Πόρτα Ανοιχτή

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο, Ταβέρνα
ΔιεύθυνσηΚολοκοτρώνη 13, Σταυρούπολη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2311265325
Διαδίκτυο
Ωράριο10:00-01:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε26 Οκτωβρίου 2018
ΙδιοκτησίαΘωμάς Μουτσέλος
Πρόσθετες πληροφορίες:
Chef ο Γιάννης Αραμπατζής.

Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το ελιές & δάφνες και το Τσίμπατο.

Εικόνες (12)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
Σαλάτα παντζάρι γιαούρτι
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Σαλάτα
[εικόνα]
Πανακότα
[εικόνα]
Συκώτι μοσχαρίσιο (αδιάφορο)
[εικόνα]
Χοιρινή σπαλομπριζόλα (καλό ψήσιμο, κακή σάλτσα πορτοκαλιού)
[εικόνα]
Μανιτάρια ραγού (εξαιρετικά)
[εικόνα]
Πατάτες (μια χαρά)
[εικόνα]
Χαλούμι με πέστο (καλό)
[εικόνα]
Παστουρμαδοπιτάκια με ρυζόφυλλο (ο,τι έμεινε) (νόστιμα)

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]

Σxόλια (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
JohnJohn
Επίσκεψη 4 ατόμων (μαζί με τον Δειπνολάγνο) στα πλαίσια του Food Festival. Πήραμε ακριβώς τα προαναφερθέντα πιάτα, μας άρεσαν πολύ και είναι μια τίμια επιλογή για το συγκεκριμένο concept. Θα ήθελα να το επισκεφτώ ξανά και να δοκιμάσω και άλλες γεύσεις.
Δειπνολάγνος
Την 2η φορά στα πλαίσια του food festival (τριτη βράδυ τρώμε έξω με 10€) επιλέξαμε όλες τις επιλογές γιατί ημασταν μεγάλη παρέα.
Απο ορεκτικά:
-Ανάμεικτη σαλάτα με παξιμάδια Κρήτης ντοματίνια κονφί κατσικίσιο κορμό και γλάσο βαλσάμικου:πολύ γευστική και καταλάβαινες ολα τα υλικά
-Μιλφέιγ μελιτζάνας με σάλτσα καπνιστής πιπεριάς και τσιπς παρμεζάνας:πάρα πολύ νόστιμο, οχι τόσο έντονη η μελιτζάνα όσο τα άλλα υλικά
απο κυρίως πήραμε τα εξής:
-Σιουφιχτά καρμπονάρα με απάκι:εμένα δε με ξετρέλαναν,θα προτιμούσα να είχαν παραπάνω σάλτσα και απάκι.
και χοιρινό ψητό με σάλτσα μαυροδάφνης και πουρέ γλυκοπατάτας: πολύ λεπτές φέτες το χοιρινό σχεδόν χωρίς λίπος αρκετά γλυκιά η γλυκοπατάτα που εξισορροπούσε την γεύσης της μόνο με την σάλτσα.
στο τέλος γλυκό πανακότα καπουτσίνο με σάλτσα καραμέλας:εμένα μου άρεσε στους άλλους έτσι κι έτσι.
Μαζί με ρετσίνα βασιλική (3.50€) ψωμί και νερό βρύσης δώσαμε απο 12.5 το άτομο.
Τέλος ο υπεύθυνος του μαγαζιού ενδιαφέρθηκε αν ηταν όλα ενταξει.
Θα το επισκεφθώ σίγουρα κι άλλη φορά
Δειπνολάγνος
Το έχω επισκεφθεί συνολικά 2 φορές (κουπόνι 12€ απο 24) και έχω αποκομίσει μόνο θετικές εντυπώσεις. Το service είναι αρκετά προσεγμένο και ευγενικό και ο χώρος όμορφα στημένος.
Την πρώτη φορά δοκιμάστηκαν:
σαλάτα παντζάρι με σώς γιαουρτιού:καλή
χοιρινα μπριζολάκια με καπνιστή σάλτσα μπύρας:πολύ τρυφερό κρέας και ωραία έδενε η σάλτσα
και Χοιρινές μπουκίτσες με σάλτσα απο σταφύλι,μέλι δυόσμο και φέτα και αυτό το πιάτο εξίσου τρυφερό και εύγευστο
στο τέλος κέρασμα γλυκό.
Γενικά ακόμα και χωρίς κουπόνι θεωρώ οτι οι τιμές του είναι καλές για την ποιότητα-γεύση των πιάτων.
Nic
Επαναληπτική επίσκεψη για κρεατικά. Δοκιμάστηκαν:
Μανιτάρια ραγού - υπέροχα όπως και την προηγούμενη φορά
Πατάτες τηγανητές - κομμένες σε ρροδέλες με τριμμένη φέτα, μια χαρά
Παστουρμαδοπιτάκια με ριζόφυλλο - νόστιμα
Χαλούμι στη σχάρα με πέστο - ωραίος συνδυασμός
Συκώτι μοσχαρίσιο - ζητήθηκε μέτριο, ήρθε όντως μέτριο. Εξωτερικά όμως ηταν σχετικά σκληρό. Αδιάφορη γαρνιτούρα πουρέ πατάτας και καραμελωμένων κρεμμυδιών
Χοιρινή σπαλομπριζόλα - καλό ψήσιμο στο κρέας, εντελώς αταίριαστη σάλτσα πορτοκαλιού, η οποία πίκριζε έντονα. Ξανά γαρνιτούρα αδιάφορου πουρέ
Ψωμί καλό, λευκό κρασί αρκετά καλό (1 lt).
Για τα παραπάνω δώσαμε 46€ (στην ουσία 34€ λόγω κουπονιού με 12€ έκπτωση). Γενικά μείναμε ευχαριστημένοι από τα ορεκτικά, αλλά τα κυρίως δεν μας άρεσαν. Σε συνομιλία με τον ιδιοκτήτη, μάθαμε οτι θα αλλάξει το μενού (μπορεί και να έχει ήδη γίνει, μιας και η επίσκεψη έγινε τέλος Μαΐου).
Μίμης
Γενικά ανάμεικτες εντυπώσεις από πρόσφατη επίσκεψη. Όμορφος χώρος, με εσωτερικό (ανοικτές τζαμαρίες το καλοκαίρι) και προφυλαγμένο εξωτερικό δίπλα.
Από το φαγητό δεν ξεχώρισε κάτι. Δοκιμάστηκαν κρεατικά, σαλάτα και ορεκτικά. Κάποια πιάτα ήταν λίγο προβληματικά και οι γεύσεις όχι κάτι το ιδιαίτερο. Το ψωμί ωραίο πάντως! Γλυκό κερασμένο καλό. Εξυπηρέτηση μια χαρά, τιμές καλές.
Συνολικά, χωρίς να είναι άσχημο, θα μπορούσε πιστεύω να βελτιωθεί σε διάφορα σημεία, αφού μάλιστα δείχνει να είναι βολικός προορισμός για τους επισκέπτες του γειτονικού ξενοδοχείου. Για παράδειγμα, ενώ έχει προσεγμένο μπάνιο, επιτρέπουν το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο. Επίσης θα μπορούσε να δωθεί ίσως μία πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση στα πιάτα, με περισσότερα τοπικά στοιχεία.
Nic
Επίσκεψη 2 ατόμων 25η Μαρτίου με κράτηση. Όμορφος χώρος, μοντέρνος με μόνο αρνητικό τα σχετικά στριμωγμένα τραπέζια (τουλάχιστον στο σημείο που κάτσαμε εμείς).
Επιλέξαμε μπακαλιάρο ένεκα της ημέρας, ο οποίος συνοδευόταν από ελαφριά σκορδαλιά πατάτας και σως αγιολί. Επίσης πήραμε σκουμπρί καπνιστό με φασόλια μαυρομμάτικα (ε-ξαι-ρε-τι-κό), καλαμαρι ψητό με πουρέ παντζαριού και αμύγδαλο (οκ) και μανιτάρια ραγού με πιπεριές και σάλτσα από κόκκινο γλυκό κρασί (πολύ νόστιμα).
Όλα αυτά με συνοδεία λευκού κρασιού (1lt) και ψωμιού (για το οποίο ρωτηθήκαμε) μας κόστισαν 20€ κατ' άτομο.
Συμπερασματικά μείναμε πολύ ευχαριστημένοι και θα ξαναπάμε ώστε να δοκιμάσουμε και τα κρεατικά τους.
mina
Το κίνητρο για να πάμε στο συγκεκριμένο μαγαζί ήταν ότι γνωρίζαμε τις γεύσεις της κουζίνας του σεφ Γιάννη Αραμπατζή. Το επιλέξαμε δύο φορές για μεσημεριανό. Ο χώρος όμορφα διακοσμημένος ζεστός και η μουσική καλή. Τα πιάτα που δοκιμάσαμε ήταν γευστικά με καλή πρώτη ύλη. Πολύ καλό ήταν και το χύμα ροζέ κρασί. Ο κατάλογος έχει επιλογές για όλα τα γούστα χωρίς να είναι τεράστιος. Ενδιαφέροντα φαίνονταν και τα γλυκά αλλά δεν είχαμε χώρο στο στομάχι και αποφασίσαμε να τα αφήσουμε για την επόμενη φορά. Το service χαμογελαστό και ευγενικό και με διάθεση να εξυπηρετήσει .Γενικά μείναμε ευχαριστημένοι και σίγουρα θα πάμε ξανά.