Farina [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΠιτσαρία
ΔιεύθυνσηΜεγάλου Αλεξάνδρου 11, Αμπελόκηποι
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε14 Ιανουαρίου 2022
Έκλεισε24 Σεπτεμβρίου 2023
Πρόσθετες πληροφορίες:
Με υπότιτλο "The Pizza Project".
Προστέθηκε από: ThomasDim

Εικόνες (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Σκορδόψωμο (έχει γίνει must πλέον)
[εικόνα]
Pollo rosso - κρέμα ρικότας/μοτσαρέλα/κοτόπουλο/μπέικον/pesto λιαστής ντομάτας/παρμεζάνα (οκ, μου φάνηκε λίγο στεγνή)
[εικόνα]
Πεϊνιρλί (πολύ καλό)
[εικόνα]
Πίτσα Terra Fumossa (φρέσκια μοτσαρέλα, παρμεζάνα, μανιτάρια, μπέικον, θυμάρι, σάλτσα San Marzano)
[εικόνα]
Προσεγμένη συσκευασία

Σxόλια (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Nic
Δυστυχώς Κυριακή 24/9 τελευταία μέρα λειτουργίας..
Psalidoxeris
Εξαιρετική πίτσα και όντως ωραίο σκορδοψωμο όπως έχουν πει και άλλοι.

Ναπολιτάνικη ζύμη, ωραία μαστιχωτη με ολοσωστο ψήσιμο, καλή ποσότητα υλικών και καλή ποιότητα.

Γενικά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος.

7.5/10 δοκιμάστε άφοβα.
Nic
Το διάλειμμα στο οποίο αναφέρθηκα σε προηγούμενο σχόλιό μου έχει περάσει και μαζί με τη Φρέσκια Ζύμη είναι πλέον σταθερή επιλογή όταν θέλω πίτσα.
Γενικά οι πίτσες του δε μου προκαλούν φούσκωμα, κάτι που θεωρώ σημάδι ποιότητας.
Έχουν γίνει αρκετές προσθήκες στο αρχικό μενού, από τις οποίες ξεχωρίζω το σκορδόψωμο και το πεϊνιρλί.
Nic
Μετά το σχόλιο του Stephan, ξαναδοκίμασα από περιέργεια μια Terra Fumossa και μια Farina (πέστο βασιλικού, παρμεζάνα, μοτσαρέλα, προσούτο crudo).
Χωρίς να υπάρχει εμφανές καμένο σημείο στον πάτο, η πίτσα έβγαζε όντως μια γεύση καμένου που ήταν ενοχλητική. Επίσης, η Farina ήταν αρκετά αλμυρή για τα γούστα μου.
Θα κάνω ένα διάλειμμα μάλλον..
Stephan
Νεο τσεκάρισμα, αυτή τη φορά η pizza πολύ καμένη δεν τρώγονταν. Δυστυχώς δεν πρόκειται να ξαναπαραγγείλω.
Stephan
Πήρα Terra Fumossa που ήταν σαφώς πάνω από το μέσο όρο , όμως ήταν κάπως καμμένη από κάτω και γι'αυτό έχανε λίγο σε γεύση. Θα μπορούσα να ξαναπάρω.
Nic
Το μαγαζί το άνοιξε φίλος ενός συναδέλφου. Επειδή μου είχε αναφέρει πως ο φίλος του θα επενδύσει στην ποιότητα, με υλικά όπως παρμεζάνα αντί για grana padano, σάλτσα San Marzano αντί για απλή ντομάτα κλπ, είπα να δοκιμάσω.
Παρήγγειλα μέσω πλατφόρμας μια πίτσα Terra Fumossa (υλικά στη φωτο). Ναπολετάνικου τύπου, με αρκετά λεπτό ζυμάρι κάτω από τα υλικά, αλλά πλούσιο στο στεφάνι. Όντως η ποιότητα αντικατοπτρίζεται στη γεύση. Στα συν και η προσεγμένη συσκευασία. Θα ξαναπάρω σίγουρα.