Το σπιτικό

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Το σπιτικό. Υπάρχουν 3 καταστήματα.
ΚατηγορίαΦούρνος-Ζαχαροπλαστείο
Διεύθυνση25ης Μαρτίου 16, Νέα Ευκαρπία
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310683539
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΑγκουτόγλου Π. - Δάγκας Δ. & Σία Ο.Ε.

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Οικογενειακό προφιτερόλ (νερουλό και σχετικά ελαφρύ, μια χαρά)

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
mina
Πάντα έχει κόσμο και είναι αρκετά χρόνια στην Ευκαρπία αλλά δε μπορώ να πω ότι έχει και την καλύτερη ποιότητα. Όλες οι ζύμες του είτε είναι τσουρέκι- ψωμί- πίτα είναι σαν λάστιχο και ψιλοάνοστα. Φρέσκα δε λέω αλλά απλά αποδεκτά. Τα γλυκά φρέσκα επίσης αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Αυτό που με τρελαίνει όμως είναι το γεγονός ότι ακόμα και αν τους καούν πχ τα κουλούρια τα πουλάνε κανονικά ακόμα και αν είναι τόσο καμένα που πικρίζουν. Μου έχει συμβεί δύο φορές σε κουλούρια, μία σε τσουρέκι και μία σε κομμάτι πίτσας. Πλέον ψωνίζω από εκεί μόνο αν δεν έχω χρόνο να πάω αλλού και μόνο ψωμί.
Nikolas
Δουλευα εκει κοντα μεχρι προτινος..οτιδηποτε που δεν ηταν ψωμι(το ψωμι τους δεν το δοκιμασα),απο πιτα,πιτσα,πιτακι,κρουασανακι,οτιδηποτε σε σνακ τελος παντων,περα απο αχρωμο-αγευστο και λαστιχωτο,μου τιναζε το στομαχι στον αερα!Ετσι απλα.Και δεν ειμαι και ψιλοστομαχος που λενε(ο Μαυρος ξερει το παρατσουκλι μου..).
MDJ.gr
Το ψωμί πουλιέται -ασταμάτητα- με ουρά 3-10 ατόμων μέχρι και τις μεσημεριανές ώρες! Η ποιότητα και η ποικιλία του ψωμιού και των υποκατάστατών του είναι αρκετά καλή, έτσι όπως θα πρέπει να είναι ένας καλός φούρνος! Επίσης, οι κοπέλες που εργάζονται εκεί αρκετά εξυπηρετικές, πρόσχαρες και καλές!
Από την άλλη τώρα:
Έχουν "στιβαχτεί" και άλλα προϊόντα όπως γλυκά, τούρτες και πίτες (πρωινού) σε ένα σχετικά μικρό χώρο πώλησης για όλα αυτά... με ένα μεγάλο χώρο εργαστηρίου από πίσω που -εννοείται- δεν είναι προσβάσιμος στο κοινό.
Ενώ όμως η ποιότητα του ψωμιού είναι πολύ καλή, η ποιότητα κάπου χάνεται στα υπόλοιπα προαναφερόμενα προϊόντα...
Γι' αυτό θα έπρεπε να έχει αποφασιστεί καλύτερα από τον υπεύθυνο αν θα είναι φούρναρης ή ζαχαροπλάστης, και όχι να τα ρίξουμε όλα στο βωμό του εμπορίου!