γύρω GYRO στα λαδάδικα

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΓυράδικο
ΔιεύθυνσηΑιγύπτου 24 & Κατούνη 21, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2312001441
Διαδίκτυο
Ωράριο11:00-05:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2024
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχε το Negroponte.

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Eπιγραφή μαγαζιού 12/2024

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γαργαντούας (πριν από 14 μέρες και 18 ώρες)
Βράδυ Πέμπτης και περασμένη η ώρα. Γύριζαν δύο χοιρινοί και ένας κοτόπουλο. Οι χοιρινοί στην όψη έδειχναν αρκετά ξεροψημένοι, ενώ ο κοτόπουλο φαινόταν ιδανικός.

Πήρα κοτόπουλο, φρεσκοκομμένο, χοντροκομμένο, χωρίς πέτσες και γενικά πολύ καλό. Το σάντουιτς ήταν τίγκα στις πατάτες, οι οποίες ήταν οι κλασικές αδιάφορες προκάτ. Παρ’ όλα αυτά, συνολικά «έφτασε».

Δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση σε σχέση με το δίπλα μαγαζί, οπότε μάλλον γι’ αυτό είχαν ξεροψηθεί οι χοιρινοί γύροι.

Το κοτόπουλο μ'άρεσε και θα το ξανάπαιρνα.
dokimastis
Γύρος χοντροκομμενος και σχετικά άψητος, ίσως και λόγω πολλής κίνησης Σάββατο βράδυ αργά. Ψωμάκι τεράστιο καντινισιο, αλλά τουλάχιστον ήταν πολύ φρέσκο.

Γενικά δε μού άρεσε και από εμένα είναι Χ (5,20ε χωρίς σαλάτες)
ThomasDim
Υπό κανονικές συνθήκες δεν καθόμαστε ποτέ σε μαγαζιά που έχουν απ'έξω μενού με φωτογραφίες, αλλά αργά τη νύχτα μετά από αλκοόλ όλα συγχωρούνται. Στο διαταύτα, ο γύρος ήταν αξιοπρεπής για τις χαμηλές προσδοκίες, χοντροκομμένος, λίγο τραγανός και στεγνός, αλλά φαγώθηκε κομπλέ. Πατάτα τύπου στικ, μπορούσε και καλύτερη. Απ'τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη επιλογή για μεταμεσονύκτιο γύρο στη περιοχή (το Μπουκιά Μπουκιά από μένα έχει φάει ban για λόγους που έχω εξηγήσει στην σχετική καταχώρηση), θα μπορούσα και να τον ξαναπροτιμήσω, υπό τέτοιες - και μόνο υπό τέτοιες- συνθήκες.