Popup μαγαζί που θα μείνει ανοιχτό μέχρι αρχές Φεβρουαρίου περίπου (στη συνέχεια θα αλλάξει κουζίνα και ενδεχομένως όνομα)
Δοκιμάσαμε:
- Ταρταρ τόνου πολύ καλό 9/10
- Χοιρνιά Ribs (χωρίς κόκαλο) επίσης πολύ καλό 9/10
- Ενα είδος dumpling δεν θυμάμαι το όνομα 8/10
- Kimchi Rice συνοδευτικό 9/10
- Πατάτες συνοδευτικό σχετικά αδιάφορες συγκριτικά με τα υπόλοιπα 6/10
- Soju (κάτι σαν κορεάτικο τσίπουρο) είχε δυστυχώς μόνο το απλό το οποίο δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αν πάτε πάρτε κάποιο με γεύση 6/10
- Κρασί απο ρύζι με γεύση μάνκο πολύ ωραίο και με μια επίγευση ζύμωσης 8/10
- Απο τα γλυκά αυτό που δεν είχε σκολάτα μέσα είχε κάποιο είδος κρέμα και κομμάτια γρανίτας πολύ δροσιστκό 7/10
Γενικώς πολύ καλή εμπειρία και κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα ασιάτικα εστιατόρια της πόλης
Κόστος περίπου στα 30€ το άτομο είναι προς το ακριβό αλλά για μια δοκιμή πιστεύω αξίζει αν το προλάβετε πριν κλείσει
στο κατάστημα Trizoni[νεκροταφείο]
Ψαροταβέρνα, Λυκούργου 2, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Η καλύτερη εμπειρία σε εστιατόριο με ψάρια μέχρι στιγμής.
Αρχικά να τονίσω ότι δεν έχω πάει σε πιο ακριβό και "καλό" εστιατόριο.
Τα πιάτα που πήραμε για 4 άτομα: 2 κακαβιές, ταραμάς με αυγοτάραχο, σεβίτσε λαβράκι, σφυρίδα στον νταβά (μισο κιλό), λαβράκι στη σχάρα (1 κιλό), τόνος σασίμι και σαλάτα με χόρτα + ένα λευκό κρασί + ενα σορμπέ λεμόνι για γλυκό στο τέλος.
Να πω σε αυτό το σημείο οτι σαν ποσότητες πήραμε πολλά για 4 άτομα και ότι βγηκε περίπου 50€ στο άτομο.
Αξίζει σαν εμπειρία 100% από όλες τις απόψεις εαν έχετε την οικονομική δυνατότητα. Επίσης καλή εμπειρία θα ήταν ακόμα και για 2-3 πιάτα για να μην πληρώσετε πολλά χρήματα.
Δοκιμάσαμε:
- Ταρταρ τόνου πολύ καλό 9/10
- Χοιρνιά Ribs (χωρίς κόκαλο) επίσης πολύ καλό 9/10
- Ενα είδος dumpling δεν θυμάμαι το όνομα 8/10
- Kimchi Rice συνοδευτικό 9/10
- Πατάτες συνοδευτικό σχετικά αδιάφορες συγκριτικά με τα υπόλοιπα 6/10
- Soju (κάτι σαν κορεάτικο τσίπουρο) είχε δυστυχώς μόνο το απλό το οποίο δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αν πάτε πάρτε κάποιο με γεύση 6/10
- Κρασί απο ρύζι με γεύση μάνκο πολύ ωραίο και με μια επίγευση ζύμωσης 8/10
- Απο τα γλυκά αυτό που δεν είχε σκολάτα μέσα είχε κάποιο είδος κρέμα και κομμάτια γρανίτας πολύ δροσιστκό 7/10
Γενικώς πολύ καλή εμπειρία και κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα ασιάτικα εστιατόρια της πόλης
Κόστος περίπου στα 30€ το άτομο είναι προς το ακριβό αλλά για μια δοκιμή πιστεύω αξίζει αν το προλάβετε πριν κλείσει
Αρχικά να τονίσω ότι δεν έχω πάει σε πιο ακριβό και "
Τα πιάτα που πήραμε για 4 άτομα: 2 κακαβιές, ταραμάς με αυγοτάραχο, σεβίτσε λαβράκι, σφυρίδα στον νταβά (μισο κιλό), λαβράκι στη σχάρα (1 κιλό), τόνος σασίμι και σαλάτα με χόρτα + ένα λευκό κρασί + ενα σορμπέ λεμόνι για γλυκό στο τέλος.
Να πω σε αυτό το σημείο οτι σαν ποσότητες πήραμε πολλά για 4 άτομα και ότι βγηκε περίπου 50€ στο άτομο.
Αξίζει σαν εμπειρία 100% από όλες τις απόψεις εαν έχετε την οικονομική δυνατότητα. Επίσης καλή εμπειρία θα ήταν ακόμα και για 2-3 πιάτα για να μην πληρώσετε πολλά χρήματα.