Κατηγορία | Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Ξένο |
Διεύθυνση | Γεωργίου Μπαλόγλου 9, Θεσσαλονίκη |
Νομός | Θεσσαλονίκης |
Χάρτης | |
Τηλ. επικοινωνίας | 2310520550 |
Διαδίκτυο | |
Ωράριο | 08:00-13:30, Σα 08:00-00:00, Κυ κλειστά |
Λέξεις κλειδιά | |
Άνοιξε | 2024 |
Οι τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες συγκρινομενες με τις τιμες στο καταστημα
κρινοντας απο το 1.
Πηρα δυο με κιμα & κεφαλοτυρι 2.
και να κραταει ισορροπιες στο φαγητο που φτιαχνει.
Ενα Πιροσκι cheddar, gouda & γαλοπουλα 2.
Ενα χατσαπουρι 3 ευρω ζεστο με λιωμενο μαστιχωτο τυρι πολυ καλο.
Τσιαπατα γαλοπουλα, ντοματα & honeymustard και Τσιαπατα σαλαμι αερος, αγγουρι, ντοματα, ροκα, τυροκαυτερη & honeymustard στα 3.
Πιροσκι πραλινα σοκολατα και Πιροσκι πραλινα φραουλα στα 2.
Η ζυμη απο τις καλυτερες που μπορεις να βρεις σε χαμηλου κοστους προιοντα, λαστιχωτη οχι πολυ λαδερη με ελαφρυ τηγανισμα.
Συστηνεται σε ολους.
Η πατάτα είχε γέμιση άνοστη και άνευρη, χωρίς καθόλου μπαχαρικά ή μυρωδικά/ βότανα (πχ. άνηθο). Μόνο λίγο κρεμμυδάκι εδώ και κει. Από την άλλη ο κιμάς πληρέστατος, με μαϊντανούς, πιπέρια κτλ κτλ μια ομορφιά. Άρα πατάτα άκυρη για μένα...
Είμαστε άδικοι με τα φυτικά υλικά έτσι: ο κιμάς, που έχει φυσική νοστιμιά από το λίπος του, παίρνει όλα τα στολίδια, και η πατάτα που είναι ένας άνοστος πουρές ως γέμιση, αφήνεται στην τύχη της και "
ΥΓ. οι γλυκές γεμίσεις σε πιροσκί που λέω παρακάτω είναι 2: πραλίνα σοκολάτα και πραλίνα φράουλα.
Το μαγαζί απλό και ταπεινό θα το χαρακτήριζα. Έχει λίγα πράματα. Πιροσκί οι γεύσεις είναι τυρί- πατάτα- κιμά και ίσως μού είπε και ένα γλυκό (που δε με ενδιαφέρει κι έτσι δεν το συγκράτησα).
Πήρα κιμά και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Στραγγισμένο από λάδι, ήταν πολύ ελαφρύ για κάτι με βαθύ τηγάνισμα. Γέμιση μια χαρά. Τιμή 1,
Θέλω να ξαναπάρω σίγουρα.