Το Αγνάντι [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΒαρβάρα
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Έκλεισε2019-2022
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "ψησταριά".

Σxόλια (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Κίτσος
Πήγα και ένιωσα πολιτισμό το μακρινό 2018. Αν και είχε προηγηθεί κάποια κοινωνική εκδήλωση, είχε πλακώσει το μεσημέρι και το μέρος είχε κυριολεκτικά αδειάσει από κόσμο μας υποδέχτηκαν με γνησιότητα, ανθρωπιά και φιλότιμο και μας περιποιήθηκαν ΡΩΜΑΙΪΚΑ και αληθινά. Πιο πολύ εντύπωση από τα πολύ νόστιμα κρεατικά (τύπου ταβέρνας αλλά με κρέατα άλλου επιπέδου) μου έκανε η θέα από το πίσω μπαλκόνι που μας καθίσανε. Δάσος μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι και στο βάθος-βάθος η θάλασσα της Ολυμπιάδας. ΟΝΕΙΡΟ. Αγνάντι στην κυριολεξία.

Θυμάμαι ότι μας κέρασε η γιαγιά - που σκοτώθηκε να μας εξυπηρετήσει σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στην υπερμαγαζάρα - γιαούρτι με μέλι στο τέλος. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Τιμές, μάλλον της πλάκας. Για μια οικογένεια 4 ατόμων βγήκε γύρω στα 50 ευρώ αν δεν με απατάνε οι μόρτικοι νευρώνες μου.

Πάρα πολύ καλή εμπειρία που γλύκανε τις πικρές μου εμπειρίες από μια μαζοχιστική παραθέριση στο πρώτο τουριστο-πόδι της Χαλκιδικής τις προηγούμενες μέρες. Τις προάλλες επισκέφθηκα και πάλι το χωριό αλλά το συγκεκριμένο στολίδι ήταν κλειστό. Ελπίζω να ήταν συγκυριακό...