Μανώλης

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΠολυκάρπου 2, Λάρισα
ΝομόςΛάρισας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΜανώλης Γκουντοβάς

Εικόνες (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Μπουγιουρντί
[εικόνα]
Μελιτζάνα
[εικόνα]
Μανιτάρια
[εικόνα]
Πατάτες
[εικόνα]
Λάχανο-καρότο
[εικόνα]
Μπιφτέκι
[εικόνα]
T-bone (ωραίο)
[εικόνα]
Συκώτι (ωραίο)
[εικόνα]
Παϊδάκι (τέλειο)

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Glistav od Krusare
Ποιο σχόλιο να χωρέσει αυτόν τον παρά το χωρικό, τεράστιο χώρο. Μετά από 6 χρόνια στην Λάρισα ανακαλύψαμε τον μικρό και όμορφο χώρο του Μανώλη. Μαγείρεμα σε τζάκι, ζεστασιά από την σόμπα και ένα κλίμα που παραπέμπει σε καλύβα βαθιά χωμένη στο βουνό. Γεύσεις απλές αλλά συνάμα σπάνιες λόγω της καλής εκτέλεσης του μαγειρέματος. Ποτά λαϊκά, καθαρά που σε ωθούν σε αλκοολικά μονοπάτια. Ότι καλύτερο μπορεί να επισκεφτεί ένας άνθρωπος που θα βρεθεί στην Λάρισα (αν καταφέρει να το βρει). Τιμές φυσιολογικές, φαγητά νόστιμα, περιορισμένες θέσεις. Απλά εξαιρετικό.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Τζαβα
Ωραίο κουτούκι, αρκετή τσίκνα, μπιφτέκι που δεν υπάρχει, και που και που μανιτάρια μαζεμένα από βουνο. Δεν υπάρχει τιμοκατάλογος, αλλά υπάρχει τζάκι εγκεκριμένο από το υπουργείο οικονομικών... Για τις λίγες μποέμικες ψυχές της Λάρισας ο Μανώλης αποτελεί όαση. (@ κροκοτομ) Οι τιμές για τους μη μυημένους ποικίλουν...
κροκοτομ
Κουτούκι υπερλαϊκό με πολύ καλό φαγητό και όταν καμιά παρέα μερακλώνει, ακούγονται και μουσικές. Ωστόσο οι φήμες που θέλουν από παλιά οι τιμές να πάνε με το κεφάλι όλο και επιβεβαιώνονται. Μόνο που έχουν πάει μια αύξηση τον τελευταίο καιρό. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι στο μαγαζί ισχύει χρονοχρέωση.