Γαλήνη

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΜόλα Καλύβα
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2374042233
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-00:00. Χειμώνα κλειστό.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΚυπαρίσσης Κυπαρισσός

Εικόνες (11)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Καυτερό φέτας
[εικόνα]
Γαύρος
[εικόνα]
Καλαμάρια ψητά (ωραία)
[εικόνα]
Κρίταμα
[εικόνα]
Τηγανητά μύδια (απλώς καλά)
[εικόνα]
Εξωτερικά
[εικόνα]
Κερασμένο γλυκό
[εικόνα]
Καλαμάρι ψητό
[εικόνα]
Μαρίδα
[εικόνα]
Μύδια τηγανητά (καλά)
[εικόνα]
Χόρτα (πολύ καλά)

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
foodlover
Σταθερή αξία και επίσκεψη 2-3 φορές κάθε καλοκαίρι. Δεν είναι τίποτα εξωφρενικό, αλλά πάντα νόστιμο και ότι περιμένεις. Συστήνεται.
firuli
Η πρώτη εντύπωση με τη θέα της θάλασσας από το μπαλκόνι, άψογη. Φάγαμε πολύ νόστιμη σαλάτα μαρούλι-ροκα, τηγανητό γαύρο και κολοκυθακια-μελιτζανες τηγανητά με σκορδαλιά. Τα τηγανητά καλαμαράκια ήταν πιο μέτρια. Από τσίπουρο έχει μόνο χύμα. Το χωρίς γλυκάνισο ήταν αρωματικό, κάπως δυνατό, μια χαρά. Μοναδική παραφωνία η μουσική. Έπαιζε κάποιον ραδιοσταθμό... Ακούσαμε ξύλινα σπαθιά! Διαφημίσεις! Είναι κρίμα να χαλάει έτσι την ωραία ατμόσφαιρα. Το σύνολο του λογαριασμού 35 ευρώ.
the_mitris
Πολύ σωστή ψαροταβέρνα. Εδώ έρχεσαι για να απολαύσεις θέα και ωραία ψάρια.
Δοκιμάστηκαν χόρτα, χωριάτικη, τζατζίκι, πατάτες , γαύρος και μία σκορπίνα στα κάρβουνα. Τα δύο τελευταία πολύ καλά τηγανισμένα/ψημένα και τα πρώτα μια χαρά. Δε θα πετύχεις κάποιο ψαγμένο πιάτο αλλά φαίνεται ότι αυτό που μπορούν το κάνουν καλά. Εννοείται προτείνεται.
Γιαντράνκα
Άψογα όλα τα πιάτα που πήραμε (χόρτα, μαρίδα, μύδια τηγανητά, καλαμάρι ψητό, μελιτζάνα ψητή) χωρίς λαθάκια, κερασμένο καλό γλυκό, φιλικό σέρβις και βγήκε πολύ οικονομικό με το τσίπουρο στα 14€/άτομο, θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως.
mike
Ε λοιπόν, αυτή είναι η καλύτερη ψαροταβέρνα της Κασσάνδρας! Τα φαγητά είναι όλα εξαίσια, το σέρβις σβέλτο και φιλικό και η τοποθεσία καταπληκτική. Πάνε.