Σημερινο ( και τελευταιο για μας ) crash test στο μαγαζι του Ευοσμου : πεϊνιρλι πολυδιαφημισμενο πλην ανευ ουσιας-ανευ σημασιας...
Ζυμη αγευστη , χοντροφτιαγμενη κ μαλλον παραψημενη , κασερι σιγουρα αγευστο,απλως για να υπαρχει κ οπωσδηποτε οχι της εξαιρετικης ποιοτητας που θα δικαιολογουσε την πανακριβη τιμη του !!!!!!
Κοντα στα 3,5-4 eur το δηθεν παραδοσιακο πεϊνιρλι ....Σε αυτη την τιμη θα επρεπε να ειναι φουλαρισμενο με Προικα ΑΑΑ' 24 μηνης ωριμανσης για να τη δικαιολογει εστω κατα τι...Οχι αυτο το ακυρο " κασκαβαλι"(?) που φοβουνται ακομη κι αυτο να το βαλουν στην ποσοτητα που χρειαζεται για να " δειξει" το πεϊνιρλι..
Τραγικος επιλογος το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κομματι βουτυρο που προσθετουν απο πανω ( ουτε αυτο πρωτης ποιοτητας εννοειται) και μετατρεπουν το συνολο σε μια πλαδαρη και λιγδωμενη μαζα που σταζει λαδι μεχρι και την τελευταια βουκια ! Εκει βρηκαν να κανουν τους " γαλαντομους" ? Στην περισσεια β' ποιοτητας λιπους ? Παραγματικα απορησα και πραγματικα λυπηθηκα τα λεφτα μου...
Τα πεϊνερλάκια, τα πιροσκί, το παγωτό, τα γλυκά, απλά δεν παίζονται.
Ζυμη αγευστη , χοντροφτιαγμενη κ μαλλον παραψημενη , κασερι σιγουρα αγευστο,
Κοντα στα 3,
Τραγικος επιλογος το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κομματι βουτυρο που προσθετουν απο πανω ( ουτε αυτο πρωτης ποιοτητας εννοειται) και μετατρεπουν το συνολο σε μια πλαδαρη και λιγδωμενη μαζα που σταζει λαδι μεχρι και την τελευταια βουκια ! Εκει βρηκαν να κανουν τους " γαλαντομους" ? Στην περισσεια β' ποιοτητας λιπους ? Παραγματικα απορησα και πραγματικα λυπηθηκα τα λεφτα μου...