| Κατηγορία | Εστιατόριο |
| Διεύθυνση | Μεγάλου Αλεξάνδρου 114, Κεραμεικός, Αθήνα |
| Νομός | Αττικής |
| Χάρτης | |
| Τηλ. επικοινωνίας | 2103452094 |
| Διαδίκτυο | |
| Ωράριο | Δε-Πα 14:00-01:00, ΣΚ 09:00-01:00 |
| Λέξεις κλειδιά | Μείγμα, Μίγμα, Migma, #φρυγαδέλι, #κοτόπουλο σχάρας, #κουνέλι, #ρεβύθια, #μανιτάρια, #αυγά, #αρσενικό, #ντολμαδάκια, #σνίτσελ, #φασόλια γίγαντες, #λουκάνικο, #ταμπουλέ, #σεφταλιά, #κεφτεδάκια, #μπακαλιάρος σκορδαλιά, #μύδια |
| Άνοιξε | αρχές 2025 |
Την πρώτη φορά Μάρτιο 2025 όταν μπήκα μέσα το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν η δυνατή μουσική και η μυρωδιά κουζίνας αλλά λέω αφού έχουμε καπνιστή θα κάτσουμε έξω.
Δεύτερη φορά κάτσαμε μέσα γιατί έκανε ζέστη έξω.
Μουσική δυνατή και κακή. Πες είμαστε κουλτουριάρηδες και δεν μας αρέσει πια η Στέλλα Γεωργιάδου που "
Αυτά όλα δεν είναι τίποτα μπροστά στον απορροφητήρα. Που μάλλον δεν υπάρχει.
Να δίνουμε 27ευρώ/άτομο και μετά να αερίζουμε τα ρούχα στο μπαλκόνι και να πλένουμε μαλλιά για να φύγει η λίγδα πάει πολύ. Εντάξει όταν πήγαινα στο Δίπορτο φοιτητής εκεί το ήξερα αλλά έτρωγα ρεβύθια με 3ευρώ, όχι με 14.
Το φαγητό κατώτερο της πρώτης φοράς. Νόστιμα μεν τα περισσότερα, ακριβά όπως παντού τα ορεκτικά. 7-9ευρώ η τυροκαυτερή, ταραμάς. Επίσης, διαπιστώσαμε ότι το αγαπάνε το αλάτι σε κάποια φαγητά.
Αυτά από εμένα, δεν θα το ξαναεπισκεφτούμε. Τόσα άλλα μαγαζιά έχει να φας με 30ευρώ/άτομα να μην χρειάζεσαι και μπάνιο μετά.
Πάντως κόσμο έχει.
Ο σερβιτόρος με ενημέρωσε ότι εδώ είναι μεζεδοπωλείο οπότε αντίστοιχα και οι μερίδες. Μακάρι να ήταν έτσι οι μερίδες μεζεδοπωλείου. Τρία άτομα (1 άντρας, 2 γυναίκες) και παραγγείλαμε πολλά πιάτα γιατί νόμιζα ότι θα πεινάσουμε.
Το κοκοράκι στη σχάρα είναι κυριολεκτικά μισό ολόκληρο κοτόπουλο με σαλάτα+ψωμί. Ο μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος λουκούμι, το ντόνατ-μανιταριού που δεν μου γέμιζε το μάτι ήταν ωραιότατο. Το μόνο μέτριο ήταν κάτι ραβιολόνι, ήταν λύσσα τα άτιμα λόγω του τυριού, κάπου αστόχησε αυτό. Μπύρες αντί για κρασί και μας πήγε περίπου 27ευρώ/άτομο. Αλλά επαναλαμβάνω φάγαμε σαν να μην υπήρχε αύριο.
Καλό το σέρβις, ωραίο το μαγαζί, κάτσαμε έξω αν και ο δρόμος που είναι το μαγαζί δεν είναι και ότι καλύτερο έχει να δείξει ο Κεραμεικός.
Θα ξαναπήγαινα.