Γοργόνα ή Πούλμαν

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα, Ψαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΒουρβουρού
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2375091461
Διαδίκτυο
ΩράριοΧειμώνα κλειστό.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Gorgona i Pullman, Pulman
Άνοιξε1965
Πρόσθετες πληροφορίες:
Το κατάστημα στους ντόπιους είναι γνωστός ως "Γιαννιός".

Εικόνες (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά
[εικόνα]
Επιγραφή
[εικόνα]
Επιγραφή

Σxόλια (10)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Τόλης
Αξιοπρεπή όλα όσα δοκιμάσαμε και τιμές καλές για τα δεδομένα της περιοχής/εποχής (π.χ. 6 η αγγουροντομάτα, 8,5 η σαρδέλα). Δε μου άρεσε η πολυκοσμία και η βαβούρα το μεσημέρι αν και το σέρβις ήταν οκ. Σε μια πιο χαλαρή μέρα θα πρέπει να είναι ωραία, μπροστά στη θάλασσα.
Μπλε στρειδι
Έκατσα Ιούλιο 2020. Αρκετά μέτρια εμπειρία, θα ξανά πήγαινα αλλά θα ήταν στις τελευταίες μου επιλογές. Πηγαμε 2 άτομα για θαλασσινά). Όλα τα πιατα βρισκόταν στο φάσμα του οκ-ενταξει-καλουτσικο.Μεγάλο φάουλ οι ψητες γαρίδες που ήρθαν μαζί με το εντερακι τους. Τοποθεσία συμπαθητική, πανω στη θάλασσα. Τιμές οκ προς το τσιμπημενο.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
pravinos
Κινείται στην κλασική μετριότητα αλλά είμαι μια από τις λίγες επιλογές στη Βουρβουρού. Όποτε έχω πάει φάγαμε ψαρικά και οι τιμές ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα. Ίσως στην περιοχή αξίζουν περισσότερο οι πιτσαρίες!
[Ανώνυμος/η]
Πήγαμε γιατί είχαμε ακούσει καλά λόγια από φίλους. Δεν εντυπωσιαστήκαμε από τα πιάτα και για να πω την αλήθεια ο φίλος που δεν προτίμησε ψάρι, έπρεπε να φάει... ωμό κοτοσουβλάκι!

Το τραγικό βέβαια ήταν ότι σε μαγαζί που απέχει 5 μέτρα από τη θάλασσα, υπήρχε μια τεράστια ταμπέλα που απαγόρευε να καθίσεις στις καρέκλες του μαγαζιού με βρεγμένο μαγιό!
ahatzop
φάγαμε πολύ καλή σαρδέλα και φρεσκότατο καλαμάρι
Τελευταία επεξεργασία: από ταβερνοαλάνι
θερμαικος
Τελικά το μαγαζί λέγεται και πουλμαν γιατί ο πατέρας του Ηλία , του σημερινού ιδιοκτήτη, ο μπαρμπα-Νίκος,έλεγε οτι έπρεπε να ετοιμάσει το μαγαζί γιατί θαρχόταν το πουλμαν!Ετσι στον Άγιο Νικόλαο τον φωνάζανε Ο Νίκος Ο πούλμαν!
varethika ton prologo
πουλμαν λεγεται γιατι εκει εκανε αναστροφη το κτελ
το φαγητο του ειναι καλο
πηγα 2'3 φορες το καλοκαιρι και
εμεινα αρκετα ικανοποιημενος
nessa
παιδιά το δεύτερο όνομα πούλμαν είναι επειδή παλιά μαζεύονταν πούλμαν με τουρίστες
MDJ.gr
Ούτε και αυτός ξέρει... Μία φορά παλιότερα το είχαμε ρωτήσει, αλλά δεν θυμάμαι τι μας απάντησαν. Μάλλον έχει κυριολεκτική ονομασία το μαγαζί και δεν έχει καμία πονηρή μεταφορικη έννοια (αλλιώς θα το θυμόμουνα)...
Το μαγαζί το θυμάμαι τουλάχιστον μία δεκαετία+ τώρα. Έχει πάντα κόσμο, μεγάλες -οικογενειακές- παρέες, ηλιοκαμένους τουρίστες κ.α. αλλά μέτρια φαγητά χωρίς να ξεχωρίζει κάτι...
Theo
Πείτε ρε παιδιά, τί θέλει να πει ο ποιητής;