Επίσκεψη Ιουλίου. Εξαιρετικά vibes εσωτερικά με φοβερή διακόσμηση. Ευγενικό και γρήγορο σέρβις, ότι δοκιμάστηκε από καλό έως πολύ καλό χωρις καμιά αστοχία.Μεγάλη λίστα κρασιών σε εξαιρετικές τιμές. Άνετα πήγαινα και για κρασί λόγω πολύ ωραίου περιβάλλοντος και τιμών στα κρασιά. Τα κυρίως από 14-26 ευρώ, έχει και κοπές που θα τις δοκιμάσουμε σε επανάληψη. Είναι κρίμα στυλ εστιατορίου που στο Παγκράτι θα έκανε πάταγο, να κρίνεται από θεσσαλονικιούς boomers για τα περασμένα του μεγαλεία (sic!)
Ωραία νέα προσθήκη στην εστιατορικη σκηνή της Θεσσαλονίκης για το Τιφφανυς 1905
Ένα σύγχρονο και όμορφο νεο μπιστρό με απλή κουζίνα ,σουβλες και ωραία κρασια (κρασια σε πολύ καλη τιμολόγηση και απίστευτη ποικιλία )
…δεν έχει καμία σχέση με τον παλιό τιφφανυς (για μένα καλύτερα γιατί ούτε ιδαιτερες αναμνήσεις είχα ούτε είχα φάει παλιά εξαιρετικά δηλαδή δεν θα μου λείψουν τα κατεψυγμενα λαχανικά καρέ που συνόδευαν ως γαρνιτούρα κάποια πιάτα ,ούτε το ρύζι μνημοσύνου )
Θεωρώ σημαντικη την συνεισφορά του Michelin guy chef Ασημάκη Χανιωτη (πχ εξαιρετικές σαλτσες beure blanc στο κοτόπουλο σούβλας και γενικά φαίνεται το "χερι του chef" σε αρκετές παρασκευές
Δοκιμάσαμε κοντοσουβλι , ολόκληρο κοτόπουλο σούβλας , κροκέτες με μάγουλο , κιουνεφε και αλλά (όλα ήταν πολύ καλά )καλές τιμές στα κρασια λειτουργεί και ως wine bar απλά για κρασί
Για μένα αξίζει δοκιμής
Διάβασα και γω τον κατάλογο περιμένοντας ως νοσταλγικός μεσήλικας να δω κάτι από την εποχή που σκίζαμε γάτες και τρώγαμε, αμπελοντολμάδες αυγολέμονο, μπιφτέκι γεμιστό και μαγειρίτσα όλο το χρόνο. Φευ της κοπής! Πραγματικά επίσης, οι πατάτες κομπλέ 12 ευρώ !!! Όχι φίλε μου, αν θέλω να νοσταλγήσω τα 90ς, βλέπω Απαράδεκτους στο MEGA, όχι απαράδεκτους καταλόγους...
Ένα σύγχρονο και όμορφο νεο μπιστρό με απλή κουζίνα ,
…δεν έχει καμία σχέση με τον παλιό τιφφανυς (για μένα καλύτερα γιατί ούτε ιδαιτερες αναμνήσεις είχα ούτε είχα φάει παλιά εξαιρετικά δηλαδή δεν θα μου λείψουν τα κατεψυγμενα λαχανικά καρέ που συνόδευαν ως γαρνιτούρα κάποια πιάτα ,
Θεωρώ σημαντικη την συνεισφορά του Michelin guy chef Ασημάκη Χανιωτη (πχ εξαιρετικές σαλτσες beure blanc στο κοτόπουλο σούβλας και γενικά φαίνεται το "
Δοκιμάσαμε κοντοσουβλι , ολόκληρο κοτόπουλο σούβλας , κροκέτες με μάγουλο , κιουνεφε και αλλά (όλα ήταν πολύ καλά )
Για μένα αξίζει δοκιμής