Προφίλ του χρήστη mental

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 31/05/2023
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
mental
στο κατάστημα Τα Τρία Γουρουνάκια Εστιατόριο, Καποδιστρίου 7, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη μετά από αρκετά χρόνια με 5 άτομα. Ο χώρος παραμένει μια χαρά χωρίς πολλά φρου φρου, και φαίνεται ζεστός και άνετος. Η εξυπηρέτηση είναι καλή, ίσως ένα κλικ formal.

Αναφέρω μερικά πιάτα. Γάστρα χοιρινό μέτριο. Χουνκιάρ νόστιμο αλλά κάπως πολύ πλούσιο σε γεύση που δε μπορούσες να φας πολύ. Ντολμαδάκια φάση deconstructed. Καλή προσπάθεια.
Σουβλάκι κοτόπουλο μέτριο. Παπαρδέλες ραγού με φτώχη σάλτσα και όχι καλά ανακατεμένα αλλά νόστιμα. Σαλάτα χειμερινός κήπος νόστιμη.

Πήραμε 4 πιάτα, 2-3 ορεκτικά και σαλάτα. 3 Ποτήρια κρασί και 4 αναψυκτικά. Περίπου 160 ευρώ

Καλή εμπειρία αλλά οι τιμές τσιμπημένες. 16 ευρώ μερίδα σουβλάκι δε νοήται να μην είναι τουλάχιστον καλό. Το ίδιο και οι παπαρδέλες που έκαναν 18 ευρώ.

Στα θετικά είναι οτι και στις 2 φορές που έχω πάει (και ήταν πολλά χρόνια ενδιάμεσα), έμεινα ευχαριστημένος. Στα αρνητικά το μικρό μενού και οι τσιμπημένες τιμές.
mental
στο κατάστημα γλυκάνισος Ψαροταβέρνα, Μεγάλου Αλεξάνδρου 46, Πυλαία, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη μετά από 1-2 χρονία. Το έχω επισκεφτεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, πάντα με καλές εντυπώσεις. Αυτή τη φορά νομίζω ήταν απλά ΟΚ.

Χταπόδι ξυδάτο μέτριο. Ταραμάς ΟΚ. Βραστά λαχανικά ΟΚ. Γαύρος μαρινάτος καλός.
Κολοκυθοκεφτέδες καλοί. Λιγκούινι με γαρίδες ΟΚ (κατ. γαρίδες). Θράψαλα τηγανιτά ΟΚ. Κουτσομούρες ΟΚ.

Αυτά με ένα τσίπουρο για 3 άτομα 109 ευρώ. Για το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ΟΚ, αλλά αν ήταν άλλο μαγαζί θα έλεγες τσιμπημένο.

Στα θετικά το service παραμένει καλό.

Θα ξαναγίνει επίσκεψη στα κοντά και ελπίζω να ήταν η μια στις 20 φορές που ήταν μέτριο.
mental
στο κατάστημα Τα Κουμπαριά Ψητοπωλείο, Νικολάου Παρασκευά 2, Συκιές, Ν. Θεσσαλονίκης
Για πολύ καιρό είχε τον καλύτερο χοιρινό γύρο, πολύ καλές πατάτες και ωραίο ψωμάκι. Μετά ήρθε ο COVID και οι αυξήσεις τιμών και κατάφερε να χαλάσει τα πάντα, κακός γύρος, προκάτ πατάτες και ψωμάκι και με αυξημένες τιμές. Πως γίνεται να χαλάς την ποιότητα ΚΑΙ ταυτόχρονα να ανεβάζεις τις τιμές