Μετά από αρκετές επισκέψεις η γνώμη μου είναι η εξής
Προιοντικα δεν "σκιζει" θα βρεις μια σωστή ποιότητα , ωραίος ο χώρος από πλευρά design αλλά υπάρχει ένα έξυπνα σχεδιασμένο μενού για να δουλεύεται άνετα από τους βοηθούς μάγειρες
Κρουασάν ωραίο το ύψος και το lamination αλλά υπερβολικά ψημένο χωρίς να βγάζει το βούτυρο (το ψήνει ο φούρνος δίπλα και όταν παραγγέλνεις το περνάνε δεύτερη φορά )
Κουλούρι με βραστό αυγό μπορώ να το κάνω άνετα σπίτι μου
Με ένα ωραιο αυγό ποσέ …επομένως δεν είναι προιοντικα από τα αγαπημένα μου bakery θα ξαναπηγαίναμε λόγω design κ κεντρικης τοποθεσίας που βολεύει για brunch
Εντυπωσιακό το νεο ergon bakehouse στην Μητροπόλεως στο κέντρο της Αθήνας…είναι ένας φούρνος με δωμάτια
( Ακριβώς από πάνω υπάρχει αντίστοιχο ξενοδοχείο …)Μπορείς να τα πάρεις μαζί σου από την θυριδα αλλά μπορείς να τα φας και στο Cafe Eatery του ξενοδοχείου
…περίπου σε ένα μήνα θα ανοίξει το "+2Η Rooftop Restaurant" στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου.
Μπράβο στην εταιρία από την Θεσσαλονίκη που δημιουργεί ωραία concept με ιδιαίτερη αισθητική
Πρέπει να κάνεις ξεχωριστή καρτέλα για το 72 H που είναι το εστιατόριο στην ταράτσα με πίτσα ζυμαρικά σαλάτες κλπ
Προιοντικα δεν "
Κρουασάν ωραίο το ύψος και το lamination αλλά υπερβολικά ψημένο χωρίς να βγάζει το βούτυρο (το ψήνει ο φούρνος δίπλα και όταν παραγγέλνεις το περνάνε δεύτερη φορά )
Κουλούρι με βραστό αυγό μπορώ να το κάνω άνετα σπίτι μου
Με ένα ωραιο αυγό ποσέ …επομένως δεν είναι προιοντικα από τα αγαπημένα μου bakery θα ξαναπηγαίναμε λόγω design κ κεντρικης τοποθεσίας που βολεύει για brunch
( Ακριβώς από πάνω υπάρχει αντίστοιχο ξενοδοχείο …)
…περίπου σε ένα μήνα θα ανοίξει το "
Μπράβο στην εταιρία από την Θεσσαλονίκη που δημιουργεί ωραία concept με ιδιαίτερη αισθητική