Προφίλ του χρήστη Mina Thess

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 07/01/2024
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Mina Thess
στο κατάστημα γλυκάνισος Ψαροταβέρνα, Μεγάλου Αλεξάνδρου 46, Πυλαία, Ν. Θεσσαλονίκης
Το θεωρώ σταθερή αξία. Δεν υπάρχει περίπτωση να κλάψεις τα λεφτά σου και πάντα όταν θέλω να κάνω σε κάποιον τραπέζι το θεωρώ μία safe λύση. Το προσωπικό πάντα είναι ευγενικό και εξυπηρετικό και πάντα αρκετά άτομα για να μη δημιουργείται θέμα με την εξυπηρέτηση. Εκτός από το φαγητό μου αρέσουν πολύ και τα γλυκά που πρόσθεσαν στον κατάλογο.
Mina Thess
στο κατάστημα Ο Μπέμπης Ψαροταβέρνα, Κουτσουπιά, Ν. Λάρισας
Μείναμε το καλοκαίρι του 2023 στο ξενοδοχείο για τρεις βραδιές και τρώγαμε στην ταβέρνα μεσημέρι και βράδυ. Δοκιμάσαμε μόνο ψαρικά και ήταν όλα πάρα πολύ νόστιμα φρέσκα και καλομαγειρεμένα. Το service ευγενικό και γρήγορο. Ο χώρος έξω ήταν όμορφος και δροσερός. Θα πήγαινα ξανά και θα το πρότεινα και σε άλλους.
Mina Thess
στο κατάστημα Kazaviti Εστιατόριο, Κατούνη 9, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Θα το χαρακτηρίσω τουριστικό αλλά νομίζω ότι όλα στη συγκεκριμένη περιοχή με αυτόν τον χαρακτηρισμό θα τα περιγράφαμε. Το επιλέξαμε μη έχοντας και πολλές απαιτήσεις (το τουριστικό που λέγαμε....), αλλά το φαγητό ήταν μια χαρά, οι τιμές ότι παίζει και στα υπόλοιπα, το service ευγενικό και γρήγορο. Οκ δεν ήταν κάτι αξιομνημόνευτο αλλά δεν κλάψαμε και τα λεφτά μας.
Mina Thess
στο κατάστημα Mazū Bar-Restaurant, Λεωφόρος Νίκης 7 & Κομνηνών 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήγαμε δύο φορές μία για πρωινό και μία για καφέ. Πολύ καλή επιλογή τα τραπέζια που βλέπουν θάλασσα, το service ευγενικό και επαγγελματικό. Ότι πήραμε ήταν πολύ καλό, ο χώρος ήταν όμορφα στολισμένος για την περίοδο των γιορτών, οι τουαλέτες ευρύχωρες και πεντακάθαρες οι τιμές normal για την περιοχή και για αυτό που προσφέρουν. Το πρότεινα σε συνάδελφο που έμεινε επίσης ευχαριστημένη και θα το επέλεγα σίγουρα ξανά.