Προφίλ του χρήστη Glistav od Krusare

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 01/12/2021
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Glistav od Krusare
στο κατάστημα Ο Γιάννης Ταβέρνα, Αμπελειές, Ν. Πέλλας
Το σήμα κατατεθέν στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας. Διαχρονικό μενού με μοναδικό χαρακτήρα, αναλλοίωτες γεύσεις. Αγαπημένα πιάτα, κοτόπουλο στην σχάρα, κοτοτηγανια, τζατζίκι και τυροκαυτερη (φαίνονται παρελκόμενα αλλά στον Γιάννη είναι οι βασικοί παίκτες του αγώνα). Όλα αυτά συνδιάζονται με το εξαιρετικής ποιότητας αμπελειωτικο κρασί. Ότι καλύτερο!
Glistav od Krusare
στο κατάστημα Μανώλης Ταβέρνα, Πολυκάρπου 2, Λάρισα, Ν. Λάρισας
Ποιο σχόλιο να χωρέσει αυτόν τον παρά το χωρικό, τεράστιο χώρο. Μετά από 6 χρόνια στην Λάρισα ανακαλύψαμε τον μικρό και όμορφο χώρο του Μανώλη. Μαγείρεμα σε τζάκι, ζεστασιά από την σόμπα και ένα κλίμα που παραπέμπει σε καλύβα βαθιά χωμένη στο βουνό. Γεύσεις απλές αλλά συνάμα σπάνιες λόγω της καλής εκτέλεσης του μαγειρέματος. Ποτά λαϊκά, καθαρά που σε ωθούν σε αλκοολικά μονοπάτια. Ότι καλύτερο μπορεί να επισκεφτεί ένας άνθρωπος που θα βρεθεί στην Λάρισα (αν καταφέρει να το βρει). Τιμές φυσιολογικές, φαγητά νόστιμα, περιορισμένες θέσεις. Απλά εξαιρετικό.
Glistav od Krusare
στο κατάστημα Αρισμαρί και Βάρσαμο Ταβέρνα, Λυσιμάχου Καλοκαιρινού 10, Ηράκλειο, Ν. Ηρακλείου
Πρώτο σχόλιο σαν μέλος στον ταβερνοχώρο, ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι φτωχό για την εμπειρία που ζήσαμε. Εξαιρετικό μαγαζί, πολύ νόστιμο φαγητό και καθαρά ποτά. Το τραπέζι μας είχε ένα πάνελ πιάτων κλασικής Κρητικής κουζίνας συνοδία λευκού χύμα κρασιού (πιθανός ανάμεικτη ποικιλία sauvignion blanc, Μαλαγουζιά, γευστικό με όμορφη μύτη). Όλα τα πιάτα ήταν γευστικά καλομαγειρεμένα. Κορυφαία πιάτα κατά την άποψη μου η κοκκινιστη γίδα και τα μακαρόνια με ανθότυρο. Τιμές φυσιολογικές, χώρος όμορφος και ζεστός με καλή εξυπηρέτηση.