The Squirrel

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηResort "Danai Beach Resort", Νικήτη
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2375022310
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Σκίουρος, #fine dining
Πρόσθετες πληροφορίες:
Το κεντρικό εστιατόριο του Danai Beach Resort.

Chef ο γαλλοϊταλός Ερβέ Προνζάτο (Hervé Pronzato). Chef ο Βασίλης Μουρατίδης. Από το 2021, pastry chef ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης.

Ιδιοκτήτες μέλη της οικογένειας Ρίφενσταλ (Riefenstahl). Πιο συγκεκριμένα χτίστηκε τη δεκαετία 70 από τον Γερμανό μηχανικό Otto Riefenstahl μαζί με την Ελληνίδα γυναίκα του Δανάη (γόνος γνωστής οικογένειας ξενοδόχων της Θεσσαλονίκης). Ο Otto ήταν ο ανιψιός της περίφημης Leni Riefenstahl. Σήμερα (2011) υπεύθυνος του ξενοδοχείου είναι ο γιος του Otto, ο Kimon Riefenstahl.

Πηγές:

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
AG
@dimitris
είχα δειπνήσει στο συγκεκριμένο εστιατόριο πρίν 2 χρόνια σε μια ειδική περίσταση. 7 άτομα με κερασμένα τα κρασιά, μας βγήκε 700 ευρώ θυμάμαι...

Έχει 4-5 τραπέζια μόνο, versace σερβίτσια, κρυσταλλα για κεράκια κτλ πάνω σε έναν "εξώστη" κάτω από κάτι πεύκα με θέα τον κόλπο "Σιθωνία-Κασσάνδρα" και την παραλία του ξενοδοχείου.

Θυμάμαι πώς το μοσχαρίσιο φιλέτο ήταν kobe και μας είχε κάνει εντύπωση το πόσο μικρο σε μέγεθος-αλλά ταυτόχρονα πεντανόστιμο ήταν!
Μου χει μείνει επίσης αξέχαστο ένα γλυκό με παγωτό κανέλα και σύκο σβησμένο με κόκκινο κρασί...

Γενικά ήταν της φιλοσοφίας μεγάλα πιάτα/μικρές ποσότητες.
Τότε είχε πάρει το μάτι μου τον Τασιόπουλο του Μανδραγόρα στο συγκρότημα, αλλά φέτος δεν ξέρω τί γίνεται/θα γίνει με την διεύθυνση του εστιατορίου..

Οι σερβιτόροι ήταν ώς επί το πλείστον ξένοι.

Γενικά, πιστεύω ότι αναλόγως και το κρασί, δεν παίζει να βγεί κάτω από 100 ευρώ το άτομο-χωρίς απαραίτητα να αξίζει τα λεφτά του. Χώρια που δεν κάνουν κρατήσεις για το συγκεκριμένο εστιατόριο από μη ενοίκους του ξενοδοχείου απ' όσο ξέρω...
dimitris©
Καλό θα ήταν αν κάποιος έχει πάει να μας πει τη γνώμη του αλλά και το αν αληθεύουν οι φήμες ότι οι τιμές ξεκινούν από 100 € το κεφάλι. Αρκετές φορές έχουμε σκεφτεί με την παρέα μου να το επισκεφτούμε αλλά πάντα κολλάμε στο ενδεχόμενο να πλένουμε πιάτα το βράδυ στη λάντζα.