Back to back στάση για ενίσχυση της ποντιακής φιλοσοφίας περί κόκκινης σάλτσας στο αιγαλεώτικο πιτόγυρο, Μάρτης '25.
Γύρος χοιρινός και μοσχαρίσιο doner σε κεντρομόλο παράλληλη κίνηση. Το κοτόπουλο αντικαταστάθηκε πριν 2-3 χρόνια. Κατά τις 3μμ υπολογίζεται να είναι έτοιμα.
Ο γύρος ήταν καλός, το doner κάπως αδύναμο (όχι αδιάφορο, αλλά προσδοκούσα να σκάσουνε περισσότερες γεύσεις).
Η πίτα παραμένει καλή, η πατάτα αυλακωτή προκάτ οκ.
Τσατσιμπέλι, προφανώς. Γευστικό και διαφορετικό απ' την σάλτσα του κοντινού σε απόσταση και προσέγγιση Μακεδόνα, κάποια τσακ πιο "τραχύ" θα έλεγα. Μόνη ένσταση ότι προστέθηκε κρύο στο ζεστό τυλιχτό.
Στα 3€ έκαστο. Για τους λάτρεις του αποβιομηχανοποιημένου πιτόγυρου, αξίζει επίσκεψης.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Όπως λέει και η Κα Βίκυ “Εδώ είναι ο Παράδεισος κι η Κόλαση εδώ”.
Ο δεύτερος Πόντιος της περιοχής που βάζει τη σφραγίδα του γερά, μπάζοντας στο παιχνίδι τη δική του ποντιακή σάλτσα τσατσιμπέλι, την οποία κρύβει σε δικό του βαζάκι, αντί για την παραδοσιακή κόκκινη. Είναι εκτός καταλόγου για κάποιο λόγο και όταν τη ζητάς σε ρωτάει ποιος σ έστειλε. Μυστήρια πράματα.
Στην ουσία τώρα, μέγεθος πιτόγυρου σαλονικιώτικου, πίτα λαδωμένη, στη σχάρα, στα 2 ευρώ. Πώς, γιατί, δεν ξέρω. Αλλά η ποιότητα είναι μια χαρά και δεν μ έχει πειράξει ποτέ. Ο χώρος διατίθεται για γάμους και βαφτίσια, αν ενθουσιαστείτε από τη δοκιμή.
Τίμιος+
Γύρος χοιρινός και μοσχαρίσιο doner σε κεντρομόλο παράλληλη κίνηση. Το κοτόπουλο αντικαταστάθηκε πριν 2-3 χρόνια. Κατά τις 3μμ υπολογίζεται να είναι έτοιμα.
Ο γύρος ήταν καλός, το doner κάπως αδύναμο (όχι αδιάφορο, αλλά προσδοκούσα να σκάσουνε περισσότερες γεύσεις).
Η πίτα παραμένει καλή, η πατάτα αυλακωτή προκάτ οκ.
Τσατσιμπέλι, προφανώς. Γευστικό και διαφορετικό απ' την σάλτσα του κοντινού σε απόσταση και προσέγγιση Μακεδόνα, κάποια τσακ πιο "
Στα 3€ έκαστο. Για τους λάτρεις του αποβιομηχανοποιημένου πιτόγυρου, αξίζει επίσκεψης.
Ο δεύτερος Πόντιος της περιοχής που βάζει τη σφραγίδα του γερά, μπάζοντας στο παιχνίδι τη δική του ποντιακή σάλτσα τσατσιμπέλι, την οποία κρύβει σε δικό του βαζάκι, αντί για την παραδοσιακή κόκκινη. Είναι εκτός καταλόγου για κάποιο λόγο και όταν τη ζητάς σε ρωτάει ποιος σ έστειλε. Μυστήρια πράματα.
Στην ουσία τώρα, μέγεθος πιτόγυρου σαλονικιώτικου, πίτα λαδωμένη, στη σχάρα, στα 2 ευρώ. Πώς, γιατί, δεν ξέρω. Αλλά η ποιότητα είναι μια χαρά και δεν μ έχει πειράξει ποτέ. Ο χώρος διατίθεται για γάμους και βαφτίσια, αν ενθουσιαστείτε από τη δοκιμή.
Τίμιος+