Ουζερί του Λάκη

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα, Μεζεδοπωλείο
ΔιεύθυνσηΕλπίδος 16, Αθήνα
ΝομόςΑττικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2108213776
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-01:00, Κυ 12:00-18:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1984
ΙδιοκτησίαΓιώργος Λάμπρου
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "Ουζερί".

Σxόλια (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Gloupos
Πήγαμε μετά από παραίνεση γνωστού για τίμιο & λαϊκό μαγαζί για ούζα και θαλασσινούς μεζέδες στο κέντρο της Αθήνας. Σίγουρα μας παρακίνησαν και οι δεκάδες εκθειαστικές κριτικές που είχανε στο σαήτ τους από ελληνικά και ξένα περιοδικά και εφημερίδες που ασχολούνται με φαγητό .
Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Το μαγαζί αρχικά σου δίνει την εικόνα ενός στεκιού γειτονιάς, καβατζομένο σε ένα στενό πεζόδρομο με 10-15 τραπέζια που μας προϊδέασε θετικά. Ο κατάλογος μεσαίου μεγέθους με θαλασσινά, σαλάτες και τηγανητά με τιμές απο 4 εως 8 το πιάτο + ενημέρωση ότι υπάρχουν και φρέσκα ψάρια που αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Ευτυχώς πήραμε λίγα πράγματα: Μιξ βραστών λαχανικών και χόρτων (παραβρασμένα χωρίς αρτύματα), κολοκυθοκεφτέδες (οκ), ένα θράψαλο φρέσκο παραψημένο ώστε κατέληξε λάστιχο και το χειρότερο όλων μια μερίδα σαρδέλες σχάρας στις οποίες δεν είχαν καθαριστεί λέπια και εντόσθια. Πέρα από το κακό μαγείρεμα οι μερίδες ήταν μικρές. Αποφασίσαμε να μην πούμε τίποτα γιατί είχαμε βρεθεί λόγω χαρμόσυνου γεγονότος και συνεχίσαμε να πίνουμε τις μπύρες μας κάνοντας μια καλή κατανάλωση (περίπου 25 μπύρες, 4 άτομα). Στο τέλος χρέωσαν τα πάντα και κουβέρ, που γενικά με απογοήτευσε. Στα θετικά, πολύ ευγενικός ο σερβιτόρος.
Πήγαμε Παρασκευή απογευματάκι και ήταν εντελώς άδειο ενώ στην διάρκεια ήρθαν μόλις 2 παρέες οπότε ενδεχομένως να έχει χαλάσει από καιρό και απλά να μην έφτασε στα αυτιά του γνωστού που έκανε την σύσταση. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά γιατί φαίνεται ότι παλιά πρέπει να ήταν πολύ καλό.