Προφίλ του χρήστη Anlis

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 23/09/2018
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Anlis
στο κατάστημα Περέκ Ταβέρνα, Μονοπήγαδο, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχω πάει πολλές φορές. Διαχρονικά η ποιότητα του φαγητού νομίζω πως φθίνει. Τελευταία πήγα ένα Σάββατο βράδυ Νοεμβρίου. Οι πελάτες ελάχιστοι εκείνη την ώρα. Αυτό πάντως δεν δικαιολογεί διόλου το κρύο, ψημένο από ώρες πριν, ελαφρώς ξαναζεσταμένο περέκ που μας σέρβιραν. Το αριάνι, χάλια. Ήταν πολύ πολύ αραιωμένο. Καταντούσε να είναι ένα θολωμένο ασπρουλιάρικο νερό χωρίς γεύση. Οι κεφτέδες σερβιρισμένοι με πατάτες φούρνου, ήταν ζυμαρωτοί και σχεδόν κρύοι. Μέχρι και οι καφέδες μας ήταν απλώς χλιαροί. Τα πάντα ξενέρωτα. Κρίμα γιατί είχα άλλη εντύπωση στο παρελθόν και γι αυτό άλλωστε πήγα εκεί μακριά ένα κρύο χειμωνιάτικο βράδυ αφήνοντας τα μαγαζιά της πόλης. Απαγοήτευση. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάω.
Anlis
στο κατάστημα Πρίγκιπας 2 Ψαροταβέρνα, Νεαπόλεως 1, Αγία Τριάδα, Ν. Θεσσαλονίκης
Στην πρώτη μου επίσκεψη μου άρεσε η θέση του μαγαζιού καθώς είσαι πραγματικά δίπλα στη θάλασσα. Το φαγητό μέτριο σε ποιότητα και απαράδεκτο σε ποσότητα. Διαμαρτυρηθήκαμε γι αυτό και ο καταστηματάρχης φέρνοντας το λογαριασμό μας έκανε με δική του πρωτοβουλία έκπτωση 10% περίπου. Ξαναπήγα μετά από λίγους μήνες. Δεύτερη ευκαιρία για το κατάστημα και τη διαμόρφωση της δικής μου άποψης. Οι ίδιες μισές μερίδες. Και δεν είμαστε "large" στο φαγητό. Π.χ. 8 σαρδέλες η μερίδα! Δεν είπα τίποτα. Απλά δεν θα ξαναπάω. Λυπήθηκα που ένα μαγαζί ενώ θα μπορούσε να είναι πολύ καλό και με πολλή πελατεία, χάνει από μιζέρια και μόνον αυτή τη δυνατότητα. Αν είστε πάντως χορτάτοι και θέλετε μόνον λίγο μεζέ και να ρεμβάσετε, σας το συνιστώ.