτα καλά, κάποια μέτρια, είναι σημαντικό να έχεις εντοπίσει τις σωστές επιλογές. Μέχρι στιγμής με θετικό πρόσημο τα σουβλάκια, το χωριάτικο λουκάνικο και τα παϊδάκια, με αρνητικό πρόσημο το μπιφτέκι (που ήταν σαν προκάτ) και τα σουτζουκάκια. Από τα ορεκτικά ιδιαίτερες οι πιπεριές με σκορδαλιά, πατάτες καλές, πάπρικα καλή. Το χύμα τσίπουρο άνευ καλό, το με γλυκάνισο οκ, η χύμα ρετσίνα μέτρια.
  • Συμπαθητικές τιμές για Χαλκιδική, θα το έλεγα νορμάλ ή ίσως ένα κλικ πιο κάτω από το μέσο όρο.
Συμπερασματικά, θετικό συναίσθημα παρόλα τα όποια αρνητικά στο θέμα φαγητού και σέρβις, θα μπορούσα να ξαναπάω.

Εικόνες (27)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Μπιφτέκι (πολύ μέτριο)
[εικόνα]
Αρνίσια παϊδάκια (συμπαθητικά)
[εικόνα]
Πιπεριές τηγανητές (καλές)
[εικόνα]
Καυτερή (οκ, έλειπε ξύδι)
[εικόνα]
Ψωμί (αδιάφορο)
[εικόνα]
Τσίπουρο άνευ (συμπαθητικό)
[εικόνα]
Μελιτζανοσαλάτα (μέτρια)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούλιος 2020)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούλιος 2020)
[εικόνα]
Φέτα
[εικόνα]
Τηγανητές πατάτες (καλές χειροποίητες)
[εικόνα]
Σουτζουκάκι (καλό)
[εικόνα]
Σουβλάκι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Αγγουροτομάτα
[εικόνα]
Τσίπουρο δικό τους (εξαιρετικό)
[εικόνα]
Τυροσαλάτα (καλή)
[εικόνα]
Σουβλάκια (καλά)
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (οκ)
[εικόνα]
Κολοκυθάκια τηγανητά (οκ)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Αύγουστος 2015)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούλιος 2011)
[εικόνα]
Εξωτερικά βράδυ
[εικόνα]
Εξωτερικά μέρα (Αύγουστος 2010)
[εικόνα]
Εξωτερικά μέρα
[εικόνα]
Φέτα και μελιτζανοσαλάτα
[εικόνα]
Πιπεριές με σκορδαλιά (βαρύ αλλά καλό)
[εικόνα]
Κρέατα

Κατάλογος (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2020: σελίδα 6/6
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2020: σελίδα 5/6
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2020: σελίδα 4/6
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2020: σελίδα 3/6
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2020: σελίδα 2/6
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2020: σελίδα 1/6
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2015: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2015: σελίδα 1/2

Σxόλια (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
maxdesmer
Μια χαρά είναι ο Πασχαλάκης.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
mrtsipouras
Κάθισα Αύγουστο στο πανηγύρι της Ποτίδαιας, οπότε είχε πολύ κόσμο και ο κατάλογος είχε περιοριστεί λίγο. Παρόλ' αυτά έμεινα ευχαριστημένος και το προσωπικό ήταν εξυπηρετικό.. Το σουτζουκάκι ήταν καλό, το σουβλάκι από τα 4 τα 3 ήταν πολύ καλά το 1 ήταν λιπαρό και με ίνες. Τηγανητές πατάτες χειροποίητες. Σαλάτα φέτα φυσιολογικά. 2 άτομα γύρω στα 35 ευρώ τα παραπάνω και μια ρετσίνα. Θα ξαναεπισκεφτώ
Atmos
Χθεσινή επίσκεψη. Το χοιρινό σουβλάκι δε μου άρεσε αλλά την προηγούμενη φορά ήταν νόστιμο. Τα υπόλοιπα απλά ΟΚ.
Όντως τσιμπημένες οι τιμές.
Τόλης
Νέα επίσκεψη τέλη Αυγούστου 2014. Πήγα προκατειλημμένος αρνητικά λόγω φημών περί σημαντικής ποιοτικής πτώσης. Και όμως, ο Πασχαλάκης αποδείχτηκε και πάλι μια ευχάριστη εξαίρεση μέσα στο γενικότερο κλίμα καρακιτσαριού και αρπαχτής που χαρακτηρίζει το 95% των μαγαζιών της Χαλκιδικής.

Ο χώρος είναι αρκετά όμορφος, λαϊκός, χωρίς υπερβολές. Κάποια τραπέζια είναι αρκετά στριμωγμένα. Η κουζίνα μέσα μεγάλη αλητεία. Τα βράδια έχει συνήθως και δυο τύπους (μπουζούκι-κιθάρα) που παίζουν ελαφρολαϊκά. Τουριστική φάση, δεν μου άρεσαν.

Σέρβις ευγενέστατο και ταχύτατο. Τα δυο παιδιά που δουλεύαν σερβιτόροι ήταν πραγματικά τζιμάνια, το είχαν όλο το μαγαζί υπό πλήρη έλεγχο. Και στην κουζίνα μέσα πυρετός, άλλα 4-5 άτομα προσωπικό. Δουλεύει πολύ καλά το μαγαζί.

Δοκιμάσαμε σουτζουκάκι, σουβλάκι και λουκάνικο από κρεατικά και ήταν όλα φρέσκα, καλοψημένα και πολύ νόστιμα. Εξαιρετικές ήταν επίσης οι τηγανιτές πατάτες, πολύ καλό το τζατζίκι και η αγγουροντομάτα μεγάλη και με ελαιόλαδο. Το τσίπουρο παραγωγής του ίδιου του Πασχαλάκη, επίσης καθαρό και εύγευστο.

Οι τιμές του είναι ίσως κομματάκι τσιμπημένες. Θες ένα 15άρι το άτομο σίγουρα. Απόδειξη και κερασμένο γλυκάκι στο τέλος κανονικά. Θα ξαναπήγαινα και θα πρότεινα και σε άλλους να πάνε...
Nick1
Πήγαμε πριν από μερικές μέρες. Το κοτόπουλο του ήταν καλό που πήρα εγώ. Ο φίλος πήρε σουβλάκια και είπε ότι ήταν καλά. Αυτό όμως που μας απογοήτευσε ήταν το εξής. Με το που φέρνει το μπουκάλι της Χ μάρκας ρετσίνας που πήραμε (είναι ρετσίνα που στα μπουκάλια της έχει φελό, και όχι μεταλικό καπάκι), βλέπουμε ότι το ανοιχτήρι ήταν ήδη στο φελό, Και το φελό ήταν Ήδη μισό προς τα πάνω ανοιγμένο. Δοκιμάζουμε, και αντιλαμβανόμαστε, έχοντας πιεί την Χ ρετσίνα πολλές φορές καθώς την προτιμάω και εγώ και ο φίλος, ότι πρώτον, αυτό δεν ήταν η Χ ρετσίνα, και δεύτερο ότι ό,τι και να ήταν αυτό που μας έφερε, ήταν επίσης νερωμένο. Ο φίλος μου λέει ότι αυτό έχει ξανασυμβεί σε εκείνον όταν είχε πάει με άλλη παρέα στο μαγαζί αυτό. Λυπάμαι που για μερικά ευρώ, κάποιοι τέτοιοι "επιχειρηματίες" εξαπατούν τους ανυποψίαστους πελάτες, και ειδικά τους τουρίστες, με τετοιες πονηριές και τεχνάσματα. Προσωπικά δεν θα ξαναπάω.
Τόλης
Στην Ποτίδαια, ο Πασχαλάκης εδώ και αρκετά χρόνια φημίζεται για το σουβλάκι και το σουτζουκάκι του και θα έλεγα ότι μάλλον αποτελεί την καλύτερη επιλογή της περιοχής (αν εξαιρέσω την «Μαρίνα», όπου όμως πάμε σε άλλο budget). Τελευταία μου επίσκεψη ήταν τέλη καλοκαιριού του 2013, όπου έφυγα με ανάμεικτες εντυπώσεις. Όντως πολύ καλό σουβλάκι και σουτζουκάκι, ξερό όμως και άνοστο το λουκάνικο, αποδεκτή η παντσέτα. Απογοήτευση ήταν οι προκατ τηγανιτές πατάτες τις οποίες ελπίζω να είχε λόγω ημέρας (είχε πανηγύρι και είχε βγάλει μέχρι την πλατεία τραπέζια). Τιμές ολίγον τι τσιμπημένες, αλλά… Χαλκιδική είσαι. Θα ανανεώσω άποψη το ερχόμενο καλοκαίρι και θα επανέλθω.
ιασων
Το επισκέπτομαι κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 10 χρόνια. Πάντα σταθερά καλό στις γεύσεις και οικονομικό. Και φέτος που πήγα δεν άλλαξε κάτι. Προτίνεται.
paikspawn
Καλό φαγητό. Ψιλοκαλούτσικες τιμές. Ωραίο περιβάλλον. Να είχε και καλύτερο κλιματισμό και θα ήταν ακόμα καλύτερα!
maxdesmer
σήμα κατατεθέν της ποτίδαιας!! Αρκετά καλό φαγητό και πολύ προσιτό. Ειδικά για βράδυ καλοκαιριού και καθημερινή είναι πολύ καλά!