Soufflér

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΦούρνος-Ζαχαροπλαστείο
ΔιεύθυνσηΡογκότη 6, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
ΩράριοΜέχρι τις 23:30
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Σουφλέ, #σουφλέ
Άνοιξετέλη Νοεμβρίου 2023
Πρόσθετες πληροφορίες:
Ανήκει στο Hanaya.

Με υπότιτλο "pastry art".

Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Vicolo Della Serpe, το Espresso Brunch & Bar και το Crêpe bar.
Προστέθηκε από: fisher

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Δοκίμασα Δεκέμβριο 2023.

Εξειδικευμένο μαγαζί μόνο με σουφλέ με κάμποσες διαφορετικές γεύσεις. Παρέβλεψα το γεγονός ότι αισθητικά/φιλοσοφικά το Hanaya εκπροσωπεί κάτι που δεν μου ταιριάζει καθόλου. Δεν το μετάνιωσα γιατί το ζεστό σουφλέ είναι νόστιμο. Μέχρι στιγμής από γεύσεις ξεχώρισα την bitter σοκολάτα, την μπανάνα και το φιστίκι. Έχει πολλές γεύσεις που δεν μου άρεσαν καθόλου, όπως θεωρώ επίσης προς αποφυγή μια πατέντα που κάνουν με "κρύο σουφλέ". Πακετάρισμα σε μια χρυσή κιτς συσκευασία σαν να είναι είδος πολυτελείας. Τιμή στα 4,5€.

Θα μπορούσα να ξαναπάω. Προτείνεται να το φάτε ζεστό επιτόπου.

Εικόνες (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
"Iconic Σουφλέ Γκανάς Raspberry" (δε μου άρεσε καθόλου)
[εικόνα]
"Σουφλέ φυστίκι" (καλό) & "Σουφλέ πορτοκάλι με σοκολάτα bitter" (δε μου άρεσε)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Φεβρουάριος 2024)
[εικόνα]
[εικόνα]
Η περίφημη συσκευασία με το κρύο σουφλέ (φρούτα του δάσους) μέσα
[εικόνα]
Εξωτερικά (Δεκέμβριος 2023)

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2024

Σxόλια (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
βιβλιοφάγος
Απ'τα αγαπημένα μου γλυκά το σοκολατένιο σουφλέ, μόλις διάβασα το σχόλιο απ'το ταβερνοαλάνι, έσπευσα-σχετικά-άμεσα. Καταρχάς να συμφωνήσω όσον αφορά τη συσκευασία..σαν να μην αγοράζω γλυκό απ'τη Ρογκότη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά απ'το Champs Elysees..
Όσον αφορά στο περιεχόμενο τώρα..πήραμε 4, εκ των οποίων τα 3 ήταν ζεστά και το 1 ήταν κρύο..Όχι επειδή δεν το ζέστανε, απλώς έτσι πωλείται ευθύς εξαρχής (κρύο σουφλέ; δεν το γνώριζα, ειλικρινά). Επίσης..δεν είναι το κλασικό σουφλέ που έχουμε συνηθίσει (το "σφουγγαράκι" με τη λάβα σοκολάτας μέσα). Είναι πιο λεπτό, σαν να είναι μια σοκολάτα, χωρίς καθόλου ζύμη, που τη σπάς και βγαίνει από μέσα η ζεστή γέμιση..δοκιμάσαμε ένα pistaccio, ένα κλασικό με κομματάκια φρέσκιας φράουλας από πάνω κι ένα με bitter, πάρα πολύ νόστιμα και τα 3. Το κρύο ήταν με φρούτα του δάσους και ήταν πιο κοντά σ' αυτό που γνώριζα, αφού είχε μέσα και σοκολατένιο κέϊκ. All in all, μου άρεσαν πάρα πολύ, θα ξανάπαιρνα, με την υποσημείωση οτι για τα 4 δώσαμε ~20€, επομένως για μια στο τόσο.