Boqueria και International στην Βαρκελώνη, Borough Market στο Λονδίνο, Eataly στο Μόναχο, Time Out Market στην Λισσαβόνα.
Κανονικά θα έπρεπε να αναφέρω και Μοδιάνο στην Θεσσαλονίκη … ίσως σε μερικά χρόνια.
Φτάνω Λισσαβόνα, απίστευτη ζέστη για μέσα Ιουνίου, νοικιάζω αυτοκίνητο, πάω κατευθείαν εκεί, και κάθομαι στο bar, εκνευρίζομαι γιατί ο σερβιτόρος εξηγεί όλο τον κατάλογο σε ένα υπερήλικο ζευγάρι που τελικά μετά από πέντε λεπτά συζητήσεων έφυγε κιόλας….. και παραγγέλνω το signature dish ceviche Puro του σεφ Kiko.
Και η απάντηση με κλονίζει, δεν είμαστε η Cevicheria έχει φύγει από εδώ πριν 3 χρόνια, το κεντρικό είναι στην περιοχή Principe Real.
Ωιμέ τι γκαντεμιά !
Οπότε κάτσαμε από σπόντα στο O Frade, καλό φαγητό αλλά είχα κάνει όρεξη για άλλο.
To Time Out Market, μια πολύ ωραία αγορά, με κοινό food court, με πολλά εστιατόρια κάθε είδους, κάβες, bar, μέχρι και ανθοπωλεία, club στον πάνω όροφο και ότι θα ήθελα να έχουμε και στην Θεσσαλονίκη.
Κανονικά θα έπρεπε να αναφέρω και Μοδιάνο στην Θεσσαλονίκη … ίσως σε μερικά χρόνια.
Φτάνω Λισσαβόνα, απίστευτη ζέστη για μέσα Ιουνίου, νοικιάζω αυτοκίνητο, πάω κατευθείαν εκεί, και κάθομαι στο bar, εκνευρίζομαι γιατί ο σερβιτόρος εξηγεί όλο τον κατάλογο σε ένα υπερήλικο ζευγάρι που τελικά μετά από πέντε λεπτά συζητήσεων έφυγε κιόλας….. και παραγγέλνω το signature dish ceviche Puro του σεφ Kiko.
H συνταγή για τους επίδοξους σεφ,
https:
Και η απάντηση με κλονίζει, δεν είμαστε η Cevicheria έχει φύγει από εδώ πριν 3 χρόνια, το κεντρικό είναι στην περιοχή Principe Real.
Ωιμέ τι γκαντεμιά !
Οπότε κάτσαμε από σπόντα στο O Frade, καλό φαγητό αλλά είχα κάνει όρεξη για άλλο.
To Time Out Market, μια πολύ ωραία αγορά, με κοινό food court, με πολλά εστιατόρια κάθε είδους, κάβες, bar, μέχρι και ανθοπωλεία, club στον πάνω όροφο και ότι θα ήθελα να έχουμε και στην Θεσσαλονίκη.